10 najboljših nasvetov o tem, kako se držijo vaših novih let resolucij | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 najboljših nasvetov o tem, kako se držijo vaših novih let resolucij

10 najboljših nasvetov o tem, kako se držijo vaših novih let resolucij

Novo leto se približuje, ki mora pomeniti, da je nova desno za vogalom. To je ena stvar, ki grand resolucijo... Ampak kako si šel okoli česar je držijo?

To naredi veliko smisla, da bi sklep o Silvestrovo.

Tam je tudi ni point nastavitev resolucije v septembru ali oktobru, bodisi zato, ker je novo leto je tako blizu. Mi lahko tudi nadaljuje življenje v grehu in počakati do januarja.

load...

Novo leto, novo leto. Odlično! Kaj je boljši način, da začnete novo leto kot z nekaterimi novimi cilji?

Če pa ste bolni in naveličani videnje svoje sklepe spremeni v prah, le nekaj dni ali tednov v novo leto, ste bodisi se odločili, da se odreče tako novoletne zaobljube v celoti, ali pa ste se odločili, da bi dobili pomoč pri česar jih držijo.

Ali vaš ločljivost je, da izgubijo težo, dobijo novo službo ali pa so bolj samozavestni, pa si oglejte 10 najboljših nasvetov o tem, kako da bo vaše novoletne zaobljube držijo.

load...

Pomisli svojo resolucijo ZDAJ

Ne čakati, dokler ste na zadnjem steklu ene na Silvestrovo pred prihajajo z resolucijo na kraju samem, da nisi čuden ena ven. Preživite nekaj časa je načrtovanje pred 31. Decembrom. Na ta način, da je več možnosti, da dejansko nekaj, kar želite narediti.

Izberite Just One resolucijo

"Človek, ki lovi dva zajce lovi nič."

     - Konfucij

Možgani se ne more ukvarjati z večopravilnost, kot tudi menimo, da lahko.

Dejstvo je, da je pravzaprav zelo woeful pri tem več kot eno stvar hkrati !!

To je enako, ko gre za določanje novoletne zaobljube. Več nastavite, bo težje vaši možgani najdejo kos.

To je veliko lažje najti motivacijo in energijo za vztrajno držijo eno resolucijo. To načelno smiselna. Torej, zakaj vam mnogi od nas vztrajajo na izdelavo več kot eno resolucijo?

Neposredni vse svoje energije za samo eno.

Bodite korak za korakom

Želite prenehati s kajenjem. Ampak moraš prenehati skupaj takoj? Ali lahko nastavite majhne cilje?

To je slaba ideja, da gredo hladno purana na vse, tako kot je pričakovati, da lahko izpolnijo svojo resolucijo skoraj v trenutku.

Vzemi si čas. Nastavite majhne cilje. Če je vaš ločljivost je prenehati s kajenjem, morda to storite postopoma. Zmanjšati za določen znesek vsak mesec.

Vprašajte se, koliko želite to

Problem z novoletne zaobljube je, da navidezno ne pomeni vse, da je veliko na nas. Če je to storil, bi smo jo začeli pred novim letom. Če si bomo pripravili počakati nekaj tednov, je to pomenilo, da smo zelo sproščeno o tem, ali je uspešen ali ne.

Ne stopijo na novoletne zaobljube, če veš, da si res želiš to.

Za sklep, da bi bil uspešen, mora biti prednostna naloga v vašem življenju.

Premikanje domove, hujšanje ali so bolj produktivni mora biti ena stvar, ki se bo letos spremeniti svoje življenje v veliki BIG način.

Vprašajte se, kaj se bo vaše življenje izgledal tem času prihodnje leto, če izpolnjujejo svoj cilj, in sliko, kaj bo izgledal, če ne.

Videl sem ljudi, jok, ker ne more več nadaljevati pot so počeli. So ha veliko izgubiti, če ne izpolnjujejo njihovo reševanje.

Reward Yourself

Vztrajanjem na novoletne zaobljube, je težko večino časa, vendar je še težje, ko se počutite, kot da niste dobili nobenega veselja iz nje.

Na primer, če je vaša resolucija zadeti telovadba trikrat na teden, se prepričajte, da si privoščite ob koncu vsakega tedna.

Naredi sam odgovoren Nekdo

Kričal "bom odprla svoj posel!", Da nekdo na New Years Eve stranke, medtem ko sta oba pijana od vaših glavah se ne imenuje kar sami odgovorni. Še posebej, če so odgovorili z "da bom postal astronavt IDGAF!", Medtem ko sestrelitev svojo sedmo tequila strel.

Kar sami odgovorni za nekoga pomeni povedal prijatelja ali družinskega člana, vse okoli vašega cilja. Lahko bi še kaj več kot nekaj z objavo statusa o tem na Facebooku.

To deluje, ker kar naenkrat res ne želijo umakniti iz vaših besed, v primeru, ljudje vas pokliče ven. Želite biti dosledni. Hočeš, da dokaže, da je vaš hrbet vaše besede up z dejanji.

Graditi Momentum

Vse najboljše športne ekipe in igralci postala neustavljiva, ko smo zgradili nov zagon. So Kovitlati skozi igro, kot na vlaku, ne da bi zaustavili ali ob drugačen zasuk.

Moral bi biti enaka. Če je vaš Resolucija gre dobro, dvojno dol na njem. Ne stagnacije. Ne dvomim. Nadaljuj. Graditi na uspehu z več uspeha.

Bodite Specifična 

Ena od težav z novoletne zaobljube, je, da so ponavadi zelo nejasna. "Želim shujšati!" V resnici ne pomeni nič. Koliko teže? In do kdaj?

Razen če ste zelo specifična, boste ugotovili, da je težko, da bi svoje resolucije držijo. Ne boste res imeli cilj, da si prizadeva za.

Če je vaš resolucije je, da izgubijo težo, bi lahko rekli nekako takole: "Želim izgubiti 20 kilogramov do junija."

Naenkrat, imate kaj konkretnega, da si prizadeva za. Potem lahko začnejo uresničevati kratkoročne cilje, ki bodo pomagali, da spoznaš, da Bullseye.

Spomni se, zakaj to počnete

Slika, kako super stvari, ki bodo, če boste obdržali dogaja - in kaj je sedaj zapravil jih bomo lahko, če ste prenehali.

Delo Out Kinks

To ni lahko izpolniti novoletne zaobljube. Če bi bil, koncept ne bi bilo tako posmeha a.

Eden od razlogov, da smo ne uspe držati naših sklepov je, da smo samo ne vem, kako iti o njih dokončanje. Želimo, da izgubijo težo, vendar bo do telovadnice v zadnjih dveh tednih ni delal sploh. Mi smo izčrpani in zlomljeno, in smo dejansko dal težo ON!

Dajte si štirih tednih na poteg svojo resolucijo. Ugotovite, kaj deluje in kaj ne o načinu

Ne boste dobili prav naravnost off kij. Prepustite se spotakne, naučiti in izboljšave. Ne priznati poraz na prvi oviri.

load...