10 najboljših krajev na svetu, da preživijo novo leto | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 najboljših krajev na svetu, da preživijo novo leto

10 najboljših krajev na svetu, da preživijo novo leto

Kje ste porabili novoletni večer v tem letu? Če še niste naredili svoj um gor, boste morda želeli, da pogled na naših 10 najboljših krajev na svetu, da bi porabili Silvestrovo.

Tukaj je nekaj posebnega in celo čarobnega novoletni večer. To je čas, ko se družina in prijatelji vsi dobili skupaj praznovali leto, ki se konča, ko uvajanjem novega. To je čas smrti in ponovnega rojstva, sklepov, zabave in dobrih časih. In če bomo imeli srečo, pa morda celo nekaj romance v zraku, preveč.

Kdo ste preživeli Silvestrovo s pomembno. Toda tisto, kar prav tako pomembno je, kje ste ga porabili.

Moja najljubša novoletni večer spomin je iz leta 2009, ko sem ga preživel v Melbournu. Bila sem na vrzel leto po diplomi na univerzi, in pozdravlja v novem letu v Avstraliji je smiselno iz več razlogov. To je bil logistično možnost, ker sem bil na turneji mestih, kot so Vietnamu in Indoneziji. Prav tako bi bilo precej topleje in sončno, kot sem bil vajen. Poleg tega sem imel bratranca, ki živijo tam, ki sem vedel, je bilo tako veliko žival stranke, kot sem bil.

load...

Praznovanje novega leta nekje drugačen vam daje svež pogled na življenje, in to lahko tudi pregnan svoje sklepe. Ko sem bil v Melbournu, sem se odločil, da bo tveganje za preostanek svojega življenja.

In, kot pekoč sonce dokončno določene, blizu polnoči, sem opečen življenje, sanje in srečo. To je bila izkušnja, ne bom nikoli pozabil.

Če razmišljate, da bi šel nekam drugačen za novoletni večer letos, tukaj so 10 najboljših krajev za dobrodošlico v letu 2017.

New York City

New York je tako dobro, da so ga poimenovali dvakrat. In če boš preživel svoje božič tukaj, lahko pa tudi podaljšati bivanje do novega leta.

load...

New York City je le zabava, zabava, zabava v tem letnem času. Vsakdo je pri volji za zabavo in okraski so omamljanje. Kot polnoč bliža, velik 13 'bleščeče žogo spušča počasi od vrha Times Square.

Ta dogodek je na televiziji, ampak ga gledal na TV ni enako kot tam, da vpijejo vzdušje stranke. Obstaja nekaj stvari, kot so to na zemlji. Poskusi!

Hong Kong

Fancy nekam malo bolj razposajeni za novoletni večer? Zakaj potem ne bi poskusili finančno meka, da je Hong Kong.

Sodobna, elegantna in drzno, Hong Kong je neverjetno mesto 365 dni na leto. Na novoletni večer, to je praktično nezemeljsko.

Sydney, Avstralija

Sem Melbourne v letu 2009 in Sydney leta 2016, in moram reči, da sem raje Melbourne za osebne spomine.

Toda glede na to, kako ljudje praznovali, jaz bi šel za Sydney.

Sydney je silvestrsko praznovanje veliko. Tukaj boste našli mini-svetlobo kaže avtohtonih rituale nekadilce, osvetljeno parada čoln, a bleščeči ognjemet - in še veliko več.

Sydney ima tudi Bondi Beach, kjer lahko otroci in odrasli vsi gredo ples skupaj.

Sydney je za družine, lahko pa tudi tja in imajo fantastičen čas brez otrok.

Las Vegas

Poraba Silvestrovo v Sin City je nekaj, kar ne bom nikoli pozabil.

Edinburgh, Škotska

Škoti radi novoletno zabavo ravno toliko kot kdorkoli, in vsako leto na tisoče ljudi jate okoli Edinburg za tradicionalni Dan pred Nove leta praznovanje.

Sliši se kot nekaj iz Harry Potter knjige, ampak Dan pred Nove leta je praznovanje let koncu - je zadnji dan v letu.

V Edinburgh, boste morali obravnavati ob živi glasbi, tradicionalni škotski ples, ognjemet, in seveda - na dude !!

Rajanje se ne konča v zgodnjih jutranjih urah, bodisi, ampak nadaljevati ves naslednji dan, ko so ljudje skok v reko Forth in sodelujejo v tekmovanju dogsledding.

Pariz, Francija

Paris je kljubovalno mesto, ki temelji na prijateljstvu in občestva. Obstaja ogromno človeškega duha tukaj, in to je čudno, da je to znano kot mesto ljubezni. Pridi v vsakem letnem času in boste zaljubi. Pridite na novoletni večer, in boste Zaljubljen ko je čas, da gremo domov.

Za novoletni večer, si lahko sproščujoče ladjo po Seni, uživajo vino in ples na ulicah, pred gledanjem osupljivi light show okoli Eifflov stolp razgrniti.

Pariz - ki je bila ena dom velikih umetnikov, kot sta Picasso in Degas - je vedno znano, kako se zabavati. Poraba silvestrovanje tukaj vsaj enkrat v življenju je treba.

London

London in Pariz sta evropski heavyweights, ko gre za novoletni večer. Sem še ni preživel Silvestrovo v Parizu osebno, ampak London je moj dom mesto - in ti lahko povem, da nas Britanci vedo, kako naj na zabavi!

Gledal ognjemet iz Temze, je le ena od čudovitih stvari za početi v tem zgodovinskem prestolnici. Ampak najboljši del je, ko Big Ben zvončki ob polnoči. To je dovolj, da pošljete mrzlica navzdol hrbtenici.

Berlin

Berlin je tretji najboljši mesto Evrope na sprejem v novem letu. To ni res nič manj spektakularna kot Pariza ali Londona, in je idealno, če želiš plesati vaše nogavice off v nočnem klubu, ko ste naredili svoje sklepe.

South Lake Tahoe, California

Nekaj ​​je čudovito o državi Kaliforniji v vsakem letnem času. Big Sur je tukaj, kot je San Francisco, Los Angeles, Sierra gore...

Ko gre za novoletni večer, čeprav, South Lake Tahoe, je kraj, ki bo. Tukaj boste dobili za prikaz veliko EDM umetnikov, zabavo in ples vso noč, in uživajte omamljanje kulise.

In če nisi preveč utrujena ali hungover naslednji dan, lahko tudi smučate.

Rio de Janeiro

Če želite nekaj Duševna južnoameriške vibracije, latinske ritme in karnevalsko vzdušje, da ni kje boljši od brazilskega Rio De Janeiro, je edinstveno mesto, ki pleše v ritmu življenja na novoletni večer.

load...