10 čudovitih razlogov za obisk Tajske | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 čudovitih razlogov za obisk Tajske

10 čudovitih razlogov za obisk Tajske

Tajska je neverjetno počitniško destinacijo; ima sonce, skozi vse leto, čudovite plaže in zanimiv kulturo, da spoznajo preveč. Čeprav so bili nekateri ljudje odvrnili od obiska na Tajskem, zaradi vojaškega udara leta 2017, Tajska je večinoma mirno državo in turizem ostaja njegova največja industrija. Torej, če bi radi okus orienta, tukaj je deset čudovitih razlogov za obisk na Tajskem.

1. Plaže

S toplo kristalno čisto vodo, čudovit razgled, neverjetno morsko življenje, in milje in milje lepe mehkem pesku, Tajska ima nekaj najboljših plaž na svetu. Ali iščete mirni, samem, da se sprostite ob morju ali Proslavljanje dolgo je vso noč bolj vaš scene, Tajski plaže imajo kaj ponuditi vsem.

2. Hrana

Če menite, da je tajska hrana, ki jo dobite v vaši državi okusno, boste presenečeni, ko boste dobili na Tajsko; hrana je preprosto iz tega sveta! Boste našli vse svoje favorite, kot strojar in rezanci in cel kup bolj preveč. Presenečeni boste po ceni preveč; lahko kupite odlično hrano za delček cene, ki bi jo plačali doma.

load...

3. Vrednost za denar

Vaš denar bo šel daleč na Tajskem in vsi proračuni so poskrbljeno. Obstajajo hoteli in letovišča, ki segajo od petih zvezdic za proračun, in vse od njih boste našli veliko več razkošje za svoj denar, kot ste kdajkoli pričakovali.

4. Nakupovanje

Če vam je všeč nakupovanje na trgih, potem vam bo všeč nakupovanje na Tajskem. Tu lahko najdete vse, kar v tajskem trgu: čevlji, po meri obleke, telefoni, usnjenih izdelkov, kar hočete, in to je tam, in, po neverjetno nizkih cenah. Če vam je ljubše, da nakupovanje v trgovini, nato Bangkok je nekaj najboljših na svetu.

5. Nočno življenje

Obstaja veliko barih in nočnih klubih na Tajskem preveč, tako da vam nikoli ne bo daleč od stranke. Tajska je znana po nočnem življenju in ne skrbi, kaj ste morda slišali, niso vsi klubi napolnjena s pomanjkljivo oblečenih deklet.

load...

6. Ljudje

Prebivalci Tajske so pristni in prijazni in da je razlog, zakaj pravijo Tajska, dežela nasmehov. Tako kot povsod, obstajajo ljudje, ki bi poskušali in prevara vas, ampak predvsem ljudje, ki so odprti, iskreni in prijazni.

7. Kultura

Prevladujoča vera na Tajskem je budizem, ki je vplival na vse, kar je v tajskem življenju, od arhitekture, kako se ljudje obnašajo. To naredi obisk Tajske zanimivo doživetje in je na voljo tudi nekaj neverjetno budističnih templjev na obisk.

8. Potapljanje

Tajska je tudi fantastično državo, da poskusite svojo roko na potapljanje. Kristalno čisto morje off tajski obali so kot nalašč za pridobivanje dober pogled na lepe korale in veliko različnih tropskih rib. Morda celo dobili za prikaz nekaj delfine ali želve preveč.

9. Pustolovščina

Tajska ima veliko za ponuditi pustolovski popotnik preveč. Lahko greš rafting, treking skozi džunglo, plezanje, vožnja slona, ​​in še veliko več poleg. Tajska je odlična destinacija za pustolovski in, kar ste se odločili narediti, vas bo obdan z osupljivo pokrajino, medtem ko to storite tudi.

10. Barva

Ena od prvih stvari, ki je obiskovalce obvestila Tajskem neverjetno prikaz bleščečih barv. Taksiji v Bangkoku so svetlo roza, obleke, ki nosijo tajski ženske so elaborat prikaz barv in celo modrina morja vas bo omamljanje. Zdi se, da cela država, ki živi z barvo in ga naredi Tajska ena najlepših držav na svetu.

Ali veste, nekaj drugih razlogov za obisk na Tajskem?

load...