10 hitrih potovanj za lepo potovanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 hitrih potovanj za lepo potovanje

10 hitrih potovanj za lepo potovanje

Ali potujete z vlakom, avtom ali letalom, to je pravi izziv, da bi dosegli svoj cilj videti tako dobro, kot se podaš. Ne glede na to, da se boste verjetno počutili in videti utrujen, da ne bo mogla sprejeti vse svoje lepotne najljubše izdelke z vami, vi pa ne boste imeli časa ali prostora, da bi dobili svoj make-up na tako boš res všeč. Torej, če načrtujete potovanje kadarkoli prej, check out teh deset hitrih potovanj lepotne nasvete, ki vam bo pomagal videti vaš najboljši, ko ste prišli.

1. Carry obraz meglice z vami

Preprost obraz megla je najlažji način, da bo vaš obraz hidrirani, še posebej, če letite na dolge razdalje let. Ni treba, da je kaj posebnega, le majhen spray steklenico rose vode bo naredil trik. To je odličen način, da osvežimo in to vas bo videti bolj budni, ko ste prišli preveč.

2. S smetano ličila, ko ste na poti

Krema za ličila je veliko lažje za uporabo v zaprtem prostoru z letalom ali vlakom kopalnico in, če ne zmotite, da je veliko bolj tolerantna kot prah ličila je. Če pretiravajte prahu ličila, ker si ne morejo videti zelo dobro, bo zelo jasno, vendar krema ličila je veliko lažje, da se zlili če ne zmotite.

load...

3. Ziplock vrečke so lifesaver

Jasno vrečke da imajo svoje izdelke za nego so nujna, če letijo v teh dneh, vendar pa so zelo koristne, ko potujete z avtom ali vlakom, kot tudi. Ščitijo preostanek prtljage iz vseh razlitja in vodijo vse organizirano in skupaj. Daj vse, kar boste potrebovali na jasen ziplock vrečke, vključno z Bobby zatiči in pribor za lase, in potem boste mogli najti enostavno in dobijo ne bo izgubila na dnu torbici.

4. Pack večopravilnost izdelki 

Ena stvar, ki jih ne želite storiti, če potujete, je za prevoz več izdelkov okrog z vami, kot ga res potrebujejo. Eden od načinov, da zmanjšamo število izdelkov za uporabo stvari, ki lahko storite dvojno dolžnost, ali več. Dober šminka, na primer, lahko se uporablja kot Rdečkasta mušnica in senčilo.

5. Premakni okoli, ko boste dobili priložnost, da

Drug velik problem s potovanja, da boste na koncu sedel v istem položaju predolgo. Ko boste to storili, da omejuje pretok in da se boste počutili, trd, ko vam na koncu vstati. Če lahko, vstani in hodi okrog vsakih nekaj ur, ali tako, in da bodo dobili kri kroži po telesu znova. Če ne more vstati, nato poskusite kaže noge naprej in nazaj in da bodo pomagali zaustaviti noge spanjem.

load...

6. Zmanjšanje obsega vse

V času leta, ki ga ne potujejo, zgrabi vsak prost vzorec ličila in lepotnih izdelkov, ki jih lahko, saj so velikosti prefekt vzeti s seboj, ko ste na poti. Če to ni mogoče, kupiti nekaj manjših plastenk in se prelije izdelki na tiste, tako da vam ni treba opravljati velike in težke steklenice okrog z vami.

7. Ne uporabljajte hotelskih mil

Čeprav ne želite, da paket vsak lepotni element, ki ga poseduje, ko ste na poti, ena stvar, ki jo ne želijo pozabiti, je dobro čistilo. Mila, ki jih zagotavljajo v hotelskih sobah so ponavadi najcenejši lahko določijo roke, in to pomeni, da bo izsušijo kožo zelo hitro. Vzemite majhno steklenico razkužilo za roke z vami, kot dobro. Nikoli ne veš, kaj bo država kopalnice se v trenutku, ko potujete!

8. Uporaba suhi šampon osvežiti vaše lase

Potovanje lahko tudi zapustiti svoje lase videti malo slabši za obrabo, tako pri sebi nekaj suhi šampon z vami, da se osvežimo, ko pridete na cilj. Lahko nanesite majhno količino suhega šampona na svoje korenine ali katere koli obliži, ki so videti malce mastno in da bo vpijejo odvečno olje in bo dal malo volumna nazaj v laseh.

9. Bodite dober vlažilec z vami

Druga treba za vaše potovanje lepoto komplet je dober vlažilec. Ne glede na način prevoza uporabljate, vam verjetno ne bo piti toliko vode, kot ponavadi, in da vas in vašo kožo bo dehidriral. To je še slabše, če potujete z letalom, saj bo zrak v kabini je zelo suha preveč, tako da vlaženje preden pobota, med potovanjem in ob prihodu.

10. Potovanje z golimi obrazom

To je tip, ki ne bo priljubljen z vsemi, vendar lahko vedno potujejo brez ličila na sploh. Vsaj na ta način boste imeli nobenih madeži reševanje in vso umazanijo in umazanijo, ki se bo vedno kopičijo na kožo, medtem ko bo potovanje enostavno sperite s čistilnim sredstvom. Če želite nekaj pokritost svetlobe, poskusite le z uporabo obarvano vlažilno in zamah šminke.

load...