10 nasvetov o tem, kako biti udoben, a eleganten in eleganten na dolgem letu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 nasvetov o tem, kako biti udoben, a eleganten in eleganten na dolgem letu

10 nasvetov o tem, kako biti udoben, a eleganten in eleganten na dolgem letu

Dolge razdalje potovanja je zelo zabavna; dobiš videti nove kraje in lahko srečate veliko novih in zanimivih ljudi, ampak boste tudi dobili, da bi sedel na letalo za osem ur, medtem ko se vaša oblačila zmečkana, vaši lasje postane popolna katastrofa, in dobili boste dehidrirani in zelo dolgčas. Nekateri ljudje se zdi, da so se odrekli poskuša videti elegantna na ravnini, ki jih odbor je videti, kot da so na tem, da postavitev pred TV doma, vendar če želite pogledati malo bolj kot mednarodni potnik, ki ima nekaj slog imamo deset nasvetov za vas, o tem, kako se udobno na dolge razdalje let in še vedno videti elegantno in elegantna hkrati.

1. Nosite zdrs na čevlje

Moraš biti smiselna v vaši izbiri obutve za dolge razdalje let. Izberite čevlje, ki jih bodo lahko zlahka zdrsne in izklop in potem bo lažje, da se udobno v ravnini, in to vam bo prihranilo čas pri varnosti, če vas prosim, da odstrani svoje čevlje. Stanovanja so najboljša izbira za udobje, in to je dobra ideja, da nosijo neke vrste nogavic za ohranitev svoje gole noge dotaknilo Crvljiv preprogo v letalu.

load...

2. Wear raztegljive tkanine hlače

Še en dober namig o tem, kako potovati v slogu je nositi stretch fabric hlače. Veliko ljudi, ki nosijo denim jeans, ko so leteli, vendar denim je precej neprizanesljiva tkanine in lahko reši okoli pasu, ko ste bili sedel v kavbojke za dolgo časa. Stretch-denim ali druge prilagodljive tkanine so veliko bolje nositi, ko plujejo; se bo veliko bolj udobno in da bo videti bolje, ko prideš iz letala preveč.

3. Wear plasti

Ko letiš, boste morali spopadati z vremenom doma, hladnega zraka na letalu in nato toplote, ko pridete na sončni okolici. Najlažji način, okoli tega, je, da nosite plasti. Nato lahko dodate ali odstranite plasti za obvladovanje sprememb v temperaturi in, če nosite lepo jakno, ki jih lahko sprejme, da je izklopljen v boju, tako da bo še vedno videti odlično in elegantno, ko zemljišča.

load...

4. Nosite ohlapne vrh

Še eden od velikih dolge razdalje nasvetov letenja je nositi ohlapna top ali srajco, da lahko preprosto untuck od hlačah, ko ste v svoj sedež, in spravite nazaj, ko prideš gor. Ohlapen majica bo udobna za nošenje med letom in ne bo držijo na hrbtu, ko prideš iz letala.

5. Nosite smiselno nedrček

Bras je lahko še posebej neprijetno na ravnini, tako da eden od velikih dolge razdalje nasvetov letenja je, da izberete modrček pametno. Zato je najbolje, da nosijo modrček, ki nima nobene pod žico, vendar bo še vedno vam dovolj podpore za čas trajanja leta. Lahko, seveda, vzemite modrc off, ko greš spat. Nihče ne bo opazil, vseeno, ker se bodo spanje ali gledanje TV.

6. Nosite šal

Naslednji velik namig o tem, kako potovati v slogu je nositi šal, saj lahko dodamo malo glamurja za vsako obleko, in če nosite širok šal, ki jih lahko uporabite kot dodatno odejo na ravnini. Če nosite lepo, pisano ruto, bi lahko tudi dvojno kot naglavni trak za, ko pridete na cilj. Ta bo poskrbel za vaše lase, če je dobil zamočil na letalu.

7. Nosite vaše lase se med letom

Če so vaši lasje so dolgi ali srednje dolžine, nato pa vedno nosite lase gor med letom. Na ta način, da ne bo dobil naborki na točki, kjer je tvoja glava počiva na hrbtni strani sedeža. Če so vaši lasje krajši, nato pa ne pozabite, da to urediti, preden prideš iz letala.

8. Wear sončna očala

To je eden od najpreprostejših nasvetov o tem, kako potovati v stilu. Poskusite, kot ste lahko, verjetno ne bo pravilno spati na letalu in da skupaj z jet lag in slabega zraka v kabini, bo verjetno vam rdeča razdražene oči. Par sončnih očal bo videti zelo elegantna v salonu odhoda in se je lahko bistvenega pomena za prihode. Lahko se nosi tudi na glavi, kot naglavni trak za preusmerjanje pozornosti od vaših las, če je postalo naborki na letalu.

9. Pijte veliko vode

Zrak, ki se črpa skozi kabini ravnini je zelo suha in se bo hitro vas in vašo kožo izsuši. Torej, še ena od uporabnih dolge razdalje nasvetov letenja je piti veliko vode v boj, in to vam bo pomagal videti bolj spočiti in buden, ko ste prišli. Knjigovodska meglo obraza je tudi dobra ideja, da bo vaša koža hidrirano med letom.

10. Priprava izstopiti iz ravnine

Tik preden letalo pristane, dati svoj obraz obrišite več, z nežno obraza obrišite in vlaženje z lahkim vlažilno kremo. Uporabite korektor pod vašimi očmi in na kateri koli drugi rdečino, ki so nastali med potovanjem, potegom šminke in malo ličila za oči, če hočeš, in ti bo pripravljen priti iz letala videti celo veliko bolj elegantno in elegantna, od tistih ljudi, ki so potovali v svojih trenirk!

Kako potovati v stilu? Katere so vaše najljubše dolge razdalje nasveti letenja?

load...