10 mora vedeti avstralski potovalni nasveti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 mora vedeti avstralski potovalni nasveti

10 mora vedeti avstralski potovalni nasveti

Izlet v deželo jo določa pomeni veliko časa, ki pluje, tako da, če mislite, da gredo, potem je najbolje, da načrtujejo vnaprej, tako da ne zapravljajo en dan. Z svetovljanskih mest je divjost iz grma in nekatere od najboljših plaž na svetu, Avstralija ima veliko za ponuditi obiskovalcem z druge strani sveta, in tukaj je deset Avstralija potni nasvetov, ki vam pomaga, da večino svojega potovanja:

1. Potrebovali boste bug repelenti in za zaščito pred soncem

Obstajata dve neizbežni dejstva o Avstraliji: vročina in žuželke. Če potujete zunaj mest, in bi se manjka, če nisi, potem se prepričajte, da paket dobro zaščito pred soncem in proti mrčesu. Sonce je močnejši v Avstraliji in žuželke sta večja in bolj obstojne.

2. Vozijo na levi strani v Avstraliji

Ne dobijo ujeli, ko prečkajo cesto ali vožnjo vaš najem avtomobila, vozijo po levi strani ceste v Avstraliji. Pravzaprav, približno 35% svetovnih držav storiti, večinoma ex-britanske kolonije. Razlog, v primeru, da ni vedel, je, da ljudje uporabljajo, da se vozijo svoje konje na levi, tako, da bi se lažje branijo, njihov meč roko pa na desni strani.

load...

3. Stay več kot teden dni

Od večine držav, bo polet v Avstralijo peljal okoli štiriindvajset ur, in ti bi bilo dobro, da se odmor postanek na poti. To je veliko časa potuje, zato je vedno priporočljivo, da načrtujejo, da preživijo vsaj dva tedna v državi, ali pa se zdi, da si malo več kot sedeti na letalu celoten dopust.

4. Kako premagati jet lag

Dobili boste jet lag, ker Avstralija je skoraj polnih dvanajst ur pred GMT, na nekaterih področjih. Najboljša stvar je, da se v lokalnem času, kakor hitro je mogoče, in ne dajejo v skušnjavi, da spati podnevi.

4. Ne zavrzite avstralskih kovancev

Kovanci v Avstraliji so vredni veliko več, kot si morda mislite, da jih ne prezreti. V "zlatih" tisti, ki jih je vredno eno ali dve dolarjev vsak, zato ne podcenjujte, koliko denarja imate lahko v drobiž.

load...

5. Bodite realni glede na razdaljo

Če še nikoli niste bili v Avstralijo pred tem, potem je težko res cenim, kako velika je država. Naj vaši potovalni načrti realni in dovolj časa, da bi dejansko videli znamenitosti, medtem ko ste tam. Kaj lahko videti kot kratek izlet na zemljevidu, je verjetno precej dlje, kot si mislite, in nekatera območja med okolici so zelo oddaljeni in nenaseljenih.

6. Ne ven v grmovju

Niste videli kenguruji in koale v mestu, tako da je vsekakor naredil izlet ven v grmovju. To je priporočljivo, da gredo z vodnikom, na organiziran ogled, čeprav. Na ta način ne boste dobili izgubljeno in boste videli veliko več.

7. Preizkusite lokalno hrano

Avstralija ima nekaj res vrhunskega vina in hrane na voljo, tako da se ne omejujejo samo jesti v velikih trgovinah verige, ki jih priznavajo. Poskusite nekaj lokalnih specialitet, kot so Kangaroo ali emu, se okus res super!

8. Ostanejo hidrirani

Avstralija lahko dobite zelo vroče, še posebej v poletnih mesecih. Sunstroke bo uničil vsako dopust, tako da vedno nositi klobuk in se steklenico vode, kamorkoli greste. Hladno pivo lahko videti vabi in se počutim, kot da ste se zelo avstralski, vendar imajo malo vode, pa tudi!

9. Bodite pozorni na vreme v vlažni sezoni

Na severu Avstralije, poletje prinaša mokro sezono z njim. To ne pomeni, da ne more iti tja, vendar to ne pomeni veliko vlage in, seveda, možnost cikloni in veliko dežja, tako da ustrezno načrtovati svoje potovanja.

10. Bodi spoštljiv do divjih živali, vendar ne paranoičen o tem

Vsakdo je slišal pajkov in kač v Avstraliji, vendar če ste smiselna, potem ne bo problem sploh. V mestih, ki jih verjetno ne bodo videli nobenih strašno grozljivo crawlies na vse in, če greš ven v grmovju, samo nositi smiselno obutev in uporabljati svoj razum. Med plavanjem v morju, vedno plavati le med zastavami, na določenem območju, saj bo to najverjetneje zaščititi pred nevarnim divjih živali v vodi. Če pa mislite, da ste bili ugriznil ali pičil, poiskati zdravniško pomoč takoj, vendar ne pozabite, da so smrti zaradi pajkov in kač zelo redka, celo v Avstraliji.

Katere so vaše najljubše Avstralija nasveti za potovanje?

load...