10 izrednih, čudovitih in najlepših krajev na svetu, da obiščete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 izrednih, čudovitih in najlepših krajev na svetu, da obiščete

10 izrednih, čudovitih in najlepših krajev na svetu, da obiščete

Ni vam treba iti v kino za ogled spektakularne prizore, ki se bodo sapo, naš planet Zemlja ima dovolj naravnega spektakel vse svoje lastne. Pravzaprav, nekateri geoloških čudes Zemlji so tako neverjetno; filmski režiser ni mogel celo jih. Tu so le deset od teh izrednih mest, tukaj na Zemlji, da bi moral vsakdo poskusiti in obiščite:

1. Meteora skalne formacije, Grčija

Rising visok kot več kot 2000 metrov v nebo, se Meteora skalne formacije, v Grčiji, je visok dokaz, kaj lahko mati narava narediti. Te velike prsti peščenjaka so bili doma iz samostanov stoletja in lahko se jih spomnimo iz filmov, kot so film James Bond, "For Your Eyes Only". Ime "Metioria", incidentky, pomeni "sredi neba" ali "v zraku".

2. Perito Moreno ledenik, Argentina

Še eden od najlepših krajev na svetu za obisk je Perito Moreno Glacier. Dejal, da je ena izmed najlepših ledenikov v besedo, Perito Moreno Glacier, v Argentini, lahko pridete na organiziranih pohodih, ali je razvidno iz čolna. Ledenik je 97 kvadratnih kilometrov ledu, vendar je manjša, zato ne pusti prepozno, če želite videti na polni veličini.

load...

3. Uluru (Ayres Rock), Avstralija

Ayres Rock je skoraj šest kilometrov širok peščenjak monolit, ki je ena izmed najbolj dramatičnih območij na svetu. Pravzaprav, kar vidite, je le majhen delež celotnega obsega skale, od katerih večina leži pod zemljo. Če boste dobili priložnost, obiščite Ayres skalo ob mraku ali zori, ko je potrebno na eerie Crimson odtenek.

4. Maldivi

Naslednja ena izmed najlepših krajev na svetu za obisk je Maldive, je več kot le priljubljena turistična destinacija; je območje izjemne naravne lepote. Na žalost, čeprav, če globalno segrevanje nadaljuje na sedanji stopnji, nedotaknjene plaže dvajsetih atolov, ki tvorijo Maldivi bodo izginili pod morjem.

5. Vrata v pekel, Turkmenistan

Vrata v pekel, v Turkmenistanu, je velik gorenja luknjo v tleh, ki res vas spomnim njenega imena. Nastala je, ko je sovjetska vrtanje kompleksen naravni plin propadel in inženirji mislili, da bi bilo varneje, da nastavite uhajanje zemeljskega plina. Ogenj je zdaj gori v zadnjih štirideset let in je postala glavna turistična atrakcija v regiji.

load...

6. Devils Tower, Wyoming, ZDA

Devils Tower v Wyomingu, ZDA, je takoj prepoznaven za vsako filmsko buff kot gore, na katerem se vesoljska ladja pristane v Steven Spielberg je, "Close Encounters iz tretjega Kind." Kamen, ki je sveto lokalnih avtohtonih Indijancev-Američanov , je mislil, da so nastale, ko je staljene kamnine potisnilo skozi zemljo.

7. Tulip Fields, Holland

Še eden od najlepših krajev na svetu za obisk je polja tulipanov iz Nizozemske, je osupljiv prikaz lepe barve, ki je videti kot prizor iz nje Čarovnik iz Oza. Miles in kilometrov avte, blues, rumeno in rdeče, raztegnil za kolikor seže oko. Najboljši čas v letu, za ogled tega spektakla, je od konca marca do sredine maja, vendar točen čas cvetenja se lahko spreminja z vremenom.

8. Silfra Crack, Islandija

Ena od najlepših krajev na svetu, ki obiščejo za potapljače je Silfra Crack, ob obali Islandije. Na Silfra Crack, lahko potapljači med potopite v brezno, kjer evrazijske tektonske plošče izpolnili severnoameriške plošče. Tu je voda kristalno čista ledeniška meltwater, zato vidljivost je neverjetno in izkušeni potapljači lahko potopite tako globoko, kot je približno 140 metrov za raziskovanje čudes Silfra Crack.

9. Salar de Uyuni, Bolivija

Salar de Uyuni, je največji sol ravno v svetu, ki pokriva skoraj 11.000 kvadratnih kilometrov. Kaj je osupljivo pa je, ko pada dež in se usede na soli, ustvarja, kar je bilo opisano kot največje ogledalo na svetu. Ko se to zgodi, se nebo odraža v popolni podobi ustvarja nepredstavljivo, sanjski svet.

10. Bamboo Forest, Japonska

Slavni bambusa gozd Japonske se nahaja v okrožju, ki se nahaja zahodno od mesta Kyoto, in to je še ena izmed najlepših krajev na svetu, ki obiščejo. To je velik gozd visok bambusa, skozi katere so poti cut za obiskovalec hodi skozi. To je lepa in zelo miren kraj za obisk, in zvok, ki ziblje bambusa naredi, saj piha v vetru, je skoraj nadrealistična!

Katere so vaše najljubše izredni in najlepših krajev na svetu za obisk?

load...