10 najboljših mest za potovanje sam | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 najboljših mest za potovanje sam

10 najboljših mest za potovanje sam

Potovanje solo je lahko zelo zabavno. Imate popolno svobodo pri kam iti in kaj za videti in narediti. Ko ste na svoje, čeprav, varnost je pomemben dejavnik, vendar pa obstaja veliko fantastično krajev na svetu, ki so popolnoma varni za posameznega potnika. Kamorkoli greste in ali potujete sami, boste še vedno morali sprejeti običajne razumne varnostne ukrepe, vendar je tukaj deset najboljših krajev za solo potovanje.

1. Vietnam

Vietnam je res lepa dežela in ena, ki je ocenjeno s kar popolnoma varen za solo popotnika. Lahko doživite, ki izstopa in pisano ulično življenje velikih mestih, kot Ho Ši Minh in Hanoi, ali se odpravite na izlet v gore in si oglejte pokrajino življenje, ki ste jih nikoli videl. Vietnam je odličen primer, zakaj potuje solo ne pomeni nujno z vztrajanjem na svojem dvorišču.

2. Costa Rica

Kostarika je znana kot najsrečnejši državi na Zemlji in tu lahko pobegniti za avanturo v življenju, na svoje. Surf na obali Pacifika ali bele vode splav po reki Pacuare. Pravijo, da je Kostarika rojstni kraj pustolovščino potovanja.

load...

3. Alaska

Bodite izlet v eno tistih nekaj preostalih divjino na planetu s solo obiskom nacionalnega parka Glacier Bay na Aljaski. Pokrajina je dih s svojimi sneg dodal gore, ledeniki in fjordov. Aljaska je ena od najbolj priljubljenih destinacij za solo potnike in statika kažejo, da je več kot 300% obiskovalcev v zamrznjeno celino potujejo sami.

4. Nova Zelandija

Še eden izmed najboljših krajev za samostojno potujejo, je Nova Zelandija. Prebivalci Nove Zelandije so prijazni, odhodne in odprtega duha in vas bodo sprejeli z odprtimi rokami v njihovi lepi državi. Oglejte bujne pokrajine, ki so bile narejene znana po Gospodar filmov prstanov ali poskusite svojo roko na bungee jumping ali jet vkrcanje. Vam zagotovo ne bo dolgčas, v Novi Zelandiji.

5. Irska

Slovenija je ena tistih držav, ki se počutite takoj doma in stoji tudi podjetje v našem seznamu najboljših krajev za samostojno potujejo. Pozdravni gostilne, kjer so domačini z veseljem pozdravil obiskovalce in lepo zeleno pokrajino pretek. Irska je ocenjeno kot 11. Najvarnejše države na svetu, tako da je edina stvar, ki jo morda treba skrbeti, je dež!

load...

6. Čile

Za bolj drzni, Čile je še en velik cilj za solo popotnika. Čile je 3000 milj dolgo država čudovite obale in se nenehno spreminja pokrajino. Čilski ljudje so prijazni in tam je veliko storiti in videti v Čilu. Si je vsekakor treba dodati na seznam najboljših krajev za samostojno potujejo.

7. Tajska

Bodite izlet v deželo nasmehov in uživajte okus orienta na svoje. Fantastične plaže, živahno mesta in čudovito pokrajino vsi sešteti skupaj, da bi Tajski odlično počitniško destinacijo za vsakogar. Oh, in ne pozabite na neverjetno hrano! Če menite, da je tajska hrana okusna doma, počakajte, da ste poskusili pravo stvar!

8. Bali

Za bolj duhovno avanturo, čudovitem otoku Bali, v Indoneziji, bo vam z kulturne izkušnje, ki jih ne bo nikoli pozabil. To je še eden izmed najboljših krajev, da sami potujejo. Čudovite plaže in nekaj najbolj gostoljubnih ljudi na planetu, Bali je idealen kraj za pobegniti in se sprostite.

9. Hong Kong

Čeprav Hong Kong je eno najbolj obremenjenih in največjih mest na svetu, še vedno velja za enega najbolj varnih. Obstaja obremenitve za početi v Honk Kongu, in če niste potovali zelo pogosto prej, to je idealen način za vas, da bodo imeli drugačno kulturo, vendar ni treba skrbeti za jezikovne ovire, saj je angleški govori v mestu.

10. Avstrija

In končno, da naš seznam najboljših krajev za samostojno potujejo, tukaj prihaja Avstrija. Getting okoli Avstriji sami je enostavno, saj imajo tako čudovit železniškega sistema. Ljudje so prijazni, mesta so sproščeni in kulise je omamljanje. Avstrija je lepa destinacija za sproščujoče počitnice in državo, v kateri ne boste nikoli počutili varne ali neprijetno.

Kateri so najboljši kraji za potovanje samo po vašem mnenju?

load...