10 čudovitih krajev za obisk v Evropi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 čudovitih krajev za obisk v Evropi

10 čudovitih krajev za obisk v Evropi

Evropa je meka za kulturo, zgodovino, živahno nočno življenje, okusne jedi, vzdušje in super mest, krajev in vasi, da razišče. To je okusna mineštra Češke, dekadence in veličino. Obstajajo pokrajine, da bi videli, spomeniki, arhitektura, galerije, muzeje in kavarne sprejeti. Inspirativno, skrivnostno, nebeško in spodbujajo k razmišljanju, da je samo toliko za prikaz in ne na celini, da so številni imperiji poskusil osvojiti.

Stvar je, da je tam samo toliko, da vidim. Kot primer, kako se odločiti, kam iti? Če potujete na omejen proračun in čas, si ne bodo mogli videti vse. Ker smo tako lepo, smo se odločili, da vam pomaga z ustvarjanjem seznam 10 čudovitih krajev, ki jih morate obiskati v Evropi. Oglejmo si oglejte!

Pariz, Francija

Vsakdo ima rad Pariz. V preteklih letih se je mesto pritegnilo najbolj uglednih svetovnih pisateljev in umetnikov, kot so Picasso, Oscar Wilde in Henry Miller. Leta 2017, je Mestna občina ljubezni izgubil nobeden od njene pritožbe in je še vedno eden od megle najlepših mest planeta.

load...

Pariz je zelo intenzivno živel-in. Njegova kompaktna narava pomaga ustvariti svojo živahno vzdušje, z gručo živilskih trgih, kavarne, galerije in stanovanj dodajanje svoje življenje in dušo. In tam so svetovno znani spomeniki in stavbe, kot so Eifflov stolp in Slavolok zmage. Saj ne more iti narobe!

London, Anglija

London je še vedno velika turistična atrakcija. To je tako Britanci kot bi si kdaj želeli; iz rib in čipov na Tower of London, Anglija je glavno mesto je pravi vpogled v eno izmed svetovno najbolj priljubljenih kultur.

Rim, Italija

Rim je znan kot večno mesto. To je bil od tukaj, kjer je prvi imperij poskušali osvojiti vse Evrope, tako da je dobil malo moči in Bombastika z njo. Bogato zgodovino, je dom muzeji in galerije izobilju. Obstajajo domiseln trgovine in restavracije preveč, pa tudi stari objekti, kot so Kolosej, ki vas bo pustil v strah svoje moči.

load...

Prav tako ima pulziranja, svetovljansko vzdušje je vse del njenega šarma. Največji problem obiskovalcev obraz je pravzaprav odločiti, kaj storiti! Obstaja dobesedno toliko, da razišče, ali je bilo cerkve, so arheološka najdišča, ali palice, slike in nogometni stadion.

Reykjavik, Islandija

Reykjavik je staro mesto. Ko ljudje govorijo o zgodovinskih mest v Evropi, so govorili o Rimu, vendar redko dajejo misel do kapitala Islandije.

Čeprav so dobri ljudje v Reykjaviku ni imel modelov na osvajajo Evropo, so to storili vzpostaviti prvi na svetu doslej parlament v 930 AD, ki je pomagal, da bi več moči za navadne državljane. Ker so bili prijazni, kot je ta.

Leta 2016, Reykjavik rad, da nas spomni na svojo zgodovino, hkrati pa razmišljam naprej v prihodnost. Kot tak, je čudovit moderno mesto, ki je atmosferski, kultivirani in sodobno. Prav tako je res mraz, lepa in okolju prijazna.

In če vam ni všeč zaseden, hrupnih mest, to je vredno vedeti, da ima Reykjavik le 120.000 prebivalcev.

Riga, Latvija

Pred približno dvajsetimi leti, če si povedal svoje prijatelje in družino, ki si je želel vzeti dopust v Rigi, Latvija, bi si mislil, da si nor.

"Zakaj ne bi šel v Španijo ali Ameriki?", Ki bi ga predlagali. "To je lepo in normalno tam."

Ampak glavno mesto Latvije, je zdaj eden od najbolj privlačnih mest v Evropi. Ima bogato dediščino in zgodovino in ima nekatere osupljive zanimivosti, vključno z botaničnega vrta. Mesto je uspešna in se zavedajo vloge umetniških mest v družbi v, in je bil izbran kot eden od nominirancev za Evropsko prestolnico kulture v letu 2015.

Železna zavesa svoje sovjetske preteklosti, je hitro postal oddaljen spomin.

Tbilisi, Georgia

Gruzija je zanimiva dežela. Tu se je konjak pivo, pa še vedno obstaja celo vas, da je bil izklesan iz gore. Njeno glavno mesto Tbilisi je tudi zanimiva in očarljiva v enaki meri; je dom čudno, ampak lepe arhitekture, kot tudi nenavadne običaje in tradicijo, ki se vodijo v mesto pod radarji mnogih ljudstev predolgo.

Čeprav je vprašljivo, ali je Tbilisi tudi v Evropi, to je poseben kraj, ki si zasluži obisk.

Stuttgart, Nemčija

Stuttgart je le šesti največji nemški mesto, vendar je zagotovo nekje bi morali razmisliti o obisku. To je poseljena z valjanjem, pohodnih hribih, na potresemo z gozdov in jezer, pa tudi bujnimi vinogradi in parkov.

Stuttgart je tudi eden izmed najbolj evropskih mineralnih bogate mest, kar pomeni, da ne bo primanjkovalo zdravilišču, če iščete privoščite. In če ste kultura jastreb, si lahko v starih palače kot tudi Museum of Art.

Lizbona, Portugalska

Lizbona je bil nekoč eden od trgovinskih prestolnic sveta. Danes je še vedno ena izmed najbolj obiskanih mest v Evropi, zahvaljujoč svoji izbiri classy restavracije, galerije in muzeji. Združuje stil in uglajenost, kulturo s sodobno, kakor tudi katero koli drugo mesto.

Morda ena izmed najboljših stvari približno Lizboni je kuhinja. Tukaj boste našli vrsto drobnih ribjih trgov, ki so znani po vsem svetu, medtem ko je Mercado da Ribeira, ki je že od 13. Stoletja, je tudi dom za trgovce, ki prodajajo najboljšo zelenjavo in meso na voljo.

Bordeaux, Francija

Ti je všeč vino, kajne? Kako o gledališču, kulturi, super javnih vrtovih in gozdovih? Bordeaux je dobil si pokril. To je eden izmed najbolj nedotaknjenih mest v Franciji, ki ima eleganco, šarm in karizmo.

In vino. Veliko vina.

Atene, Grčija

Ok, tako da Atene je nedvomno imela svoje najboljše dni. Velja za rojstno mesto demokracije, so olimpijske igre in zibelka sodobne zahodne civilizacije, Atene je bila nekoč dom velikih zgodovinskih svetilk, kot so Platon, Sokrat in Aristotel.

Zdaj je doma Panathinaikos in Olympiakos.

Kljub temu, odlomki svoji super zgodovine so še vedno tam, da vidiš in samo stoji ob šoli v Atenah lahko pošljete mrzlica navzdol hrbtenici.

Atene tudi dobi veliko sonca!

Kateri so vaši najljubši kraji za obisk v Evropi?

load...