10 najboljših karibskih plažnih destinacij, ki bodo odnesle sapo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 najboljših karibskih plažnih destinacij, ki bodo odnesle sapo

10 najboljših karibskih plažnih destinacij, ki bodo odnesle sapo

Karibi je eden izmed najboljših destinacij počitnice v svetu za zabavo, sonca in morja; to je kraj, kjer je dobrodošla tako toplo kot sonce. Raztezajo in se sprostite na samotni plaži v dan in nato stranko, za tako dolgo, kot vam je všeč ponoči. Tukaj je deset karibske plaže destinacije, ki bo jemljejo sapo.

1. Trunk Bay, St John

S svojo dobro ohranjenih offshore grebenov koralnih, Trunk Bay je eden od Šentjanževka večini počitniških destinacij jemljejo dih. Laze na mehki belega peska in se v soncu, nato pa lahko poskusite svojo roko na potapljanje po 255 jardov dolg greben poti in čudite neverjetno morskega življenja spodaj. To je odličen način, da preživijo poletne počitnice.

2. Žerjav Beach, Barbados

Še eden od najboljših karibske plaže okolici je Žerjav na plaži na Barbadosu. Obiščite Barbados in uživajte v naravnih lepotah otoka in toplo dobrodošlico od zabave ljubeč domačini. Obstaja veliko eksotičnih in barvita divjih živali za potapljače in snorkelers na Crane Beach, in lokacija je znana po svojih valovih, ki so idealni za deskanje.

load...

3. Anegada, Britanski Deviški otoki

Anegada je majhna skupina koralnih otokov, ki se nahajajo na skrajnem severu vrhu na Britanskih Deviških otokih. Kot tudi njena naravna lepota in njeno počutje dom znamenite Horseshoe koralnega grebena, je tudi eden izmed najbolj osamljenih in mirno destinacij na Karibih. Če je nekaj miru in tišine, ki jo iščete, nato izlet na Anegada.

4. Horseshoe Bay, Bermuda

Horseshoe Bay na Bermudih je po mnenju mnogih, da je eden izmed najlepših krajev na svetu in eden izmed najboljših karibskih destinacij. Široki odprti odseki lepe roza pesek in kristalno čisto morje, da je eden od Bermuda najbolj priljubljenih plaže destinacij.

5. Parrot Cay, British West Indies

Parrot Cay je ekskluzivni petimi zvezdicami plaža v Providenciales, British West Indies, in to je tudi eden izmed najboljših karibske plaže destinacijah. Set na svojem zasebnem otoku, lahko gostje tukaj uživajo najboljše iz luksuzni gostoljubnosti, kakor tudi hektarjev neokrnjene pokrajine in kilometer dolge, bele peščene plaže. To je odlično mesto za sprostitev, dobili proč premoru.

load...

6. Curtain Bluff, Antigva

Curtain Bluff v Antigui, ki je ocenjeno kot eno svetovnih najboljših plaži naselja in stoji trdno na našem seznamu najboljših karibskih destinacij. Območje se določi na lepi lokaciji, štrlečimi v morje na skalnem blef in stisnjena med dvema plaž. Letovišče objekti so fitness center, prvenstvo teniški center in čudovit spa.

7. Ritz-Carlton St Thomas, Ameriški Deviški otoki

The Ritz-Carlton, v St Thomas, Ameriški Deviški otoki, je plaža hotel, ki združuje starega sveta čar s toplino Karibov gostoljubnosti. Naselje leži v 15 hektarjev lepo urejenih razlogov in gleda ven na paketu neskončnosti in lastno zasebno plažo. To je ena izmed najbolj slikovitih plaži letovišča v Karibih.

8. Shoal Bay, Angvila

Plitvina Bay, Anguilla, je ravno tisto, kar bi si predstavljate Caribbean plaža biti, dve celi kilometrov biserno belega peska, z bujnimi zelenimi palmami na zadnji strani in čisto modro morje v ospredje. Anguilla ima 33 plaž na vse, na samo šestnajst milj od otoka, in veliko luksuza in čar, da gredo z njim.

9. Atlantis, Nassau, Bahami

Za bolj aktivno Karibov počitnice, pa je spektakularno Atlantis Resort v Nassau, Bahami. Na podlagi mitološki mesto Atlantis, resort ima 3 milj od lepih plaž in obremenitve storiti za vso družino. Lahko cevi za zrak, parasailali, jet ski in še veliko več. Tam se bo nekaj novega, da bi poskušali vsak dan tam v Atlantisu.

10. Harrismith Beach, Barbados

Če boste kdaj znajdete na Barbadosu, nato izlet z ladjo na čudovito daljinskega Harrismith Beach. Ne boste našli veliko možnosti tam, ampak to je lepota kraja, to je tako kot da je Smeti na daleč sladico otoka. Samo pazite, med plavanjem, čeprav, ker ni življenja stražar tam bodisi.

Katere so vaše najljubše karibske destinacije?

load...