10 mednarodnih potovalnih nasvetov, skrivnosti in hacks, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 mednarodnih potovalnih nasvetov, skrivnosti in hacks, o katerih morate vedeti

10 mednarodnih potovalnih nasvetov, skrivnosti in hacks, o katerih morate vedeti

Vedno lahko povem začinjeno popotnika iz newbie, tudi iz besede "go", v odhodni avli letališča. Prvi znak je potni list, vozovnice, preverjanje živčni denarnica, ki delajo vsakih pet minut; da, in dejstvo, da so si ohranile svoje oči prilepljen na odhoda plošč iz strahu, da manjka njihov polet ga daje proč. Nič je mogoče storiti glede živcev in strahu. Da samo izgine seveda, če ste potovali bolj pogosto, ampak tukaj so deset drugih skrivnosti potovanja, da je dozorel popotnik ve o tem:

1. Ne jemljite preveč s seboj

Eden najboljših nasvetov potovanje embalaže je - ko ste na poti, potovanje svetlobe in traja kar veste, da boste morali, ne pa vse tiste "za vsak slučaj" stvari. Ne pozabite, da boste morali opravljati karkoli vzeli, in če greš preveč jezen, da bi lahko šel čez mejo prtljage in morali plačati več. In ne pozabite, če ste pozabili nekaj, ki jih lahko kupite, ko prideš tja.

2. Ne pospravljajte preveč dragocenosti

Vsakič, ko potujejo, svoje torbe so v nevarnosti, da ponaredi. Nočemo, da vas odvrne potovanj, samo ne oglašujejo, kar imate. Drage, oblikovalec prtljaga se dogaja samo, da bi pritegnili pozornost nepoštene prtljago v obtoku, zato poskrbite, da dragocenosti in elektronsko opremo s seboj, ne v svojih kovčkih.

load...

3. Povejte vaše kreditne kartice boste stran

Še eden od velikih mednarodnih potovalnih nasvetov je, če ste v tujini, ne pozabite povedati svoje kreditne kartice ali svojo banko. Če začnete uporabljati kartico v drugi državi, ne da bi jim povedal, morda sumijo goljufije in da bo dal svojo kartico na čakanje. Ne pomaga, ko se poskuša razložiti, da tuji natakar, zakaj ne morete plačati restavracijo račun.

4. Mark vaša prtljaga krhka

Put krhko nalepko na vašo prtljago in ne samo je treba obravnavati bolj nežno, vendar pa bo tudi na vrhu kupa v letalu, tako da tvoja bo najprej izključi, ko se izkrcali.

5. Pri jemanju pero z vami

To je vedno dobra ideja, da imajo pero z vami, ko potujejo v tujino. Presenečeni boste, koliko obrazci, ki jih morajo izpolniti za carinske in prihodi namene, tako na ravnini in ko boste prispeli na cilj.

load...

6. Jejte in pijte lokalnih proizvodov

Naslednja dobra mednarodna potovanja tip je - jesti in piti na lokalni jedec in ne pojdi naravnost, kaj veš. Doživetje lokalno življenje in lokalne kuhinje je vse del pustolovščine in lokalne proizvodnje, bo veliko bolj stroškovno učinkovito preveč. Ne pozabite, da je vse, kar vidite z oznako si prepozna je uvoz, tako da bo še veliko dražje.

7. Ne jemljite bremen tuje gotovine z vami

Še eden od dobrih mednarodnih potovalnih nasvetov je - izmenjujejo le zelo majhno količino denarja v lokalni valuti, preden greš, samo tisto, kar bi morali, ko ste prvič prišli. Spreminjanje denarja na letališčih je še posebej drago, njihove cene niso dobri in jih tudi zaračunavajo provizijo in pristojbine. Ne pozabite, da lahko uporabite bankomati v državi svojega cilja, ko boste potrebovali nekaj lokalni valuti.

8. Uporaba kopalnico na letalu, tik preden pristanejo

To je vedno mudi, ko dol letalo. Moraš najti svojo prtljago, iti skozi carino in tako naprej. Vedno je čakalna vrsta za stranišča preveč, tako da obiščete kopalnico na letalu, tik preden pristanejo; to naredi stvari veliko manj polna!

9. Ne uporabljajte hotelskih telefonov in internetnih povezav

Hotel internetne povezave in telefonske klice so ponavadi veliko ogoljufani. To je ponavadi veliko cenejši za uporabo mobilnega telefona in da bi dobili mobilno internetno povezavo in uporabiti namesto. Klici in povezava bo dražje kot doma, vendar pa bo cenejši, kot hotelske pristojbin.

10. Bodite pozorni na lokalnih običajev in pravil

Ko nekdo obišče vašo hišo, lahko pričakujete, da spoštujejo svojih pravilih. Torej, še ena od dobrih mednarodnih potovalnih nasvetov je - razširiti enako spoštljivost, ko ste v tujini. Nekatere države imajo stroge kazni za jaywalking, kopičenjem odpadkov ali pljuvanje gumi na tla, medtem ko druge države imajo celo strožje kazni za nezmernega obleko ali vedenja. Vedno preberite o cilju, preden greš, da se prepreči, ki spadajo prekršek vseh lokalnih običajev in zakonov.

Katere so vaše najljubše mednarodna potovanja nasveti, skrivnosti in žaga?

Vas prosimo, da delite svoje najboljše nasvete potovanja v komentar oddelku spodaj.

load...