10 odličnih potovalnih nasvetov za dolga potovanja z avtomobilom | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 odličnih potovalnih nasvetov za dolga potovanja z avtomobilom

10 odličnih potovalnih nasvetov za dolga potovanja z avtomobilom

Poletje je končno tu in ste verjetno že načrtuje poletne počitnice.

Morda ste mislili, da je to leto boste odpovedali vlake in letala in šel na dolgo vožnjo z avtomobilom z namesto svojo družino. Konec koncev, cestni izleti so super za lepljenje, kajne ?! Lahko hop v avtu in prečkanje dolžino vaši državi - ali celo celine.

Veliko ljudi strah dolgih voženj, ali oni sami ali z drugimi ljudmi, ker, no, oni so samo tako dolgo. Torej, kako si šel o preživeli eno? Oglejmo si na 10 velikih potovalnih nasvetov za dolge vožnje avtomobila.

load...

Get Your Back desno

Ko vožnjo za dolgo časa, da je nujno, da je vaša drža na kraju samem. Če je ne, to samo pomeni, da boš delal nekaj intenzivno fizikalno za kar celoto kasneje. In nihče ne želi, da!

Pred dobili za volanom, vam priporočamo, da toplo-up prvi. To pomeni, da mobilizira hrbet, kot tudi raztezanje vaše pregibači noge. Res je, da je bilo vaše stegenske mišice, ki povzročajo vse bolečine v hrbtu. Praksa vzravnan v avtu, preveč.

Slow Down On The kofeina

Ok, tako da imaš loooooong vožnjo avtomobila pred vami. Kot tak, si verjetno mislite, da morate piti veliko kave prej, kajne? Kofein vam bo iskrica energije in vas bo za nekaj ur, nakar se lahko ustavite in piti malo kave.

load...

To ne deluje tako, žal. Preveč kofeina, ko ste na poti bo povzročilo le velike vrhove in velike nesreče, ki motijo ​​vašo pozornost. Namesto vodenje ste pozorni in budni, bo, da se mehke in Pijan.

Najboljša pijača za dolgo vožnjo z avtomobilom? Lemon vode.

Prepričajte se, da otroci so dobili nekaj daril Potovanje

Zadnja stvar, ki jo potrebujemo, kot ste navigate 7-urno potovanje a + avto je vaš otrok v hrbtu kričal "smo tam ?!"

Zagotoviti, da to ne zgodi, vsaj prvih nekaj ur, zakaj jim ne kupiti nekaj daril za potovanje? To je lahko zabavno božič naselitve polnilo tipa darila, ali pa lahko celo prenosni DVD predvajalniki z nekaj filmih.

Lahko bi jim ponudili tudi nagrade za vsak mejnik pridete tako dolgo, dokler ne sitnost pekel iz tebe.

Naj bo napolnil

Vaš avto potrebuje, da ostanejo napolnjene z bencinom, ampak vaše telo potrebuje tudi ostanejo napolnila z ogljikovimi hidrati. Pomembno je, da spremenite svoje prehranjevalne navade, ko ste za volanom; namesto jesti vsakih štiri do pet ur, morate prizadevati, da bi jedli vsaki dve uri.

In mi ne govorimo čokolade in bonbonov prigrizki. Govorimo ogljikovih hidratov. Prava stvar. Vaše telo potrebuje takšno energijo, da vas transport, ko se stvari težko. V nasprotnem primeru boste raste šibko in boš vprašal svoje otroke, da prevzame.

Pijte vodo - vendar ne preveč

Seveda boste morali vzeti steklenico vode skupaj z vami. To je dolgotrajen potovanje avto, je vroče, in morate ostati hidrirani. Ampak morate uravnotežiti vse to ob dejstvu, da ne želite, da se ustavil na vsakem bencinskem servisu podaš. To bo le počasi vas dol in vas ovirajo.

Priporočamo, da pijete med 150 ml in 250 ml vode na uro. To bo dovolj, da bo brez povzročanja, da dash na stranišče ves čas. Tudi, če ste vožnjo v vročem vremenu, boste tudi znoj ven določeno količino tekočine. Bruto, vem, ampak res pomaga!

Igrajte nekaj pesmi

Nič ne pomaga, da potovanje avto super prav tako kot svoje najljubše melodije, da boste lažje črpa. To je bodisi Whitesnake ali celotno obremenitev stoka in piskanje avtomobilskih motorjev na avtocesti.

Zapoj z mano zdaj: Hočem vedeti, kaj je ljubezen,... Rad bi, da SHOW ME !!

Zaloge na prigrizki

Slika scene: Ti si 3 ure v vašo potovanje. To je 35 stopinj zunaj, in ti si zaljubljen v prometnem zastoju na avtocesti. Vaši otroci stradajo lačni in ste preveč. Na žalost, si pozabil, da paket za prigrizke.

Ojoj. Lahko bi pobegnil v tej točki in pobeg svoje težave, ali si lahko samo sesati.

Najboljša stvar, seveda, bi bilo, da zaloge na prigrizke vnaprej !!

Dim svoje luči

Če vas bodo vožnjo skozi noč, je pomembno, da nekatere odločne ukrepe, tako da vam ne bori proti sebi. Vožnja ponoči je nekakšen preizkus vzdržljivosti, in zadnja stvar, ki jo želim, je, da bo povzročil si nepotrebne težave.

Dober trik je, da se dim svoje luči, ki bo dal manj obremenjujejo oči. Če je mogoče, bi morali imeti tudi drugega voznika v avtomobilu, ki ga lahko zamenjali z vsake 2 uri. Pomembno je, da si odpočiješ v intervalih ponoči; Konec koncev, to je, ko smo ponavadi v postelji!

Redne premore

Še posebej, če imaš otroke v hrbtu, boste morali vzeti premor - tudi če bi sami raje naprej dogaja.

To je zato, ker sovražim otroci zanika svojo svobodo, za dalj časa. Če imaš jih privezan v zadnji strani za ure na koncu, da si bo dolgčas, moti in uničen.

Morda celo začeli vleče lase, je vseeno scamps.

Bodite nesebično in pustiti vse v avtomobilski točenja goriva.

Igraj igro

Preverite svojo uro. Še vedno 8 ur, da gredo. Kaj ponuja? Zakaj je ta pot avto nikoli ne konča ??

To je verjetno zato, ker ste se osredotoča na čas. Za pomoč mine čas, zakaj ne igra nekaj avto igre? Lahko bi igral Spelling Bee, ime, ki Tune ali Smetišče / Poroči / datum. Vse, kar si lahko zamislite!

Katere so vaše najljubše nasveti road trip?

load...