10 najdražjih počitniških destinacij | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 najdražjih počitniških destinacij

10 najdražjih počitniških destinacij

Seveda, obstajajo številne top počitniške destinacije po vsem svetu. Nekateri so bolj iskan kot drugi; nekateri so dobro znano, turističnih pasti (Benidorm), medtem ko druge ponujajo idilično pobeg, kjer lahko Lap na soncu v zasebno s svojim boo.

Raziskovati nove kraje, nam pomaga, da pozabi vse o našem življenju domačnosti in mundanity za nekaj časa, kar nam priložnost, da odkrijete nove kulture in na splošno razumejo in cenijo več o čudež narave. Lahko dobesedno zaprite oči in pritisnite na kjerkoli na svetovnem zemljevidu in najti avanturo.

Razen, da je, da imate dovolj denarja, da bi spali, tako da lahko dejansko ročno izberete res drago počitniška destinacija. Če je tako, ste verjetno želeli, da jet off na kraj, kjer lahko preživite denar brez pomisleka, medtem ko ostali morali dati gor z Benidorm (še enkrat). Če imaš dovolj denarja za drage počitnice tokrat, ali če ste le malo radoveden, da odkrijete, kaj je večina priciest počitnice na svetu, tukaj je seznam top 10.

load...

Fidži

Ko ljudje mislijo, Fidži, se nagibajo k razmišljanju o tem, kot samo enega otoka. Ampak to ni; to je pravzaprav sestavljena iz omamljanje 332 otokov !!

Dejansko je Fidži zrasla, da postane znan kot eden najboljših počitniških destinacij v Južnem Pacifiku. To je tudi eden izmed najbolj ekskluzivnih, ki dodaja, da njeno ceno. Zdaj šteje kot miren otok umik, ki ponuja zasebnost, sonce in božanskih narave, to je znano po svojih naravnih lepotah in izolacijo.

Hvala za vse te lastnosti, počitnice v Fidži bo stalo precej peni. Medtem ko je glavni otoki niso preveč draga, cene pa ustrelil za manjše otoke, ki so ponavadi v lasti zasebnih podjetij in posameznikov. Nekateri zaračuna 600 $ za samo eno noč - in to je starter cena.

load...

Musha Cay, Bahami

Musha Cay je pravzaprav del otokov Copperfield Bay, ki je, ja, sprejme svoje ime iz čarovnik David Copperfield.

Tukaj boste našli izvrstno zbirko nekaterih 11 rajskih otokov.

Na žalost ne morete najem vile ali hotelsko sobo; Namesto, da imate v najem celoten otok. Za dnevni tečaj $ 38.000, ki jih lahko prinese 24 ljudi, z vami, da ostanejo v 5 penzioni.

Britanski Deviški otoki

Če ste bili po novicah v zadnjem času, verjetno veste, da je veliko ljudi, ki radi uporabljajo Britanskih Deviških otokov kot davčna oaza off-shore. Vendar pa tudi kot odličen kraj za skrivanje vaš dohodek, ti ​​otoki so vedno bogat Brit igrišče.

Slovi podjetnik Sir Richard Branson je vilo tukaj, medtem ko otok Guana - ki nima dostopa javnosti - tako ekskluzivna, da lahko le 30 gostov ostati tukaj naenkrat. To je dom bleda bele plaže, teniška igrišča, in 895 hektarjev zemljišč. Ljudje plačati okoli $ 700 za eno noč tukaj, čeprav bi se od vas pričakuje, da dela z veliko več denarja, če ste najem vile na vrhuncu sezone.

Bora Bora

Bora Bora je majhen francoski otok v Francoski Polineziji, ki je postala razvpita za kurjenje luknje v žepih vseh. To je vsekakor lep otok, ki ponuja krasen, mirno izkušenj, vendar boste morali plaeati najmanj 800 $ na noč, da bi ostali tukaj.

Prav tako ni enostavno priti do. Nahaja se v središču Južnega Pacifika, letalske vozovnice niso to, kar bi vi imenovali poceni, ampak če imaš denar, da bi lahko kmalu drgnjenje ramena s politično in poslovno elito, pa tudi A-seznam osebnosti.

Obstajajo številni otoki v Francoski Polineziji, Bora Bora čemer je najbolj znana - ampak tudi najdražji.

Kakav Island, Maldivi

Maldivi so dejansko počasi potaplja, kar verjetno prispeva k njihovi drago ceno. Po vsem, ki ste jo mora biti bogat posameznik, da bi lahko rekli, da enkrat holidayed na zdaj izumrlo otoku, kajne?

Tukaj v raju, lahko cevi za zrak, potapljala, in ribe, s stopnjami, ki se začnejo okrog 750 $ na noč.

Sejšeli

Še en otok, Sejšeli je podobna Fidži, ki je sestavljen iz več otokov in ne samo enega. Najdeno tik ob obali Afrike, Sejšeli, je vendar piko na svetovnem zemljevidu - a zelo lepo piko.

Morda najlepših njenih otokov je Fregate, ki je tudi njen najdražji. Zasebno letovišče podložena z 17 classy vile, ki se ponašajo čudovit pogled na ocean, masažne kopeli in bazene, prav tako prihaja z džunglo in sedem na soncu poljubila plaže.

Vile niso poceni, čeprav, in ne morete najeti za samo en dan. Minimalno bivanje je 3 dni, s tečaji začenjajo pri okoli 3000 $.

DUNTON Hot Springs

DUNTON Hot Springs je pravzaprav rudarsko mestece, ki leži v dolini. Če se to ne sliši veliko, vas bo morda res zanimiv, da se naučili, da je ostal tukaj za en teden bo postavil nazaj okoli 150.000 $.

Zakaj? Ker ste praktično najem celotno mesto duhov, skupaj z originalno limuzina, in lesa kabine.

Oh, in Butch Cassidy scrawled tudi njegovo ime v vrstici tukaj.

Chalet N, Avstrija

Chalet N je "samo" brunarice se nahaja v Oberlech v Avstriji. Ampak to je tudi bullet proof, ima krasen pogled na Alpe in spa.

In to vas bo stalo okoli 400.000 $ za teden dni bivanja.

Toskana

Toskana je znana po ekskluzivnosti, tako zelo, da je udaril ZDA sitcom Seinfeld je epizoda, v kateri aroganten maestro poskuša ustaviti ljudi na obisku.

"Do konca ni kraji!"

Toda to je velika stvar o Toskani - privablja le mirno, dobro opravila ljudi, ki iščejo zasebni, mirni pobeg.

Prav tako ni cilj vsi mislijo o tem, kdaj menijo, da je v Italiji. Ampak daleč od Rim, Firence in Benetke, Toskana je dom arhaičnih vile v nasprotju s tradicionalnimi hotelih, in to je tudi dom za manj obiskovalcev.

To ni preveč drago, bodisi, in lahko verjetno našli kraj za bivanje za en teden za okoli 3.000 $.

Tokio

Res je odvisno, kje v Tokiu si bivanje, ampak nekatere sobe v nekaterih hotelih v tem brenčanje metropola lahko nastavite nazaj do okoli 500 $ na noč.

To je fantastično mesto, čeprav je, da je bogat v futurizem, umetnosti, kulture in trgovine.

Katere so vaše najljubše počitniške destinacije?

load...