10 lepih evropskih mest, ki jih zagotovo obiščete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 lepih evropskih mest, ki jih zagotovo obiščete

10 lepih evropskih mest, ki jih zagotovo obiščete

Evropa je ena od friendliest, zanimivih, kulturi, zgodovinskih in zanimive kontinentov na planetu. Obstaja toliko lepih evropska mesta za obisk, da gre pri odločanju kam naprej nikoli lahka.

Lahko izberete eno od najbolj znanih mest, kot so Pariz, London ali Berlin. Toda ta mesta, medtem ko zgodovinski, svetovljansko in živahno z stvari za početi, niso nujno vedno najlepši.

Res, da bi našli v Evropi najbolj krasen mest, se pogosto zgodi, da boste morali sprehaja izven utrjenih poti malo in ne stopnjo kopanje.

Ali pa bi lahko preprosto shranite si nekaj časa in si oglejte naš seznam 10 najlepših evropskih mest, ki si je vsekakor treba obiščete!

1. Perth, Scotland

Vsi smo že slišali za Glasgow in Edinburgh, vendar Perth je najnovejši mesto na Škotskem (od leta 2012). Kljub svoji novosti, je Perth pravzaprav temeljni kapital Škotske, in kot taka lahko trdijo, da je starodavno mesto, ki se Gredi ljubeče ob mirni reki Tay.

load...

Perth je Pustolovan mesto, ki je tišji od večine. Lahko sprehod v parku, si oglejte arhaične stavbe, pred sprejetjem v glasbo v koncertni dvorani Perth. Sliši se kot raj!

2. Cadiz, Španija

Madrid in Barcelona mislijo, da imam Španije, in medtem ko je večina turistov pa ponavadi tam jate, Cadiz je skrit dragulj, ki je dejansko več v ponudbi.

Ta špansko mesto je pravzaprav govorice, da je najstarejši v Evropi, in to je tudi narod je najbolj gosto poseljena. Uspešno z zgodovino in presenetljivo arhitekture, ki jih ponuja Warren, kot so ulice, za vas, da razišče in se izgubil v. Grki in Rimljani so imeli svoj dopust tukaj, medtem ko je bilo rečeno tudi, da je najljubši Salvador Dali. Spravi se na njem.

load...

3. Tartu, Estonija

Estonska prestolnica Talin, je slabe ga pod vplivom alkohola fantovščin in dekliščin, z divjimi turisti iz Anglije na stadionu tam, da imajo "norih eno."

Torej, če iščete nekje lepše v Estoniji, Tartu je mesto prizadela. To je kultivirani mesto, ki je eno za intelektualce, in ponuja bolj Trijezan, ampak tudi bolj zanimivo nočno življenje, ki je skupaj s svojimi gledališč, stare kinodvorane in umetnostne galerije. Prav tako je dom najstarejše univerze Estonije.

4. Sevilla, Španija

Španija je čudež lepih mest in Seville je le, da gredo na našem seznamu. 19. Stoletje romantični pesnik Lord Byron je nekoč dejal o njej: "Sevilla je prijetno mesto, ki slovi po pomaranče in ženske."

Mi se ne bi dal veliko bolje sami, razen, da bi dodal, da je veliko več, da ga kot pomaranče in ženske. Obstaja toplote - veliko toplote - zgodovine, arhitekture, gledališča, opere, življenja, smeh, lepoto, andaluzijske obljubo. Sevilla je krasen mesto, ki mora biti izkušen, da bi verjeli, in to je tudi meka za bikoborbe (Če je to tvoja stvar. Če ne, boste morda želeli ponovno).

5. Porto, Portugalska

Prestolnica Lizbona morda vse strani, vendar Porto ima lepoto. Prav tako ima čar, ustvarjalnost in vrata!

Dejansko, Porto je polna kulturnih stvari za početi in je ena izmed najbolj estetsko vseh starih evropskih mestih, kjer se zdi, slava, ki se izginja. Ampak izginja slava je lepo, kajne? Kot starajoči hollywoodske igralke, ki še vedno ve, kako navdušiti množice, Porto blesti, ko gre za vintage užitkov.

6. Torino, Italija

Veliko folk ponavadi treba odložiti obisk Torino, ker je njegova nahaja na severu Italije, ki jih običajno povezujemo z industrijo in workmanlike trgovine.

Toda Torino je dejansko lepši od Milana, in ima s hrano in pijačo scene, ki je zelo verjetno najboljši v državi, ki jih ponuja. Kič in zelo "in", Torino je moje bogate, predvsem neodkritih lepoto. Obstajajo muzeji tukaj, kot tudi zgodovinskih in pop znamenitosti - na primer prizore iz klasičnih 60-film so tukaj snemali The Italian Job.

7. Göteborg, Švedska

Ena izmed lastnosti, ki jih povezujemo z lepoto, je prijaznost, in Göteborg je zagotovo veliko da. To je tudi kul in trendovska mesto preveč, in prihaja z zelo priporočljivo kulturne scene, ki je tako raznolika kot je hip.

Stvari je treba videti v Göteborgu vključujejo districted ponarejenih 90% iz lesa, v okrožju Haga, kot tudi zabaviščni park Lisberg, ki je pravzaprav največji zabaviščni park v Skandinaviji.

8. Sarajevo, Bosna in Hercegovina

Morda redka ena na seznamu, Sarajevo je glavno mesto. Zaradi kjer se nahaja - na meji srednje in južne Evrope, kakor tudi pravice v središču, kjer slovanske, latinske in balkanske svetovi konvergirajo - Sarajevo je kulturno mix-n-mash. Set v luči gore in gozdovi, je tudi achingly lepa.

Seveda je bilo Sarajevo nevarno mesto na devetdesetih let, vendar pa je dejansko danes eden najvarnejših evropskih mestih. V kavarnah so uspešno, in obstaja veliko stvari za početi. Visoko v tempo, bogata v raznolikosti, bi bilo Sarajevo biti na seznamu desetih najboljših evropskih mest za obisk.

9. Zagreb, Hrvaška

Drugo glavno mesto tukaj, Zagreb ima prav tako veliko za ponuditi kot njeni bolj priljubljenih kolegi, Split in Dubrovnik - če ne še bolj. Medtem ko je Dubrovnik vzdušje stranke, Zagreb ima zanimivosti. Od živahno trgov arhaičnih zgradbe 18. Stoletja, Zagreb je dostopen na obali tudi.

In za zgodovino navdušence, vas bo morda zanimalo, da se glasi, da je Zagreb stara več kot tisoč let in še vedno ima svoje tlakovana ulicah. Gledališča, restavracije, bari in muzejev pomeni, da nikoli ne bo primanjkovalo stvari za početi tukaj.

10. Oslo, Norveška

Norveška bo morda znana po fjordih, vendar je njena mesta lahko ponudi malo drame preveč. Oslo je značilno za sodobno skandinavsko mesto, in ponuja čistočo in lepoto. Prav tako je omamljanje pristanišče in super polnočno sonce, ki se bo morda najbolj presenetljiva stvar, ki jo boste kdaj videli.

Z dnem, ki jih ponuja gledališča, kavarne in restavracije, in če se boste povzpeli na strehe Opera House, dobiš panoramski pogled na celotno mesto. Krasen.

Katere so vaše najljubše evropska mesta za obisk?

load...