10 kul stvari v Londonu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 kul stvari v Londonu

10 kul stvari v Londonu

London je res kul kraj za obisk, obstaja le toliko stvari za videti in početi. Imate nekaj najboljših umetnostnih galerij in muzejev na svetu, slavni znamenitosti, kot so Big Ben in Tower of London, in edinstveno kombinacijo modernega in novega, ki preprosto ne obstaja nikjer drugje na svetu. Če še nikoli niste obiskali London, lahko načrtujete svoj obisk zdi malo zastrašujoče, tako da tukaj smo našteli deset kul stvari za početi v Londonu.

1. Bodite odprti zgornji avtobusni izlet

Eden izmed najboljših in najcenejših kul stvari za početi v Londonu, je videti na enem od številnih odprtih vrh avtobusom. Kupite vozovnico in jo uporabite ves dan, sestopanje kadarkoli želite. Avtobusi obisk vseh glavnih znamenitosti in dobiš teče komentar kot greš. Če ste porabili enodnevni ogled v Londonu, so odprte top avtobusni izleti so super vrednost za denar, in vam ne bo treba stisniti svojo pot na prenatrpani podzemni vlak.

2. Obiščite muzej

Vseh večjih muzejev v Londonu so popolnoma brezplačne za obisk in nekateri od njih so velike, tako da se omogoči dovolj časa, da hodi okoli njih. Obstajajo umetnostne galerije, kot je National Portrait Gallery in Tate Modern, ali pa poskusite z eno od številnih muzejev, ki vključujejo Science Museum, Victoria in Albert Museum in Naravoslovnega muzeja.

load...

3. London Eye

Dobiš neverjetno, panoramski pogled na London od London Eye, pod pogojem, da je vreme seveda. Ogromen Ferris kolo je vredno plačilo in boste lahko videli veliko znanih znamenitosti v Londonu in dobili nekaj odličnih fotografij. Lahko se trudiš, vendar naj vas to ne odvrne z dolžino prog; da ne bo tako dolgo, da se v ospredje.

4. London Dungeon

Še ena kul stvari za početi v Londonu, je na obisk v London Dungeon. Če želite izvedeti več o temnejše strani londonskega zgodovine, potem bo London Dungeon je kraj za vas, da obiščete. To je neverjetno spektakel živih akterjev, posebnih učinkov in grozljive eksponatov, ki bo chill kri. To definitivno ni za Funt srcem, ali za zelo majhne otroke, vendar je zelo zabavno odrasli z močnim želodcem!

5. Najem Boris kolo

Boris kolesa, poimenovani po župan Londona Boris Johnson, so kolesa, ki jih lahko najem iz ene od številnih najema točk samopostrežnih celotnem Londonu. Pravkar ste pop svoje podatke o kreditni kartici, vožnja s kolesom, dokler vam je všeč, in se nato vrne kolo na katero koli od samopostrežnih točk, ko ste končali. To je odličen način, da se po mestu in večina cest pa zdaj kolesarske steze, da bi stvari varnejše.

load...

6. Covent Garden

Covent Garden je uspešno trg območje z ogromno nakupovanje, restavracije in gostilne. Nakupovalni sega vse od top oblikovalec trgovinah, na majhne stojnice, prodajajo skoraj vse, kar si lahko zamislite. Druga stvar, ki je Covent Garden znana je njegova veliko uličnih zabavljačev in vsi si želijo, da je majhna donacija na koncu oddaje za vas zabaven.

7. Kosilo v gostilni

Iz seznama kul stvari za početi v Londonu, ne bi bil popoln brez omembe kosilo v gostilni. London ima svoj pravičen delež fast food sklepov, vendar, če želite doživeti okus pravega Londonu, nato pa pojdite na zastarelo London Pub za kosilo. Sprehodite se po kateri koli stranske ulice v Londonu in je zelo verjetno, da boste našli pub spravljen v kotu, ki služijo zdravo in okusno hrano po zelo cenah. To je veliko bolje kot nakup hamburger, da bi lahko dobili nikjer drugje na svetu.

8. Ujemite menjava straže

Obisk v London, ne bi bil popoln, ne da bi v nekaterih veličastnih vojaške tradicije. Tam ni treba biti poseben dogodek, da si ogledate nekaj pompom in slovesnosti, lahko ujeti njo z dnevnim spreminjanjem kraljičine garde. To se dogaja vsak dan ob 11.30 v Buckinghamski palači v poletnih mesecih, in vsak drugi dan v zimskem času.

9. Bodite na West End Show

Ena od kul stvari za početi v Londonu, je videti West End Show. West End of London, kjer boste našli top gledališča in veliko restavracij za obroku. West End je v Londonu enakovredno Broadway in si lahko ogledate nekatere izmed najboljših živih produkcij na svetu uprizorjena v nekaterih najbolj zgodovinskih gledališč na svetu. London celo ponaša z najdaljšo igro teče v svetu: Agatha Christie je "Mouse Trap", ki poteka že na Martinovo gledališča za 63 let.

10. Tower Bridge in Tower of London

Če želite izvedeti več o bogati zgodovini v Londonu, potem je obisk Tower of London je treba. Sprva stolp je bil kraljevi prebivališča, vendar pa je verjetno bolj znan kot kraj zapora in mučenja. Tam je obremenitev stvari videti, vključno z Crown Jewels, in boste dobili brezplačne vodene oglede, ki so jih slavni Beefeaters preveč. Ti so nato le kratek sprehod od starega mostu Tower Bridge in, če boste imeli srečo, boste morda celo videli most odprt, da se omogoči visoka ladja pluje skozi.

Katere so vaše najljubše kul stvari za početi v Londonu?

load...