10 kul stvari v mestu v New Yorku | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 kul stvari v mestu v New Yorku

10 kul stvari v mestu v New Yorku

New York City je destinacija na seznamih večine ljudi od mora videti mesta, in je več storiti in videti v New Yorku, kot nihče ni mogel priti okoli v enem potovanju. Seveda, tam je kip svobode in stavbe Empire State, vendar obstajajo obremenitve manj znanih znamenitosti v mestu preveč. Če kmalu načrtujete potovanje v Velikem jabolku, tukaj je deset res kul stvari za početi v New Yorku.

1. Cikel skozi Central Park

Če želite nežen uvod v New York življenje, potem bi Central Park kraj za začetek. Znan kot pljuča New York Central Park je 843 hektarjev parkov napolnjena z zgodovino in zanimivih stvari za početi. Najboljši način, da vidim, Central Park je na zadnji strani kolesa. Lahko izposodite kolo in ga videli sami, ali pa se lahko pridružite organiziran kolesarski izlet in se pridružite skupini.

2. Grand Central Terminal

Veliko več kot le železniški postaji Grand Central Terminal je utripalo srce New Yorka in eden od najboljših svetovnih železniških terminalov. Arhitektura je preprosto neverjetno in če želite videti, kaj je všeč, da se na delo v New Yorku, obiskali, ko je res brenčanje v konicah. Obstajajo tudi številne trgovine in restavracije, kot tudi na trgu.

load...

3. Ameriški muzej naravne zgodovine

Če dobiš deževen dan vašega obiska v New Yorku, obstaja veliko zanimivih muzejev in galerij na obisk. Ameriški muzej naravne zgodovine je ena izmed najbolj obiskanih muzejev na svetu in eden največjih. Muzej ima več kot 130 milijonov primerkov in zajema vse, kar je na medenih tednih od dinozavrov do meteoritov.

4. Ground Zero

Grozljivih dogodkov 11. Septembra 2001 se je zgodilo, kaj se zdaj imenuje Ground Zero, mesto, kjer World Trade Center stala. Tam je zdaj gibljejo spomin na vse, ki so umrli v napadih terorju in privablja milijone ljudi, iz vsega sveta, ki prihajajo na spletno stran poklonili tistim, ki so izgubili svoje življenje v napadu. 9-11 je del zgodovine mesta in mnogi menijo, da bi moralo biti, ko obiščete spomenik del obiska v New Yorku.

5. Rockefeller Center

V centru Midtown Manhattan je znana Rockefeller Center, ki je bila zgrajena v času velike depresije, ki ga je družina Rockefeller. To je znan po svoji božično drevo in drsališče, vendar pa so dogodki, ki gredo v tam skozi vse leto. Spletna stran zajema skupno 22 hektarjev in je 19 stavb tam. To je Art Deco mejnik, ki je vredno obiskati.

load...

6. Fifth Avenue

Verjetno najbolj znani ulici na svetu, Fifth Avenue je neverjetno nakupovanje, muzejev in nekatere od najbolj luksuznih in dragih stanovanj na planetu preveč. Boste našli le najboljše trgovine na Peti aveniji, zaradi visokih stroškov na drobno prostora tam. Ena od njegovih drugih zahtevkov do slave je, da je znano, da je najdražja ulica na svetu.

7. Highline

Ogledate si lahko New York iz povsem drugačne perspektive, ko se sprehodimo po edinstveni Highline javni park. To je park z razliko, saj je zgrajena vzdolž opuščenem odsek železniške proge, ki je vzpetini ulicah mesta. Kot tudi gleda na živahnih ulicah New Yorka, si lahko ogledate tudi osupljive rastline, skulpture in celo vrsto drugih domiseln naprav na Highline. To je tudi odlična priložnost, da se stran od vseh avtomobilov za nekaj časa.

8. Times Square

Naš seznam stvari za početi v New Yorku would't popoln brez omembe Times Square. Ogromna neonskih napisov, velike panoje in oglasov za vsak izdelek, ki bi lahko kdaj pomislite, so tisto, kar spektakel Times Square je vse okoli. To je medenine, je krepko in je zaseden, vendar Times Square je treba videti, če želite, da bodo imeli vse znamenitosti in zvoke New Yorku.

9. Katedrala St Patricks

Če imate radi arhitekturo, bo St Patricks Katedrala, ki se nahaja samo čez cesto od Rockefeller Center, vzame sapo. To je lepa stavba, ki je stara več kot 200 let in je največja katedrala v Združenih državah Amerike.

10. Coney Island

Če boste obiskali New York v poletnih mesecih, nato izlet na znameniti otok Coney. Coney Island je v New Yorku je obmorsko letovišče in ima vožnja, restavracije in vse, kar bi pričakovali od dneva ob morju. To je tudi dom svetovno znanih Coney Island Cyclone roller-coaster, zgodovinski lesen podstavek, ki je bila zgrajena leta 1927.

Katere so vaše najljubše stvari za početi v New Yorku?

load...