10 čudovitih potovalnih hiš, ki lahko zabavajo potovanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 čudovitih potovalnih hiš, ki lahko zabavajo potovanje

10 čudovitih potovalnih hiš, ki lahko zabavajo potovanje

Pakiranje za potovanje je lahko grozno izkušnjo, ki vam lahko spravil v slabo voljo, preden ste jo celo vkrcali poletu. Za predolgo, sem bil zelo un-pametno pakira. Sem stvari vse, kar je v mojih kovčke v zadnjem trenutku in krik, kadar kaj ne bi bila primerna. Nato sem huffed in napihuje svojo pot do letališča, Usplahiren in moti. Fant, si moram pijačo.

In potem sem se spomnil, da sem zapustil mojo telefonsko polnilnik doma. D'oh!

Pakiranje pa je to za vas. To lahko odvzela užitek vašega potovanja. Ali ste poskušali rešiti prostor za stvari, ki jih boste lahko kupujejo in prinaša nazaj domov, ali ste odločanju, katere dragocen element izpustiti, organizira svoje kovčke pogosto, kot se zdi nemogoča naloga.

load...

Torej, če ste se pripravljajo na počitnice, zakaj ne pripravite na pravi način z uporabo najboljših potovanja hacks okoli? Oglejmo si na 10 neverjetno potovanje žaga, ki lahko dodate zabavo za svoje potovanje.

Skriti svoje dragocenosti v vazelin cevi 

Želite, da vaše dragocenosti ostati varen, ampak tudi vi želeli, da bi jih lahko z lahkoto našli, ko boste prispeli v vašem hotelu in odprla svoj kovček.

Če ste pakiranje majhne dragocenosti, kot so uhani, pa je zelo verjetno, da vaš kovček se dogaja, da jih pogoltnite cele in jih ne boste našli, dokler se ne vrnejo domov.

load...

Da bi to preprečili to zgodilo, zakaj ne bi staro vazelin cev in režo vaše dragocenosti notri? To je odličen način, da vaše dragocenosti varno, in to tudi zagotavlja, da boste zlahka našli, ko ste prišli v vašem hotelu.

Razen če ste pozabili, da ste jo pospraviti v vazelin, seveda !!

Be Smart O vašem Foundation

Če ste le odpravite na kratek izlet, lahko enostavno pobegniti s shranjevanjem temelje v starem primeru kontaktnih leč.

Boste dobili le majhen znesek, ampak to je idealno, če ste na poti le za vikend.

Naredite kopijo svojega potnega lista pred naslovom

To je vedno strašen čas, ko je vaš potni list izgine v tujini, ampak zagotoviti, da vaš stres ravni ostala nizka, da je dobra ideja, da skandirati vaš potni list in osebno izkaznico pred potovanjem in jih pošljete na sebi.

Zdaj ste dobili dodatno kopijo Obložite gre kaj narobe.

Vaš Očala Zadeva ima pomembno vlogo

Nazadnje, ko sem šel na dopust s svojim fantom, je pakiran staro očala primer. Radoveden sem ga vprašal, kaj počne.

"Saj sploh ne nosijo očala,« sem rekel in se spraševala, če je imel alter-ego.

"Res ne. Ampak sem uporabiti ta očala primeru kot gladka prostor za shranjevanje vsakič, ko grem na dopust. "

Izkazalo se je, da se stare očala primer lahko uporablja za shranjevanje pomembnih bitov in Bobs, kot so polnilci ali slušalkami. Oni so super priročen način za pridobivanje več prostora za shranjevanje iz svojega kovčka.

Vedno na stranišče 20 minut pred pristankom

Nekoč sem imel glavo v kopalnico takoj po pristanku, in lahko vam povem, da sem moral počakati vsaj 20 minut zaradi pakiranih WC. To je bila prava nočna mora!

Te dni, sem vedno na stranišče 20 minut pred pristankom.

Ali to s svojo milo

Ni vsakdo bo paket mila. Ampak, če ste kot jaz, boste večno nezadovoljni s poskočno-tiny palice mila v hotelskih sobah.

In ne me začeli na mila, ki ste jih stisniti ven iz cevi...

Vedno sem paket mila, ko sem šel na dopust, ampak problem je, da milo - še posebej tisti, ki je že odprt - ni ravno enostaven za shranjevanje, in njegov vonj bo Masiranje off na drugih postavkah.

Najboljša stvar je v tem primeru ga zložite v pranje krpo.

Kako zaščititi vaš digitalni fotoaparat

Veliko ljudi, ki radi sprejemajo svoje digitalne fotoaparate s seboj na dopust, tudi sam. Dejansko, v letu 2017 je digitalni fotoaparat zdaj bistveni del potovalnega kompleta mnogih ljudstev.

Toda shranjevanje v kovčku ni tako enostavno, kot je damping v tam, saj lahko hitro poškodujejo ali celo razpadla.

Odličen način, da varuje kot jih naredite svojo pot skozi letališča do hotela je, da jo shranite v plastično mila primeru. To naj bi režo z lahkoto!

Pack svoj Travel pijača

Ni ljubitelj letalskih pijač? Jaz tudi ne.

Za tiste, ki želijo, da se sprostite na letalskega prevoznika in ne želite katero od običajnega, smo preprosto morali sesati in počakajte, dokler se ne konča.

Lahko pa bodi pameten o stvareh, ki jih tako zelo lasten potovanje pijače, preden se vkrcajo na letalo.

Moja najljubša pijača, da je mešanica limone in medu, ki sem ga nato vrhu z vrečko off. Samo vprašajte stevardesa, da vam z vročo vodo in si vse urejeno.

Kaj storiti s težkimi čevlji

Dame, vsi vemo, kaj to je kot potovanje s težkimi čevlji. Boj je resnična. Naši partnerji preprosto ne razumejo, ker imajo samo en par čevljev!

Če ste ob vsaj dva para čevljev na vaši poti, moj nasvet je, da nosiš najtežje par na letalu.

Lahko nosite tudi svojo najtežjo plašč, če je vreme dovolj hladno. Tako boste prihranili prostor in težo. Poleg tega bi težko plašč tudi dvojno kot blazino, če želite, da se naspi na ravnini.

Pack svoje spodnje perilo v A ročne

Prtljaga včasih izgubi, in medtem ko bi mi raje nobeden od naših postavk, da gredo manjka za nekaj dni, pa so vsekakor nekaj stvari, ki jih potrebujejo več kot drugi.

In perilo je eden izmed njih.

Da bi se rešili iz težkega položaja, v katerem je vaše perilo izginila, vedno paket nekaj parov v vašem ročne.

load...