10 neverjetnih otokov, kjer romantika živi večno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 neverjetnih otokov, kjer romantika živi večno

10 neverjetnih otokov, kjer romantika živi večno

Nič ni čisto tako oddaljeni, čudovitem otoku podžigajo misli romantiko. Kristalno jasno, modra voda, dlani ziblje nežno v vetru, in milje in milje od neokrnjene belega peska; To so stvari, ki so kulisa za romanca, da se spomnimo. Pozabite na dnevno rutino za trenutek in preberite o desetih neverjetno otok destinacija, kjer lahko romance cvet in živeti naprej, za vekomaj.

1. Isla SECA Resort, Panama

Ko obiščete Isla SECA Resort, dvajset pet milj južno od Panama obale, boste doživeli eno najbolj ekskluzivnih in osamljene getaways na svetu. Kompleks je sestavljen iz šestnajstih ločenih otočki in vsak par dobi otok povsem zase! Osamitev in luksuzno storitev gredo z njim, odlično destinacijo za romantično odmor.

2. Turtle Bay, Honduras

Edina možnost za omamljanje otočjem Cayos Cochinos se Turtle Bay eko resort je eden od najbolje varovanih skrivnosti na Karibih, pa je postavljen v desetih hektarjev razlogov, na majhnem otoku Isla-duru; resort se počutite, kot ste bili pustili na zapuščenem otoku. Do, to pomeni, pokličete za svežo pijačo ali večerjo v svoji sobi!

load...

3. Sandali resort, Grenada

Še eden izmed čudovitih romantičnih otoških getaways je sandale letovišče na petje otoku Grenada; to je lep, all inclusive, destinacija za tiste, ki iščejo razkošje in romantiko. Gourmet jedilnico izkušnje, lepe sobe in vsi vodni športi in potapljanje, ki ste zmorem. Vse to v kombinaciji z edinstveno čar otoka Granada, omogoča otoku počitnice, ki jih boste zapomnili za vedno.

4. Eden Rock Hotel, St. Barths

Sedeli na pečevje, da gleda lepe bele pesek Eden Rock Hotel St Jean Bay, na francoskem karibskem otoku St Barths, je še eden od najlepših romantično otoških getaways, ki je znan po svojih pozornost za podrobnosti. Izbirate lahko med luksuzni sobi na skali na luksuzni plaži vile, skupaj s svojo zasebno storitvijo butler.

5. Severni otok, Sejšeli

Severni otok Sejšeli je lep, zasebno letovišče na otoku, 5 km severno od Silhouette Island. To je eden od najbolj luksuznih romantičnih otoških getaways na svetu. Da bi vam idejo o ravni storitev, ki jo dobite tukaj, je 130 zaposlenih, da skrbijo za največ 44 gostov. Zdaj, da je tisto, kar klic se razvajati!

load...

6. Mandarin Oriental Sanya, Hainan, Kitajska

Mandarin Oriental je izključno umik na otoku znana kot Havajih Kitajske, otoku Hainan. Imajo lepo neskončni bazen in otok je znan po svojih izjemnih deskanje plaž. Obstajajo tudi dvanajst hektarjev tropskih vrtov se sprehaja skozi.

7. Aman Sveti Stefan, Črna gora

Proč od tropskih rajev za nekaj časa, lahko najdete romantiko v prelepem otočku Sveti Stefan, Črna gora. Neverjetno ozračja otok, Strelovit nazaj v 25. Stoletje, je mikaven dvorišča in tlakovana ulicah se sprehaja skozi in nekaj neverjetno pogled na morje, da sprejmejo v. Elizabeth Taylor, Sophia Lauren in Marilyn Monroe so vsi uživali v romantično vzdušje Sveti Stefan pred vami , tako da prihaja tudi priporočljivo.

8. Hermitage Bay, Antigva

Še eden izmed čudovitih romantičnih otoških getaways je Hermitage Bay. 25 posameznih apartmajev Nestle ob plaži in na hribu v tropskih umik Hermitage Bay, Antigva. Nahaja se v nekaj čudovitih tropskih vrtov, resort ponuja odmaknjenost, da vsakdo išče pobegniti bo za nekaj časa všeč.

9. Likuliku Lagoon Resort, Fidži

Likuliku Lagoon Resort v Fidžiju je edinstven kraj podcenjeni razkošje, mir in tišino. Povsod se zdi, da bo usmerjena proti romantičnih odmori, na toplo dobrodošlico, ki ga prejmete iz lokalnega Fidžija osebja na več vodnih bungalovov, za katere se vam ostanejo v. To je, preprosto, edinstven in romantična izkušnja za zaljubljene.

10. Golden Eye, Jamajka

Ime vrsta daje proč temo tega kraja. Ja, to je otok gospod Bond, James Bond. Če imate res nekaj denarja na pretek, lahko najamete izključno Flemingu Villa in imajo Island Resort za sebe. S tem je svoj zasebni bazen, lastne vrtove in na plaži; in, seveda, svoj zasebni osebje.

Kateri so vaši najljubši romantični otok getaways?

load...