10 čudovitih nagrad in prednosti potovanja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 čudovitih nagrad in prednosti potovanja

10 čudovitih nagrad in prednosti potovanja

Veliko ljudi bi dobili pozivam, da gredo potujejo na neki točki. Toda veliko nas najdete tudi razloge, da ne gredo potovanja:

Predrago je.

Ne morem vzeti čas odsotnosti z dela.

Sliši se grozno.

Jaz bi šel potujejo, vendar imam toliko stvari narediti nazaj doma.

Jaz se lahko izgubijo.

Vsi ti izgovori so v veliki meri nadomestile številne koristi. Ker bo kdorkoli vam povem, če je treba narediti eno stvar v vašem življenju bolj pogosto, da je potovanje. To je zaradi številnih čudovitih ugodnosti in nagrad, ki prihajajo z njo. Oglejmo pogled na nekatere od njih!

load...

Boste Cenim, kar imate doma

Ok, tako da potovanje ni mišljeno, da bi si hrepenijo, da bo spet doma s Netflix, skodelico kave in vaš prenosnik. Toda, ko greste potujejo na oddaljene, neznane in ogroženih območjih po svetu, res se je spomnil, kako dobro ga imate doma.

Kraji, kot so amazonskega deževnega gozda ali vasi na Fidžiju nimajo elektrike, in zagotovo ne Netflix. Domačini živijo brez osnovnih luksuzne predmete, ki jih jemljemo za samoumevne. Z obiskom oddaljenih regijah sveta, boste odkrili nov način življenja, in boste vrnili domov vedo, kako dobro ste ga dobili. Leži v svoji postelji, da ste mislili, needed zamenjavo, preden boste dobili na letalo, ne bo nikoli tako dobro.

Naučili se boste tako veliko več o svetu

Če še niste potovali dalj časa (ali če ste nikoli potoval sploh), si morda mislite, da je ves svet lahko ponudi, je depresiven poznavanje svojega domačega mesta. Konec koncev, kako lahko različne druge dele sveta, res? Povsod je izpraznil stavbe, množice ljudi, in istimi problemi.

load...

Sveti Avguštin ga najbolje, ko je dejal, da "je svet knjige, in tisti, ki ne potujejo bere samo eno stran." Morda ste videli nekaj slik različnih mest in ste morda vicariously obiskalo prek filmov in televizije. Ampak ni čisto nič všeč že tam in jih doživljajo sami. Potovanje bo se zavedaš, kako malo ste dejansko res veš o svetu okoli vas.

Boste zavedaš, da smo vsi enaki

Zdaj, bolj kot kdaj koli prej, svet potrebuje solidarnost.

Ko ste na poti, da nove države, se zavedaš, da so ljudje vsi enaki, ne glede na veroizpoved, barvo in kulture. Vsi imamo enake osnovne potrebe in želje. Vsi si želimo iste stvari. Mi smo vsi zelo podobni.

Boste Odpraviti stres

Če je stres, ki prežema življenje v trenutku, potovanje ponuja idealno protistrup. To vas popelje stran od meja vaši pisarni in zunaj na prostem, kjer boste našli mesta, ki vas ne zahtevajo, da storiti ničesar, ampak uživaj in doživeti nove stvari.

Potovanje lahko dejansko breme vam z več stresa, če ste vzeli preveč prtljage in da preveč načrtov. Namesto tega bi morali iti s tokom, da se stvari enostavno in se sprostite v največji možni meri. Ali se ne ovira, ki poskušajo Strpati preveč v vaši poti.

Boste pobeg monotonijo

Vsakdo, ki dela v 9 - 5 delo pet dni na teden, ve vse o Vsakdanje v enoličnost. Res se ne da uhaja do vikenda, pa še to imate samo dva dni počitka, v katerem naj to nekaj zabave.

Potovanje vam odmor od uma omrtvičenje enoličnost. To vam daje priložnost za pobeg svojo običajno rutino. Vaš um in telo je dana priložnost, da izkušnje novih stvari, ki vas poživlja.

Boste Poskusite nova živila

Ja, verjetno radi svojo prehrano. Toda, ko si res misliš o prehrani, boste morda ugotovili, da ste dejansko malo dolgčas njega. Konec koncev, ko je bil zadnji čas, ki ga porabijo na teden jedo resnično različna živila, ki so kuhani nekdo drug? Običajno ste Raider iste stare omare, snacking na iste stare hrane in segrevanje enake predpakirani obrokov.

Potovanja v tujini vam daje priložnost, da navdušile svoje brbončice z nekaj novega in drugačnega. Od morske zajtrke do eksotičnih strojar ali začinjene musako, da mavrica kuskus solate, pa je povsem nov svet hrane čakajo na vas.

Boste poskusiti nove stvari

Čeprav lahko poskusiti nove stvari doma, kot je pobral instrument ali so se pridružili telovadnico, obstaja veliko stvari, ki jih lahko poskusite samo, ko ven potovanja. Življenje povečujejo izkušnje, kot so potapljanje, plavanje z morskimi psi, jedo škorpijoni, plezanje ali ples na polno luno stranko, lahko določite. Test vaše vzdržljivosti, pomaga graditi značaj, ki vam pomaga, da se prilagodijo novim razmeram, in lahko vam pogumnejši, bolj pustolovski oseba.

Plus, oni so pogosto zabavno!

Boste Nazaj Domov Nove

Vsi moramo napolniti svoje baterije tu in tam, in včasih preprosto stopiš ven iz pisarne za 30 minut ni dovolj.

Če se počutite, kot da ste ga označili za nekaj tednov, morda edino sredstvo se potuje. Kako stran od stvari, ki res lahko dal takšno novo življenje, da ko se vrnete boste biti pripravljen, da na svetu še enkrat. Preglednice sem odlašal mesece, pridi vame!

Boste spoznati nove ljudi

Ti si verjetno ne bo, da izpolnjujejo veliko novih ljudi, če si zaljubljen v istem Vsakdanje rutino. Potovanje vam daje priložnost spoznati celo veliko novih ljudi, ki se lahko tudi izkaže, da bo vaš mate prijatelji duša. Kamorkoli greste, bo nekdo povezati.

Boste morda le našli srečo

Morda je največja nagrada od vseh je, da bi potovanje samo vam prinašajo srečo ste bili hrepenenje ves ta čas. Od ljudi, ki jih izpolnjujejo, da znamenitosti, ki jih vidite, ni čisto nič všeč potovanju, da odpravi vse pogubo in mrak iz duše neke človeško.

Ali veste, druge ugodnosti potovanja?

load...