10 odličnih prihranek časa pri shranjevanju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 odličnih prihranek časa pri shranjevanju

10 odličnih prihranek časa pri shranjevanju

Premikanje doma je lahko eden od najbolj travmatičnih izkušenj v našem življenju in lahko postane še slabše z izkušnjami pakirni! Pakiranje gor vse svoje dragocene stvari je zamudno in, če vam je prav, lahko postane drago, če se stvari zlomljen. Ampak, če ste pravilno načrtovati svojo embalažo in ga ne pusti do zadnje minute, lahko dobite skozi premakniti prelom prostem in potrpljenje še nedotaknjeno preveč. Upoštevajte te nasvete in prihranite nekaj časa s svojim pakiranje:

1. Pripravite gibljejo urnik in se selijo kontrolni seznam

Ena od največjih nasvetov pakiranje za selitev je to - prej ko začnete razmišljati o poti, lažje bo šel, da začnete s pripravami 30 - 60 dni pred datumom. To se sliši kot že dolgo časa, če pa bo seznam vseh stvari, ki jih morate storiti zdaj, da vam bo pomagal izogniti zadnje minute glavobole.

2. Odstranite kaj vam ni treba

Ti si samo zapravljaš čas, če ste se gibljejo vso kramo, ki ste jih nabrali v preteklih letih, skupaj s stvarmi, ki jih želite obdržati, tako da zdaj je čas, da imajo dober jasen ven. Začnite tako, da greste na svoji domači sobi, ki ga prostoru in odločanju, kaj res potrebujejo in imajo garaži prodajo ali podarijo v dobrodelne namene stvari, ki jih ne želite več.

load...

3. Kupi vse svoje embalažni materiali za premikanje vnaprej

Nakup ali pridobi vsa pakiranje škatle in materiale, ki jih boste potrebovali še pred poti; si ne želite, da se teče po trgovinah poskušajo najti škatle na dan. Ne pozabite, da boste potrebovali močne kartonske škatle za selitev, mehurček, ali podobno embalažo oblazinjenje, in veliko pakiranje papirja za premikanje in trak za zapiranje škatle. In ne pozabite, flomaster, tako da lahko označite polja z njihovo ciljnem prostoru na vašem novem domu.

4. Paket ena soba naenkrat

Še eden od dobrih embalaže nasvetov za premikanje se bo začela v eni sobi in pakiranje vse v tej sobi, preden se premaknete na naslednjo. Če pakiranje vnaprej, potem lahko paket postavke, ki se ne bodo potrebne zgodaj in pustite eno od polj, odprtih za končne točke na isti dan.

5. Ali si reminiscing zgodaj!

Še eden od dobrih nasvetov embalaže za premikanje, ki se ne sme prezreti, da opravljate svoje reminiscing zgodaj. Če obstaja ena stvar, ki je zagotovljeno, da upočasni svoj embalaže, bo spust spomin pasu. Izogibajte se skušnjavi, da obuja spomine, ali boste našli sami še vedno sedel na tleh, se spomnimo dobrih starih časih, ko se vozilo obrne navzgor, da poberem svoje še razpakirati premoženje!

load...

6. Pack previdno

Skrivnost pakiranje pušča nobenega prostora v škatlah za stvari, klopotec ali gibati v tranzitu. Ovijte breakables v mehurček, ali podobnih materialov za pakiranje, in ne pozabite, da pad dna in stranic škatle z brisač in posteljnine za zagotavljanje blazine pred poškodbami od zunaj.

7. Ne pozabite, nekdo mora dvigniti polja!

Za težke predmete, kot so knjige, širjenje obremenitev in pakiranje težkih predmetov na dnu več različnih škatlah, ne pa vse enake tistim na. Če so škatle pretežka, potem bo vsebina izpadejo iz dna, ali bo nekdo ob potovanje v A & E z poškodbe hrbta.

8. Pack za "zadnji iti polje" in komplet za klic v sili

Ne pozabite, da nazaj stvari, ki jih boste potrebovali na dan, tako za, medtem ko so še vedno v svojem starem domu in ko prideš na novo. Hladni napitki, brisače, kopalniške opreme, tračne pripomočki, škarje, nekaj ličila, kreme, aspirin in pomembni dokumenti so le nekateri izmed primerov stvari, ki jih morda želeli, da z vami. Oh, in ključi od avta!

9. Naredite tloris vašega novega doma

Naslednja dobra in koristna pakiranje nasvet za premikanje odloči vnaprej, v katero sobe, vsak kos pohištva bo šel. Lahko pripravi načrt in nekaj kartonskih izrezi svojega pohištva in se nato odločite, kje se bo nahajal vsak element. To je veliko lažje, kot fizično premikanje pohištva sam iz sobe v sobo kasneje.

10. Odpakirajte sobo naenkrat

Ko prispejo na svoj novi dom, nato pa razpakiranje ena soba naenkrat je lažje. Preurediti pohištvo, dal svoje stvari proč in vsako sobo, eno za drugo, na ta način boste lahko izogne ​​tiste škatle, ki jih nikoli ne zdi, da se krog, ki se levo v sobi konča. In zdaj se lahko sprostite in uživajte v novi dom.

Ali imate druge nasvete pakiranje za selitev v skupno rabo? Vas prosimo, da delite svoje najljubše embalaže in gibljivih nasvete v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni in imajo veliko pakiranje!

load...