10 mora vedeti thailand potovanja nasveti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 mora vedeti thailand potovanja nasveti

10 mora vedeti thailand potovanja nasveti

Tajska je ena izmed najbolj zanimivih destinacij počitnice na svetu. To je bedazzling mešanico orientalske kulture, svetli luči in zabave. Čeprav je Tajska postala glavna atrakcija za turiste, še vedno obstajajo stvari, o državi, ki vas bo presenetil in da vas lahko ujamejo ven. Če ste o tem, da stopijo na svojem prvem potovanju na Tajsko, tukaj je deset mora vedeti nasveti za potovanje, da bi morali biti seznanjeni.

1. Pazi za ulične hrane

Obstaja veliko krajev na Tajskem, kjer lahko kupite ulice hrano, ki vas bo razvadijo izbire. To je ponavadi neverjetno poceni in zelo dober. Vendar pa je le nakup hrane od prodajalcev, da se zdi, da je zaseden; tudi če to pomeni, da imate v vrsti. Higiena živil ne sme biti tako visok, kot je doma, in ne želite, da se zastrupila s hrano, ko ste zunaj.

2. Ljudje ne čakalno vrsto na Tajskem

Domačini na Tajskem ne tvorijo urejene proge; se nagibajo k tvorijo množico namesto! Torej, boste morali navaditi na nekaj potiskanje in suvanje, da bi dobili, če želite biti. Če stojiš vljudno in čakati na vrsti, ne boste dobili nikjer.

load...

3. Obisk odprt trg zračnega

Ob potovanje v eno od številnih trgih, odprtih zračnih na Tajskem, je nekaj, kar bi morali vsi delati na poti do tja. Boste našli nekaj neverjetno kupčij, vendar ne verjamem, oznake na izdelkih, saj je ponarejanje zelo razširjena. Prav tako ne pozabite, da barantati. Lahko pričakujemo, da se vsaj tretjina off prvo ceno, ki so jo darovali prvič okoli.

4. Jejte off svojo žlico

Še eden od uporabnih Tajska potovalnih nasvetov je, da jedo samo sveže vaš žlico, ne svoje vilice. Ko jeste na Tajskem, ne jeste iz vilic, saj se to šteje, da je nevljudno. Morate uporabiti vilice za potiskanje hrane na vaš žlico in nato jesti hrano z žlico.

5. Pazi za prevare

Boste morali, da vaš razum o vas na Tajskem, ker scamming turistom zdi, da je državljan zabavo! Bodi pozorna na neznanci, ki se zdi, da je preveč prijazen in vam ponujajo nezaželene nasvete in poskrbite, da se strinjate s ceno v taksi, preden se pobota in da taksi ima meter.

load...

6. Bodite spoštljivi lokalnih običajev

Še eden od dobrih Tajska potovalnih nasvetov je, da se zavedajo in spoštljiv lokalnih običajev. Za tajsko osebo, vodenje obraz je zelo pomembno, in s tem izgubil svoj temperament in kričanje boste dobili absolutno nikjer. Zavedajte se tudi, da se nikoli ne dotikajte tajske osebo na glavo, saj je glava je sveti del telesa in se nikoli ne kažejo na podplate vsem, bodisi.

7. Ali uporabljate javni prevoz v Bangkoku

Podzemna železnica in lahka železnica v Bangkoku je poceni in učinkovit način, da se okoli. So tudi zelo enostaven za uporabo, z enostavno razumeti, zemljevide in veliko simbolično sistem za plačilo svoje fare. Oba sta zelo priporočljivo.

8. Bodite proti mrčesu z vami

Naslednja eden od uporabnih Tajska potovalnih nasvetov je, da se proti mrčesu z vami. Komar bahajo na Tajskem, in če jih ne uporabljate proti mrčesu, boste dobili ugriznil. Uporabite močno spray repelent, podnevi in ​​ponoči, in spray nekaj o vaših oblačil preveč.

9. Ljudje so res lepo

Medtem ko smo rekli, da pazi na scammers, ki jih je daleč največ ljudi, na Tajskem, so zelo lepo, prijazni in zaupanja vredni. Ti bodo popolnoma osupla, kako veliko nasmejanih obrazov boste videli na Tajskem!

10. Kaj piti?

Vino na Tajskem je lahko zelo drago, saj lokalnih davkov, ampak pivo je poceni. Bodite previdni lokalnih piva, čeprav, saj so lahko v vsebnosti alkohola zelo visoka in ne piti vode iz pipe, namesto da pijete ustekleničeno vodo.

Katera druga Tajska potovanja nasveti bi radi dodali na naš seznam?

load...