10 najbolj odmaknjenih počitniških destinacij na zemlji | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 najbolj odmaknjenih počitniških destinacij na zemlji

10 najbolj odmaknjenih počitniških destinacij na zemlji

Potovanje z letalom in sodobne tehnologije so zagotovo naredili svet manjši kraj in, kaj je bilo včasih bolj oddaljenih, eksotičnih počitnic destinacije so postali nekoliko teči od mlin turističnih destinacij namesto. Če vas ne moti, bo brez vašega luksuzne predmete, nočno življenje in sodobno udobje za nekaj časa, čeprav še vedno obstajajo kraji levo na zemlji, ki so še, da se dotakne all-inclusive letovišč in organizatorjev avtobusov. To so mesta, ki so še vedno težko doseči in tudi izven utrjenih poti, kot oddaljenih otokov in gorskih umiki, bodo mesta, se boste počutili, kot da ste bolj pustolovec kot le turist. Če želite pobegniti od vsega, in mi res vse to pomeni, potem berite naprej in izvedeli več o deset najbolj oddaljenih destinacij počitnice na Zemlji.

1. La Rinconada, Peru

To vsekakor ni tipična počitniška destinacija, vendar je malo verjetno! La Rinconada je majhno rudarsko mesto, visoko v perujskih Andih. Mesto, ki je mislil, da je najvišje mesto na svetu, je mogoče doseči le s zahrbtne potovanje v cestnem prometu preko navijanje gorskih cest, ki traja dni za dokončanje. Mesto, ki se nahaja na ledeniku, ima 30.000 prebivalcev, ki so skoraj vsi zaposleni v rudarstvu zlata izpod ledu. Ta cilj je ena za neustrašen raziskovalec le, čeprav, ker, če ne bodo redke objekte v mestu vas ne odvrne, bo potem višinska bolezen!

2. Cape York polotok, Avstralija

To področje Avstralije je tako majhna, da nekateri deli regije le kdaj bilo videti iz zraka v helikopterju. Cape York polotok je območje neokrnjene divjine, ki leži na severni konici Avstralije in je eden največjih preostalih nerazvitih območjih sveta. Če iščete kraj za obisk, kjer nekateri so bili prej, potem bo to to. Edini, ki bi lahko morebiti izpolnjujejo tukaj nekaj vaših kolegov raziskovalcev in morda eden ali dva od avtohtonih staroselcev prebivalcev.

load...

3. McMurdo Station, Antarktika

Čeprav lahko zdaj doseči z letalom, Antarktika je še vedno eden izmed najbolj oddaljenih krajev na Zemlji. Vse, kar boste našli na Antarktiki, so nekaj mednarodnih raziskovalnih centrov, kot McMurdo Station. Postaja se nahaja na Ross Island, ki je izven severni konici celine. Čeprav McMurdo Station je tako daleč stran od večjih mest, kot lahko dobite po zaslugi sodobnih pristajalnih stez, znanstveniki in delavci na postaji vedno dobili, da uživajo sodobno opremo in udobje.

4. Koh Tonsay, Kambodža

Koh Tonsay, kar pomeni, Rabbit Island, je lep otok, ki je le 2 kvadratnih kilometrov površine in se nahaja približno 5 km južno od Kambodže. Ljudje, ki so obiskali otok pravijo, da je to ena od redkih nedotaknjenih tropskih rajev, ki je levo na zemlji s svojo čudovito drevo podložene bele plaže in njenih slamo bungalovih. Trenutno dobrine so zelo redka in otok je precej zapuščen, vendar je vedno bolj priljubljen med turisti, tako da če želite okus življenja kot Smeti, potem bi bolje, da bi videli Koh Tonsay kmalu.

5. Pitcairn Island

Pitcairn Island ima prebivalcev le petdeset ljudi, ki so večinoma potomci posadke znanega HMS Bounty, ki mutinied, tako da bi lahko živeli svoje življenje na ta tropski raj. To je eden izmed najtežjih mestih, da bi dosegli na zemlji, saj nima pista. Edini način, da pridemo do Pitcairn je, da deset dnevno potovanje z ladjo iz celine na Novi Zelandiji.

load...

6. Opozorilo, Kanada

Z vasi Alert, na severni konici Nunavut ozemlje v Kanadi, govorimo daljinskim upravljalnikom in govorimo praktično zapuščen. V vasi, ki porabi polovico leta 24 ur teme in preostalim delom leta 24 ur svetlobe, ima prebivalstvo samo pet, tako da, če si želite pobegniti od gneče, potem je to kraj za vas!

7. Jau National Park, Brazilija

Lahko res dobil nazaj v naravo v narodnem parku jau v Braziliji. Park leži sredi največjega deževnega gozda na svetu in se lahko doseže le z dolgo potovanje z ladjo. Edini domačini boste izpolnjujejo tukaj bodo opice, rečnih delfinov in druge divje živali in ne vzemite iPad s seboj, saj najbližja oskrba z električno energijo, je na stotine kilometrov daleč.

8. Velikonočni otok

Znan po masivnih kamnitih skulptur, je Velikonočni otok leži 2.000 kilometrov od obale Chili sredi Tihega oceana. Otok je približno 70 kvadratnih kilometrov, v velikosti in je dom okoli 4.000 ljudi. Čeprav je otok na daljavo s standardi nikomur, da je še vedno relativno enostavno doseči, zaradi otokov mednarodnega letališča. Kljub tem, čeprav je otok še vedno meni, opustošena zaradi svoje lege in dejstva, da je bilo skoraj črtasto čisto nobene dreves pred stoletji.

9. Lhasa, Tibet

Lhasa, duhovni kapital Tibeta, je tako na daljavo, kot je kitajska vlada želi, da je na dan. Včasih so dobrodošli turisti, včasih prepovedati tujcev v celoti. Ampak, če ne dobijo, da bi potovanje v to čudovito mesto, boste našli čudovito Potala, tempelj Jokhang in zelo toplo dobrodošlico za lokalne Tibetancev, ki je, mimogrede, ni všeč, da se imenuje kitajski!

10. Klyuchevskoy Naravni park, Rusija

Na oddaljenem polotoku Rusije Kamchatka, lahko neustrašen pustolovec najti krajinski park Klyuchevskoy, ki sedi pod Klyuchevskoy Volcano. Vse, kar boste našli tukaj so lokalne prostoživeče živali, ki vključujejo volkov, lisic in ovce, in če ste dovolj pogumni, si lahko pohod vzdolž poti znan kot "Pot Nedavni izbruhi".

load...