10 lepih destinacij z najčistejšo vodo na svetu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 lepih destinacij z najčistejšo vodo na svetu

10 lepih destinacij z najčistejšo vodo na svetu

Ah, jasno, mirno vodo, oh, kako smo te pogrešali v času hladne, ostre zime! Če je vse to nedavno sonce vas dobili pri volji, da se odpravite na nekaterih svetovnih najlepših otokov, jezera in plaže, smo točno vedeli, kako se počutite.

Ni čisto nič všeč plavanje v jasnih lagun in voda, poležavanje dni in pobeg iz realnosti. Jarek, privlačno in vedno očarljiv, sladkih vodah so med nekaterimi lepši stvari v življenju, ki imajo moč, da polepšajo naše razpoloženje, in tudi spremenimo svoje življenje.

Da bi bila vaša odločitev, jasno, kje bo vodil to poletje, si oglejte naš seznam top 10 najlepših destinacij z najjasnejše vode na svetu in se navdušili z nekaj največjih božjih doslej daril za človeštvo!

load...

(In če ne verjameš v boga, samo poglej te diamantu kot voda, ki so čisti čudež narave, in morda, samo morda, boste spoznali, da je Bog).

1. Cookovi otoki

Cookovi otoki morda zelo žalostno ime (so poimenovali po kapitan James Cook, ki so prišli na otokih leta 1773), vendar so njihove vode so vse prej kot nesrečen. Nahaja se na vzhodu Avstralije, so živi le okoli 15.000 ljudi, ki so dobili, da uživajo svoje jasne modre vode dnevno. Srečni ljudje!

Obstaja 15 otokov v celoti, in skupaj so razporejeni v območju, ki je pravzaprav tako velika, kot je Indija. Znan za njihovo belo in plaž in modre lagune, so Cookovi otoki so naši najljubši otokov.

load...

2. Cocos Island

Ok, praska zgoraj, da je zadnji stavek. Cocos Island je pravzaprav morda naša najljubša otok. Ne vem, ne moremo odločiti! Oni so vsi samo tako lepo. Z le eno stalno prebivališče (Ranger), Cocos Island ponuja končnemu v samoto in tišino. Z nihče okoli vas moti, lahko cevi za zrak in potapljanje, potapljanje v kristalno čisto modro vodah otoka do svojega srca, je vsebina. Nahaja se tik ob Kostariki, je znan tudi po svojih kladvenic. Zato bodite previdni!

3. Koh Lipe, Tajska

Tajska je zelo priljubljen med turisti, in en pogled na nebo modro jasno vodah Koh Lipe je dovolj, da boste razumeli, zakaj. Koh Lipe je otok se nahaja na južni konici Tajske, in je obdan z jasnim, plitvo vodo, ki je mirno in pomirja. Koh Lipe ima tudi štiri plaž - sever, vzhod, jug in zahod - z zahodne plaže zelo prikladno poimenovali Sunset Beach. Zdaj pa, ne da zvok samo nebeški?

4. Avstralija

Avstralija je morda najbolj znan po kenguruji, žara in Russell Crowe, vendar ste vedeli, da Aussie je dobil, da uživajo nekatere najjasnejše svetovnih vodah dan za dnem? Stavite svoje življenje oni, šport.

Outback je, kjer boste našli večino svojih raj modrih vodah, in smo še posebej radi svoje rdeče skale jame, ki se skrivajo nekateri od naših planetov najbolj mirnih slapovi in ​​lagune. Idilična in lepa, Avstralija je vedno čista voda, so morda nekateri izmed najboljših stvari približno veliki narod.

5. Maldivi

Maldivi so dejansko nekaj moti v tem trenutku, ker so njihove morske ravni nenehno narašča. Edini pravi Posledica tega je, da je morje čudovita modra, ki je tako jasno, kot katera koli voda tam. Maldivi so dobro znano, da je najbližja stvar naš planet je raj, in ta tropski narod se nahaja v Indijskem oceanu, ki je sestavljen iz več sto otokov, je vredno obiskati. Dip prste v teh vodah, in nikoli ne boste želeli zapustiti. Osupljiva.

6. Sardinija

Sardinian je so zloglasne za živijo dolgo življenje, in morda eden od dejavnikov za njihovo življenjsko dobo, je kristalno čisto modro vodah so dobili, da uživajo vsak dan. Priljubljena med turisti, Sardinija je dom nekaj najlepših svetovnih plaž in jezer.

Druga obravnava, da uživajo v italijanskem otoku so Sredozemlje menih pečat, in Albino Osel (ja, pošteno). Sun poljubila in čudovito, Sardinija res je mesto videti letos.

7. Device Gorda

Vi ste dobesedno ni videl čisto vodo, dokler ne boste obiskali Virgin Gorda, tretji največji od Britanskih Deviških otokih. Veliki raziskovalec, Krištof Kolumb, precej grobo krstili Virgin Gorda "Fat Virgin" (kako nesramen!), Zaradi načina, kako izgleda od zgoraj. Fat device stran, Virgin Gorda je dom znamenitega atrakcija znan kot The kopeli, ki je geološko čudo sestavljen iz čudovitih tvorb in nebeških bazenih.

8. Crater Lake, Oregon

Crater Lake v Oregonu je dejansko nastala s propadom vulkana pred skoraj osem tisoč let. Dejstvo, da se je rodil iz pepela naravne nesreče je samo prispeval k svojim žareče, čistih voda, ki Dazzle pod sije modro nebo. To sladkovodno jezero je preprosto omamljanje in vas spominja na privlačno lepoto narave. Kot Monet slikarstvo, je barvita, živahna in živa radost življenja. Ena plavati tukaj, in boste dobesedno nikoli želeli zapustiti, obljubimo.

9. Isla Holbox, Mehika

Isla Holbox, Mehika, je čudež narave. Medtem ko Mehika je dom nekaterih najbolj jasnih vode na planetu, Isla Holbox dobi svoj glas samo zato, ker svojega ogromnega prostranstva vode. Kamorkoli pogledaš, vidiš jasno modro, od neba do morja. To je tudi dobro znano Bjekstvo za sklopko hollywoodskih zvezd, ki zagotovo znajo ceniti plemenitejše stvari v življenju. Glavo tam, medtem ko lahko, ker Isla Holbox je tisto, kar je bila narejena življenje.

10. Rio azul Argentina

Ena od težav, s sladkovodnih rekah in jezerih je, da lahko pogosto meka je za oodles turiste, ki želijo okus (dobesedno) tožbe. Rio Azul je ena božanska turistična atrakcija, ki je videti, kot da je to imelo njegovo življenje vdihnil, ki jih najlepše na svetu ženske. To je preprosto čudovita; glacial, eterična in popolnoma varna za pitje. Jasna od jasno, modri modre, vode v Rio Azul so umreti.

load...