10 mora vedeti europe turističnih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 mora vedeti europe turističnih nasvetov

10 mora vedeti europe turističnih nasvetov

Evropa je na seznamih mnogih ljudi po morajo videti mesta, nato pa, da nas pripelje do zelo prva stvar, ki jo je treba vedeti o Evropi, je velika in je zelo raznolika! V resnici, mnogi Evropejci sploh ne razmišljati o sebi kot Evropejci, so angleški, francoski ali belgijski prvi in ​​Evropejci drugi. Vsaka država ima svoje posebne kulture in tradicije, vendar pa obstaja nekaj skupnih dejavnikov, da razmisli, če si razmišljal o čemer potovanje v Evropo. Tukaj je deset mora vedeti nasveti za potovanje, ki bi lahko bile koristne za vašo prvo potovanje v Evropo:

1. Izogibajte se vrhunec sezone, če želite pobegniti jeza množice

Zdi se, vsi v Evropi, da bi svoje počitnice v istem času, in zdi se, da vsakdo od zunaj Evrope želi obiskati Evropo pa preveč! Tako je eden izmed dobrih evropskih potovalnih nasvetov je: če lahko, bi se izognili obdobje mesecev od sredine julija do sredine septembra, nato pa se boste izognili jeza množice.

2. Naučite se malo lokalnega jezika, in to bi ti zmagal nekaj prijateljev

V večini večjih mest, boste dobili skupaj globe z angleščino, ampak kar napor, da se naučijo le nekaj stavkov v lokalnem jeziku vam bo zmagal prijatelje. Tudi prav tako prizadevanja za povedati "prosim" in "hvala", bo šel dol tudi v nekaterih državah, lahko domačini celo pretvarjati, da ne boste razumeli, sploh, če jih sploh ne poskusiti.

load...

3. Boste morali adapterji za električno opremo

Napetost in električne vtičnice se razlikujejo med različnimi evropskimi državami, tako da boste morali imeti adapter paket za vaše električnih naprav. Višja napetost v nekaterih evropskih državah, bo fry električne naprave iz drugih držav. Imejte to v mislih, ko ste na poti.

4. Naj bo vaš razum o vas!

Večina evropskih mest so popolnoma varne, vendar morate ostati opozorilo. Ne se preveč Oprostitev se ga tale nastop pravljice starodavnega gradu pred vami, saj je izbira žep zadaj jih ima polje dan v torbi!

5. Ne poskušajte prevzeti velike ročne prtljage na evropskih letov

Tukaj je še ena od uporabnih Evropi potovalnih nasvetov: če jemljete lete med evropskimi državami, se zaveda, da so evropske letalske družbe precej strožja glede ročne prtljage, kot, recimo, ameriških letalskih družb. To je precej verjetno, da se bodo vaše ročne prtljage preveri težo in velikost, in če je nad omejitvami, bo treba preveriti v čakanju.

load...

6. Ne skrbite, če so te na avtobusu na letališču!

To ni nič nenavadnega na evropskih letališčih za tam, da je avtobus peljal na svoj čakalni letalu. Brez panike, avtobus ne bo peljal vso pot iz Londona do Frankfurta!

7. Kaj obleči?

Evropa nasveti za potovanje vključuje tudi nekaj praktičnosti. Ni pravih pravil o tem, kaj oblačila za pakiranje za potovanje v Evropo, a Evropejci ponavadi mimogrede obleko, vendar elegantna, ki se pogosto imenujejo "lahkoten šik". Bodite pozorni na svojo okolico, čeprav so nekatere restavracije, na primer, bo pričakoval, da bo nosil pametne oblačila in tudi zavedati verskih občutljivosti, ob obisku cerkve in mošeje.

8. Ne zamudite očitne znamenitosti

Tudi če ste sami menijo, da se je dobro začinjeno, neodvisnega popotnika, ne zamudite glavnih turističnih znamenitosti, samo zato, ker se zdi, da se malo kliše. Obstajajo zelo dobri razlogi, zakaj vsakdo obišče Eifflov stolp v Parizu, ali Buckinghamske palače v Londonu, zato ne zamudite!

9. Poskusite lokalne kuhinje; Žabji kraki in polži res niso tako slabe, kot se sliši!

Eden od radosti na obisku v Evropi, je neverjetno raznolikost fine hrane, da ima vsaka država lahko ponudi. Izogibajte se skušnjavi, da glavo naravnost v veliki verigi preskrbe s hrano, ki jih poznate. Poskusite nekaj namesto lokalnih kuhinj; Žabji kraki in polži res niso tako slabe, kot se sliši!

10. Pack svetlobe

Še posebej pomembno, če ste na turneji več evropskih destinacij, samo paket, kaj se v resnici dogaja, da potrebujejo. Knjigovodska težko prtljago okrog z vami bo le na način in vam bolečine v hrbtu. Kakorkoli že, boste potrebovali nekaj prostora v vašem kovček za vse tiste spominke!

Katere so vaše najljubše Evropa nasveti za potovanje?

load...