10 majhnih, a lepih mest v Evropi, ki jih morate zagotovo obiskati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 majhnih, a lepih mest v Evropi, ki jih morate zagotovo obiskati

10 majhnih, a lepih mest v Evropi, ki jih morate zagotovo obiskati

Ko obiskovalci Evropi glavo naravnost znanih velikih mest in turističnih znamenitosti, pogosto mimo nekaterih najlepših mest, ne da bi jih sploh opazil. Evropa ima na tisoče skritih biserov, ki so le nekaj kilometrov izven glavnih turističnih poti in so dobro vredno vzeti majhen ovinek na obisk. Morda niso veliki, in ne smejo biti svetovno znan, ampak tukaj so samo deset od čudovito lepih majhnih mestih v Evropi, ki si je vsekakor treba plačati obisk.

1. Marsaxlokk, Malta

Če še niste obiskali otok Malto, se prepričajte, da gre na seznamu vedro in ko prideš tja, se prepričajte, da traja izlet na majhnem mestu Marsaxlokk. To mesto je še vedno povsem neokrnjena s sodobnimi stavbami in je že od leta 900BC. Marsaxlokk je glavno ribiško pristanišče na Malti in je očarljiva in lepa destinacija za vse obiskovalce na sredozemskem otoku.

2. Albarracin, Španija

Ena od najlepših krajev za obisk v Evropi je staro naselje Albarracin v Španiji. Slovi po svoji čudoviti roza, pol lesenimi hišami, je Albarracin zgrajena na pečevje v strmem enostranske dolini, ne glede na število turistov, ki ga privlači, je mesto še vedno uspe, da ohranijo svoj čar.

load...

3. Annecy, Francija

To je še eden izmed zelo lepih krajev za obisk v Evropi. Zgrajena okoli gradu iz 14. Stoletja, ki je Annecy obdana z francoskih Alpah, ki zagotavljajo odlično ozadje za lepe, pastelnih barv hiš, linije ozki, navijanje, srednjeveške ulice. To je čisti užitek, da preprosto sprehaja po mestu občudovali lepoto kraja in občasno ustavljanje na enem od številnih majhnih kavarnah in se v čudovitih pogledih.

4. Portmagee, Irska

Na jugozahodni obali Irske, boste našli mesto Portmagee, ki izgleda, kot da je prišel naravnost na razglednicah. Tu lahko uživate slavni irski gostoljubnost in kozarec Guinness in uživanje v neokrnjeni lepoti enega najbolj očarljivih ribiške vasice, ki jih boste našli na smaragdno otoku.

5. Ittoqqortoormiit, Grenlandija

S populacijo manj kot 500 in njene oddaljene lokacije, Ittoqqortoormiit na Grenlandiji, je še eden od resnično čudovitih krajev za obisk v Evropi in to je pravi "pobegniti od vsega" destinacija. V resnici je edini način, da se doseže majhno mesto, je tako, da se enkrat na teden let iz Islandije, ki ji sledi kratko helikopter vožnjo v mestu. Ko bo tam, čeprav, boste presenečeni nad čudovito ledeniško pokrajino, ki obdaja mesto in mir in tišino v mestu.

load...

6. Hallstatt, Avstrija

Ob jezeru mesto Hallstatt je ena od avstrijskih začetku naselja, ki sega do 800BC in je znan po soli rudarske industrije, ki je bila značilna za regijo stoletja. Mesto je obdano z vseh strani s prekrasno gorsko pokrajino in velja za eno izmed najbolj slikovitih mest v Avstriji. S svojimi lepimi pastelnih barv hiš to vrstico rob jezera in bujne zelene z gore, ki se dviga za njimi, Hallstatt je zelo verjetno ena izmed najlepših malih mest v Evropi.

7. Toruń, Poljska

Če ste iskali, da bi dobili izven utrjenih poti na Poljskem, nato izlet na eno od najlepših mest v državi. Neverjetno, Torun, ki se nahaja na severu države, je uspelo pobegniti zob drugi svetovni vojni in je bilo prizaneseno z moderno, brezdušnega, arhitekturo komunističnih let. Torun je zdaj lepo, gotski, stenami mesto, slovi po svoji neokrnjeni lepoti.

8. Ljubljana, Slovenija

Čeprav je Ljubljana glavno mesto Slovenije, je nič manj majhnega mesta čar in zato smo ga vključili v naš seznam čudovitih krajev za obisk v Evropi. Čudovite alabaster stavbe in mostovi span in prečkamo smaragdno zeleni Ljubljanici. Celoten od centra mesta je tudi čista in brez prometa, ki dodaja, da mestece občutek. Če vam obisk Ljubljanica, potem boste dobili najboljše iz obeh svetov: živahno prestolnico ponoči in mirnega mesteca dan.

9. Burano, Italija

Burano v Italiji je zgrajen na majhnem otoku v beneški laguni in je svetle barve stavb, ki bodo omamljanje svoje čute tukaj; to je eden izmed najbolj svetlih krajev za obisk v Evropi. Rečeno je, pisane stavbe so prvič naslikal tako svetlo lokalni ribič, tako da bi lahko zlahka najdejo svojo pot domov. Zdaj, prebivalci morajo zaprositi za dovoljenje za prebarval svoje domove, in če ne, ali pa uporabite napačno vrsto barve, nato pa bi se soočajo z dolgotrajno zaporno kazen za njihovo redecorating!

10. Gent, Belgija

Samo 20 minut vožnje z vlakom od njene bolj znane soseda Bruges, je čudovito Flandrija mesto Gentu v Belgiji. To je drugo mesto, ki je dovolj velika, da bo živahno, vendar je dovolj majhna, da se še vedno počutim udobno in čudovito srednjeveško arhitekturo, ki se vodi kanali samo lepa. Gent je določen treba za vse obiskovalce v Belgiji.

Kateri so vaši najljubši kraji za obisk v Evropi?

load...