10 najboljših evropskih mest obiskati pozimi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 najboljših evropskih mest obiskati pozimi

10 najboljših evropskih mest obiskati pozimi

Zima prihaja, če se ne ti že dosežen, vendar to ne pomeni, da so vaše potovanje končali v letu, saj je še vedno veliko čudovitih evropskih mest za obisk, ki so veliko skozi vse leto. Tukaj je deset velikih mestih v Evropi, da obiščete to zimo, in cene izven sezone, so veliko preveč!

1. Atene, Grčija

Če še nikoli niste obiskali Atene, potem lahko pozimi je najboljši čas za odhod. Neverjetno paleto spomenikov je še vedno tam, ampak siten množice in duši toplote so šli!

2. Abisko, Švedska

Za pravi okus evropske zime, Abisko ne more biti pretepen. To švedsko mesto je približno tako daleč na severu v Evropi, ki ga lahko dobite z vlakom in od tu lahko dobite čudovit pogled na Severni sij. Na voljo je tudi veliko smučanja, pasja vprega, ali pa si oglejte na svetu prvi ledeni hotel v bližnjem mestu Kiruna.

load...

3. Transilvanija, Romunija

Najboljša evropska mesta za obisk v zimskem času tudi Transilvanijo. Obisk dom grofa Drakula le ne bi počutili na topel poletni dan, zakaj ne, da bi potovanje v Transilvanije zime in občutek resnično chill v krvi! To ni le dom krvi sesanju fanatik je lahko tudi raziskati bogato zgodovino države prek svojih številnih zgodovinskih gradov in katedral in uživajte nekaj svojih številnih parkov držav in smučišč.

4. Edinburgh, Škotska

Dom Haggis in Kilts, Škotska ima ogromno dediščino ohraniti vsak obiskovalec navdušil. Edinburgh, glavno mesto Škotske, je ena najstarejših evropskih mest in je očarljiva vijugaste ulice, veliko nakupovanje in svetovno znani grad Edinburgh. Obstaja tudi veliko dobrodošlico lokalne gostilne, da se ogreje preveč.

5. Copenhagen, Danska

Še eden od najboljših evropskih mest za obisk v zimskem času, je Copenhagen. Pravljični dom Hans Christian Anderson je v svojem zimskem času še bolje kot v poletnih mesecih. Domačini so specializirani za tradicijo, znano kot "hygge", ali domačnosti, kar v bistvu pomeni sprostitev s skodelico vroče čokolade, medtem ko je mrzla zima piha zunaj. Fantastično način za počitek!

load...

6. Granada, Španija

Lahko borijo, da bi našli počitnice ob morju v Evropi v zimskem času, vendar to ni ves sneg in led! Eno mesto, kjer boste našli toplo dobrodošlico in toplejše podnebje je Granada v Španiji. Obstaja veliko smučanja, če je to tisto, kar iščete, vendar pa bo tudi dovolj, da razišče to čudovito mesto toplo, brez drgetanje preveč.

7. Benetke, Italija

Eden od glavnih evropskih turističnih znamenitosti v zimskem času je karneval v Benetkah. Lepa, lov in nekateri pravijo, navaden čudno, karneval je vsakoletni dogodek, kjer udeleženci nosijo dodelane maske, da se udeležijo organiziranih dogodkov ali pa samo pridružite na številnih brezplačnih uličnih dogodkov. Z ali brez karneval, Benetke, je še vedno veliko kulturno mesto na obisk in je veliko manj zaseden v zimskih mesecih.

8. Reykjavik, Islandija

Fancy ob potopite v toplih vodah zunanji geotermalne bazen, medtem ko sneg pade okoli vas? No, to je samo ena od čudovitih znamenitosti, ki jih boste našli v prestolnici Islandije, Reykjaviku. Na voljo je tudi neverjetno zimskih luči festival v februarju in celo vrsto zimskih športov, da uživajo, kot tudi restavracije in muzeji so super za obisk v Reykjavik, kot dobro. Beseda opozorilo, čeprav je eden izmed najbolj mrzlih evropskih mestih, tako zaviti toplo!

9. Moskva, Rusija

Hladna vojna je dolga več kot zdaj, eden izmed najbolj evropskih zgodovinskih mestih, Moskva, je odprt in prijeten za obiskovalce z vsega sveta. Obiščite znanih nahajališč Rdečega trga, Kremlja in Leninove grobnice, kot tudi katedralo čudovito svetega Bazilija. Zime so lahko ostre v Moskvi, ampak so lahko tudi resnično omamljanje videti.

10. Amsterdam

Nikoli ni pravi čas leta za obisk Amsterdam, vendar mesto je še posebej živahno v zimskih mesecih. Mesto pozdravlja zimo z lučmi na ulicah, javno drsanje in uličnih prodajalcev, ki služijo vse vrste hrane in izdelkov. To je čas, da domačini uživajo svoje mesto, zato je pravi čas, da vidite, Amsterdam, kot je v resnici, brez vseh nadležnih gneče na.

Katera druga evropska mesta se radi obiskali pozimi?

load...