10 najboljših stvari v Parizu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 najboljših stvari v Parizu

10 najboljših stvari v Parizu

Angela Carter enkrat iz Pariza kot ženska. To je bilo navedeno tudi, da (večkrat) kot mesta ljubezni, medtem ko je slavni pisatelj Victor Hugo je trdil, da ni nič bolj vzvišen in fantastično od francoske prestolnice.

Torej, v bistvu, moraš iti tja.

In zdaj, ko ste se odločili, da boste ne gredo tam, boste morali nekaj zanimivih stvari za početi!

Na srečo, Beauty & Nasveti je pri roki, da vam lowdown na top 10 stvari za početi v Parizu. Oglejmo pogled.

Catch Flick na prostem Open Air Cinema

Francozi vedo, stvar ali dve o filmih. Konec koncev, to je država, v kateri je bila birthed kolka francoskega novega vala, gibanje film, ki v bistvu spremenila način, kako so bili izvedeni filmi.

load...

Danes je francoska filmska industrija še naprej bum, s takšnimi inventivne misli, kot so Michel Gondry, ki plujejo pod zastavo Francije v kinematografih. Da bi proslavili svojo filmsko zapuščino, Parc de la Villette je popolnoma prost kino na prostem v času poletja, ki vam omogoča, da gledate serijo super filmov do julija in avgusta. Lahko bodisi sedijo na travi ali najeti ležalnik.

Pojdi si oglejte katedralo Notre-Dame de Paris

Naslednja ena v našem seznamu 10 najboljših stvari za početi v Parizu je, seveda, znan Notre-Dame de Paris. Ti v bistvu ne more iti v Pariz in ne vidim eno od najbolj priljubljenih mestnih znamenitosti. Ne samo, da je katedrala Notre-Dame de Paris velik hit s turisti, to je tudi arhitekturni tour-de-force, ki jo je treba razumeti, da bi verjeli. Grand, zgodovinsko in moštva, najboljša stvar je, da je na obisku popolnoma brezplačno!

Katedrala pritegne tudi vrsto kul Buskers v okoliškem trgu in mostov, ki prispeva k srečno, živahno in svetovljansko vzdušje. Prav tako boste našli tukaj človeške kipe in polno o živih pasovih. Kdo je rekel, katedrale so dolgočasni ?!

load...

Uživajte v nočni piknik na Trgu du Vert-Galant

To je še eden od top 10 stvari za početi v Parizu. Če ste videli nedavno Woody Allen film Midnight in Paris, ste verjetno že umira, da so nočni piknik v mestu.

Če je tako, trg du Vert-Galant vam ponuja najboljše mesto, da se prepustite v foodie praznik s steklenico vina, kot sonce zaide in tema se začne vas kritje. Tukaj boste našli Ležeran, prijazno boemsko vibe, kjer je vsakdo, ki ima žogo.

Če greš tukaj v poletnem času, bi se stvari malo zaseden, ampak kaj te briga? Imaš svoje vino in sir! Imaš prav očarljivo pogled na reko, kot mesečina meče svojo bleda bel pogled na nežnih valovih.

Pojdi obisk muzeja Louvre

Ok, tako Louvre je polna umetnosti, ki je skoraj prazgodovinsko, pa tudi če niste zares v umetnosti vse, ki veliko in ne vem vaše Maneta iz Monet, boste še vedno lahko traja nekaj iz muzeja Louvre. Tukaj boste našli nekaj najboljših umetniškega dela, ki ga moški (in ženske) kdaj ustvaril, in samo občudovali Da Vinci je in Botticelli je lahko spremeni kdorkoli v jastreb kulture.

Ali pa, če je umetnost res vas poslali spat, si lahko popestrite stvari malo jih poskuša prekiniti 6-minutni zapis za vožnjo skozi Louvre, ki ga je določil ameriški leta 1950.

(Nas ne omenjam, če varnostniki vprašati, kdo te je poslal, čeprav).

Sprehodite se po Palais-Royal Gardens

Če bi radi chill dan brez moti, lahko pobegniti od vsega se sprehodili skozi Palais Royal vrtove s svojim ena in edina.

Ti vrtovi (in trgovine) so skriti za zidovi precej neverjetno in razkošni palači iz 17. Stoletja, in so dejansko ena izmed mestnih najbolj hranijo skrivnosti (dobro, da so, dokler ne bomo samo blabbed o njih!).

Pritajeno, mirno in popolnoma krasen, ti vrtovi so vaša idealna umik od vrveža Grozničav mesta.

Glej kabaretu

Videti je kabaret, je še eden od top 10 stvari za početi v Parizu. Paris je svetovno znan Moulin Rouge, katerega izvirnik je rodila can-ples v svojem poznem Zenit devetnajstega stoletja.

Te dni, obstajajo številne kabaret izkušnje, ki se uživajo v Parizu. Vzemite kramp od Moulin Rouge, Crazy Horse, Lido, in še več.

Oglejte si nekaj znanih kavarne

Paris je nesporni kralj (ali kraljica), ko gre za stil, mode - in kavarne.

Veliko znanih kulturnih ikon so živeli v Parizu navzdol letih, vključno z omenjenega Angela Carter, Oscar Wilde, Ernest Hemingway in Picasso. Torej, kaj je bolje stvar, kot sledijo v svojem razlitega vina in si privoščite koktajl v samem sedežu, kjer sta srkala koktajl ?!

(Opozorilo: Sedeži so morda nove, in tako ponaredek)

Priporočamo, Les Deux Magots, New York Bar Harryjev in Cafe de Flore, ki so bile priljubljene haunts nekaterih svetovnih kul in največjih pisateljev in umetnikov.

Ride On The Bateau Mouche

Naš seznam 10 najboljših stvari za početi v Parizu ne bi bil popoln brez omembe slavni vožnjo z ladjico. Če ste kdaj postane malo dolgčas srkanje iz kozarca vina ali sprehodu križem rok skozi nekaj vrtovih, zakaj ne poživite stvari, ki jih ob vožnji na Bateau Mouche? Ti čolni seveda preko reke Sene, ki ponuja čudovit razgled, da gredo skupaj z vašim gurmanski obrok. Izbirate lahko med 2 uri vožnje s čolnom ali 4 ur eno, in lahko celo dobil strel nazaj s flavto šampanjca. Bi življenje boljše ?!

Pojdi in glej Arc de Triomphe

Arc de Triomphe je zelo težko najti, saj sedi ponosno v središču Place de l'Etoile. Tukaj boste našli 12 grand avenije odganjanje off v različnih smereh, vključno znamenitih Elizejskih poljan (ki naj bi tudi šel in videli).

Toda Arc de Triomphe je več kot le prijetno loku, da pogled na; lahko povzpnete tudi na vrhu in pogled navzdol na panoramskim pogledom, ki jih ponuja. Tukaj boste lahko pogledati na različnih kotiček in špranje mesta, in morda celo opazili svojo mamo, ki je izgubila. Živjo mami!

Obiščite Shakespeare and Company knjigarna

Če ste nekaj Knjiški moljac, si je vsekakor treba obiskati Shakespeare and Company knjigarno, v drugo roko knjigarno, da je Ernest Hemingway, vključenih v svojih spominov, premični praznik.

Je odprla pred drugo svetovno vojno, pred zaprtjem, in nato ponovno odprli leta 1951. V notranjosti je zakladnica rabljenih knjig, ki bi vas bodo brskanje (in nakup) za ure. Mmm, samo dihati v tem Mošusni vonj knjig!

Katere so vaše najljubše top 10 stvari za početi v Parizu?

load...