10 morajo vedeti, New York potovanja nasvete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 morajo vedeti, New York potovanja nasvete

10 morajo vedeti, New York potovanja nasvete

New York, New York! To je verjetno najbolj znano mesto na svetu in, verjetno, najbolj razburljiv. To je mesto, da bi moral vsak potnik izkušnje, vsaj enkrat v življenju, in tukaj je deset New York potni nasvetov za prvič obiskovalec na velikem jabolku imeli časa svojega življenja:

1. Vzemite pohodni čevlji

Najboljši način, da vidim mesto New York je na lastne noge, tako da si Stout par pohodnih čevljev, saj jih boste potrebovali. Skoči na avtobus ali ujeti podzemne železnice in nato hodi okoli in raziskovanje. Na ta način boste videli veliko več v mestu in izpolnjujejo nekatere ljudi preveč.

2. Tipping carina v New Yorku

Običajni znesek za napitnino v New Yorku, je približno 15% do 20%, in to velja za kabine, barmanov in natakar v restavracijah. Preverite svoj račun v restavracijah, čeprav, ker so včasih dodamo nagrado za vas.

load...

3. Poskusi, da ne izgleda kot turist

Kot v vsakem velikem mestu, moraš ostati opozorilo v New Yorku, vendar je ni več nevaren tukaj kot katero koli drugo mesto. En tip, čeprav je, da poskusite in ne bi bilo preveč očitno, da ste turist. Največji giveaway za malenkosten tatovi, da niste New Yorker, stoji ena od turističnih atrakcij, ki iščejo na velik zemljevid mesta.

4. Najboljši čas za obisk znamenitosti je od torka do sobote

Najboljši dnevi za prikaz New York City turistične znamenitosti so od torka do sobote. Ob ponedeljkih in nedeljah, nekaj zanimivosti v bližini in tam ne sme biti vodeni ogledi na tiste, ki so odprti.

5. Načrt svoje dni, preden se podaš

New York je velik in zasedena mesta, zato je najbolje, da imajo načrt v mislih, za vsak dan. Izšlo, vsaj večer prej, kaj želite videti in kako bomo tja prišli. Malo načrtovanje bo pomagalo zagotoviti, da ne zapravljajo en sam trenutek v New Yorku.

load...

6. Pojdite po nakupih na Peti aveniji

Ne morete dobiti bolje kot potovanje skozi Peti aveniji, če je malo drobno terapija, ki ga iščete za. Masiranje ramena z dame, ki kosilo, jemljejo zajtrk pri Tiffanyju ali pa samo preživijo nekaj ur okno nakupovanje.

7. Get ptičje oči pogled na Big Apple

Za prava izkušnjo pogleda v New Yorku, ki ga ne bo nikoli pozabil si lahko rezervirate helikopter ogled mesta. Obstaja veliko izvajalce helikopterske izlete nad mestom in nekateri od njih začeli s tako malo, kot nekaj sto dolarjev.

8. Vzemite v toliko ikona znamenitosti, kot si lahko

Obstaja veliko znanih znamenitosti v New Yorku, da je težko, da bi dobili okrog njih vse. Obstaja, seveda, Kip svobode, Empire State Building, in obstaja veliko fantastičnih muzejev videti preveč. Odličen način, da prihranite čas in denar na zanimivosti je za nakup New Yorku točno, ki vam omogoča vstop na večino od njih.

9. Ne nosijo veliko denarja

Kratek opomba na vašo varnost in varnost spet: ne nosijo veliko denarja okoli z vami, ker ga ne bo treba. Maha okoli svežnjev računov, se bodo le pozorni, da vas in vse večje trgovine in restavracije so vzeli kartice in to večino kabine vseeno.

10. Get Metro kartico MTA

New York nikoli ne spi in da vključuje prometni sistem. Za pridobivanje okrog na javni prevoz, to je dobra ideja, da se me MTA Metro kartico, nato pa ga lahko uporabite, kadar želite, na obeh avtobusov in podhodih.

Katere so vaše najljubše New York nasveti za potovanje?

load...