10 mora vedeti italijanski turistični nasveti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 mora vedeti italijanski turistični nasveti

10 mora vedeti italijanski turistični nasveti

Italija je država, ki res ima nekaj za vsakogar in je treba videti cilj na vsakem seznamu potnike. Država ima čudovito hrano, vrhunskega vina in se preprosto namočen v zgodovini, in se ponaša z nekaterimi izmed najlepših mest na svetu. Če še nikoli niste bili v Italiji prej, potem tukaj je deset potni nasvetov, s katerimi boste uživali to čudovito državo, še več:

1. Potovanje svetlobe

Vreme v Italiji, v bistvu, vroče poletje, vendar premrzlo za kratke hlače v zimskem času. Ne glede na letni čas, da obiščete čeprav samo paket tisto, kar res potrebujete. Italijanski in mesta znan po svojih dolgih stopniščih in tlakovanih ulicah, tako zavrtel okoli težki kovček ni veliko zabave.

2. Know obrokih

Ne znesek razbijati po vratih boste dobili v italijanski restavraciji ob napačnem času. Večina restavracij imajo zelo specifične čas odpiranja. Čas kosila je okoli 1.00pm za 2.00pm in večerje so običajno niso na voljo do okoli 7,00pm. Med tistih časih, so številne restavracije zaprte.

load...

3. Ne moreš toče taksi v Italiji

Če želite taksi, potem boste morali iti na taksi ali telefona in rezervirajte eno. Lahko stojijo na vogalu ulice in mahati z rokami okoli, če ti je všeč, čeprav; domačini radi gledajo turisti tem!

4. Več o tem, malo o Žargon

Pravimo, je to v vseh naših potovanje namig delovnih mest, vendar je res vredno vložiti trud. Mnogi Italijani ne govorijo angleško, bit je le vljudno, da se naučijo le nekaj besed v lokalnem jeziku, ko obiščete nekoga drugega državo.

5. Nakup vstopnic za javni prevoz, preden se vkrcate

V večini italijanskih mest, ki jih ni mogoče preprosto skoči na krovu avtobus ali tramvaj in kupiti vozovnico tvorijo voznika. Vozovnice so ponavadi najdemo v kioskih ali v manjših trgovinah in nato potrjen, ko se vkrca na plovilo. Ne pozabite tudi, da so številne trgovine zaprte v nedeljo, tako da boste morda želeli kupiti vstopnico za nedeljski potovanja, dan prej.

load...

6. Boste morali vprašati za vas račun v restavraciji

Italija je država, v kateri želijo, da se sprostite po obroku. Tako da ne bo hitel proč od vaši mizi v trenutku, ko so končali svojo hrano. To ne pomeni, da je vaš natakar vas ignorira, vendar boste morali navesti, ko ste pripravljeni plačati in oditi.

7. Oblačenja konzervativno

Čeprav ni tako stroga, kot bi bila muslimanska država, Italijani pa še vedno težijo k temu obleko precej konzervativno, razen seveda, če so na plaži. Prikrili, ko ste v mestih, restavracijah in trgovinah in, še posebej, če boste obiskali cerkev.

8. Ne dotikajte se sadja in zelenjave z rokami

Ko greste po nakupih na tržnici ali v trgovini, se zdi zelo nevljudno, če ročaj sadja in zelenjave z rokami. Na trgu, bo prodajalec poberem izdelke za vas in v supermarketu, in boste običajno našli plastične rokavice nositi.

9. Kruh z obroki ni vedno zastonj

Italijanske restavracije pogosto postavi kruhke ali kruh na mizi, ampak, če ste iskali, da prihranite nekaj denarja in ne želite, kruh, nato pa ga pošlje nazaj, ker je veliko restavracij zaračuna dodatno za to.

10. Get off pretepen skladbo

Ne moreš iti v Italijo, ne pa si oglejte nekaj velikih znamenitosti, vendar pa pusti nekaj časa, da se sprehodite stran od turističnih pasti, kot dobro. Pogosto je to le kratek sprehod, kjer boste našli pravi Italija, kjer lahko pobegniti od vrveža in se sprostite za nekaj časa.

Katere so vaše najljubše Italija nasveti za potovanje?

load...