10 čudovitih potovalnih izkušenj, ki jih morate imeti vsaj enkrat v življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 čudovitih potovalnih izkušenj, ki jih morate imeti vsaj enkrat v življenju

10 čudovitih potovalnih izkušenj, ki jih morate imeti vsaj enkrat v življenju

Wanderlusters po vsem svetu imajo različne preference, ko gre za potovanje. Nekateri bi raje gledal sončni zahod s piramide v Egiptu, drugi morda raje šel treking skozi amazonskega deževnega gozda, medtem ko še vedno drugi morda raje obiščite soncu poljubila vinograde v Kaliforniji.

Ampak tako kot kdorkoli drug, ljubitelji potovanj ne sme ostati v svojem cone udobja. Če se počutite, kot da ste morali nekam novo iti, ali če mislite, da ste ga pravkar ni potoval dovolj, pa si oglejte na 10 čudovito potovanje izkušenj res nujno, da so vsaj enkrat v življenju.

Piti pivo v Münchnu na Okotberfest

Če imate radi pivo in potovanj, zakaj ne združiti dva z obiskom Oktoberfest v Münchnu?

Nemci vedo, kako stranka, in jih radi zabavo. Vsako leto, od sredine septembra do konca oktobra, Nemci naj svoje lase po pivu, petje pesmi in ples z dekletom. In želijo, da se pridružite s proslave!

load...

Oktoberfest ni treba stalo zemljo ne, in lahko dobite svoje roke in ustnice na liter piva za samo 10 €.

Kot tudi ikona Oktoberfest, obstaja tudi veliko stvari za početi v Münchnu. Lahko obiščete muzeje, v galerije, gledal nogometno moštvo - in potem piti pivo.

Lobom paradižniki v Španiji

Španije fiesta je verjetno njihov največji tradicijo, vendar, če vam ni všeč bull tek, alternativa potovanje izkušenj, da imajo v Španiji, je vrgel paradižnik v La Tomatina.

load...

La Tomatina je "najsvetlejši praznik" v državi in ​​se pojavi ob koncu avgusta. V bistvu, celotno mesto Buñol gre paradižnik nor, kot domačini in turisti sami pokrivajo dobesedno v rdeče stvari.

Začne se zjutraj, ko se tovornjaki polni paradižnika Popraviti svojo pot v središču mesta. Ena za drugo, folk vzpon v tovornjake in začeli metati paradižnik uradno začne svetovno najbolj zabavno hrane boj. Sodelujete lahko za samo 10 €.

(Samo ne pokvaril zabavo, ki jih metali repo na osebo)

Pojdi videli MOAI At Velikonočni otok

Velikonočni otok, je brez dvoma ena izmed svetovno najbolj skrivnostnih krajih. Nahaja se nedaleč od Čila, da je vulkanski otok, ki je dom več kot 900 kipov, ki so znani kot MOAI. Kipi niso ravno starodavna - so bile ustvarjene nekje med 10. In 16. Stoletjem - vendar te monumentalne človeške figure so skrivnostni in so impresivne.

Oni so tudi malo grozljivo.

Kljub temu, da MOAI kipi so neverjetno gledati, in bomo poslali mrzlica navzdol hrbtenici, če greš in jih obiščete. Če opazite oči premika, samo teči miljo.

Pojdi pogledat Northern Lights

V Aurora Borealis, aka Northern Lights, so resnično eden največjih čudežev narave.

Ok, oni so pravzaprav posledica plinskih delcev trka z nabitimi delci sonca v naši planeti atmosferi, lahko pa prezreti znanost in samo Uživati ​​v svojem Blažen veličini.

Pogled na Evo, umetniške proge na nebu, da so severni sij ustvarjajo so čarobna, in vsekakor vredna ogleda vsaj enkrat v življenju. Zima je najboljši čas za sedlo gor na terenu in si do neba, da bi jih videli, in obstajajo številne odlične razgledne točke: da bi lahko sami položaj na Norveškem, Finskem, Švedskem, Islandiji, v Kanadi, ali celo na Škotskem v Združenem kraljestvu.

Potopite se v Veliki koralni greben

Če plavanje je tvoja stvar in ste še vedno ni potopil v Avstraliji Great Barrier Reef, imam samo eno vprašanje za vas: kaj še čakaš ?!

Veliki koralni greben je znan kot "največje živo bitje na zemlji."

Ja, to je živ, vendar ne na način, ki ga pogosto razumeli stvari, da je živ. To je v bistvu ekosistem, ki se razteza na 2,300km in ki je sestavljen iz več tisoč grebenov, otokov in koral. To je tudi dom številnih rib, vključno z želvami in, hm, morskih psov.

Še vedno! Morski psi, boste naleteli na in okoli grebena so neškodljive in ne predstavljajo nevarnosti za vas. Torej ste prosti, da imajo kita v času, v kaj se bo eden izmed najbolj neverjetno potovanje izkušenj boste kdaj imeli.

Pojdi Glej hobitov v Novi Zelandiji

Ok, tako da Hobbita dejansko ne obstajajo (žalosten obraz), vendar če ste Gospoda buff prstanov, boste vedeli, da je bil Hobitovo strel in posnet v Novi Zelandiji.

In velika stvar je, da je še vedno tam !!!!

Ok, pomiri se.

Ture so na voljo, in začeti s samo 75 $ na odraslo osebo, ki je pravi barantajo, ko menijo, da bi lahko spoznala Bobo. Je morda celo vas vabimo na čaj.

Bungee skok v Bhote Koshi River

Če ste Hazarderski potnik, ki želi povečati svojo raven adrenalina, ste morda mislili na nove kraje, da se pokvari.

No, zakaj ne bi bungee jumping na reki Bhote Koshi? Te nebeško modra reka se nahaja v bližini Katmanduju, glavnem mestu Nepala. To še posebej bungee skok je ena najdaljših na svetu, in vidi se potopite naravnost proti 160 metrov globoke reke. Wowzers.

Pojdi Surfanje na Havajih

Zaradi neznanega razloga, jaz samo ne more dobiti Beach Boys iz moje glave danes.

Čeprav Havaji dejansko ni rojstni kraj deskanja, to je kraj, kjer koli surfer, ki je vredno njihove soli glave do leta 2017. To je v bistvu surfanje gnezdo, zaradi svoje globoko modri valovi, nebeško vreme, in kolk domačini in turisti.

Go On A Camel Safari v Jaisalmer

Če ne želite, da bi vrgel paradižnik na Špancev, čaj z hobiti, zagnani se v grape, ali pa pojdite deskanje ZDA, boste verjetno želeli potovalno izkušnjo, ki je nekoliko bolj sproščujoče in morda malo bolj zanimivo.

Torej, kaj pa greš na kamel safari v Indiji? Ne samo, da je Jaisalmer lepo mesto, vendar počasi potuje prek daljinskega puščave na opojne potovanje lahko odpreš oči na enostavnejši način življenja. Za dni, boste videli nič drugega kot pesek, in boste slišali malo drugega, ampak puščavi pesmi. To je lahko življenje spreminjajoča potovanje izkušnje ste čakali.

New Orleans

V nasprotju z vsem ostalim na našem seznamu, ni res en dober razlog, da gredo in obisk New Orleans. Verjetno America najbolj zanimiva in razposajeni mesto, New Orleans je le treba razumeti, da bi verjeli. Od hrupno festivala Mardi Gras v spontanih korakajo pasovih, to je mesto zase. Obisk se bo spremenil svoje mnenje o tem, kaj naj bi mesto bilo.

Kakšne so vaše najljubše potovalne izkušnje?

load...