10 pariških nasvetov o potovanju, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 pariških nasvetov o potovanju, o katerih morate vedeti

10 pariških nasvetov o potovanju, o katerih morate vedeti

Ah, mesto luči! Kdo ne bi rad šel tja? Vsakdo ljubi očitno, sodeč po milijoni turistov na stadionu najbolj priljubljenih na svetu destinacija vsako leto. Francoska prestolnica je preprosto pakiran s oglede mošta, da bi morali videti vsaj enkrat v življenju. In ne pozabite, slaščičarne, kavarne in restavracije, kjer lahko okus hrane, ki je postala stvari iz legende. Obstaja tisoče razlogov za obisk Pariz, in tukaj so deset nasvetov, s katerimi boste imeli časa svojega življenja.

1. Plan vsakem koraku

Seveda pa to ne sme biti dobesedno možno, če ste prvič obiskovalec v Pariz, ampak poskušajo toliko, kot si lahko načrtujete vnaprej. Razen če greš za eno leto, verjetno ne boste mogli videti vse muzeje, cerkve so in trgov, ki so vsi prisega so must-see. Torej, se osredotočite na tiste, ki jih zares želijo obiskati, in raziskave najboljše transportne poti.

load...

2. Bodite na dan, da samo hodi okoli

Še eden od velikih Pariz potovalnih nasvetov je, ko si enkrat v Parizu, preživijo en dan samo tava po ulicah, jahanje na podzemni ali na avtobuse, da bi dobili občutek mesta, je vredno! Eifflov stolp in Notre Dame de Paris se ne grem nikamor, po vsem, jih lahko obiščete na svoj drugi dan. Poleg tega, medtem ko tava, lahko bi se zgodilo na improviziranem bolšjem trgu, in če imate srečo, da je veliko, kot je Louis Vuitton torbico za 5 evrov.

3. Bodite previdni s svojim denarjem

Pariz je poln bankomatov, ampak je tudi polna žepar, zato poskrbite, da vaš denar je varen. To še posebej velja za podzemno železnico, ampak tudi na ulicah, kjer je priljubljena prevara vključuje ljudi poskuša priti vas, da podpiše nekaj peticijo ali drugo, in oropal v procesu. Biti še posebej previdni.

load...

4. Bodite pripravljeni na smrdljiva podzemlje

To smrdi, predvsem na nekaterih postajah, in to je tudi poln beračev in brezdomcev. Beračenje je posel za nekatere in zelo donosno eno, tako da upreti skušnjavi, da bi tem ljudem denar. Ti bodo šli s svojimi šefi, ne z njimi. Še ena stvar, o podzemlje: držimo levo na tekočih stopnic, če želite, da bi poteptali Parižani v naglici, kar v bistvu pomeni vse Parižani.

5. Vzemite dežnik

Še eden od uporabnih Paris potovalnih nasvetov je treba pripraviti za dež. Paris vreme zelo nepredvidljivo - lahko je sončno v nekem trenutku, in lije naslednji. Torej, ustrezno opremiti se z jakno in dežnik. Tudi domačini svetovali turistom ne obiskati mesto v avgustu, kjer so številne restavracije zaprte in vročina je neznosna.

6. Nasveti so vključene v predlog zakona

Če vas zanima, ali je to dobra ideja, da tip si natakarica v kavarni, kjer ste imeli, da je čudovito svež rogljiček in kava, to, da se v višini ne več 5% zakona. Čeprav je vrh vedno vključen v predlog zakona, plače v sektorju so nizke, tako da bo vsak dodatek je dobrodošlo, če ste zadovoljni s storitvijo, seveda.

7. Jejte majhna, ne velika

Še eden od dobrih Paris potovalnih nasvetov, še posebej, če želite okusiti pristno, sveže narejen hrane v Parizu, je, da si prizadeva za manjše, izven utrjenih poti restavracij z majhnimi, omejenih menije. Večji obrati, ki ponujajo deset vnose, dvajset glavne jedi in številne sladice ima hrana na drugem mestu nekaj časa nazaj, pogosto, od zamrznjenih sestavin. Majhen meni zagotavlja, da je hrana, ki v restavraciji, in bolj verjetno, od svežih izdelkov.

8. Pazite kosila

Vsak delovni dan med 12. Uro in 1.30 uro Parižani zapustiti svoje pisarne in šli na kosilo. To pomeni, da je brez pridržka, bo dobro blizu nemogoče najti mizo v restavraciji ali kavarni. Bodisi v restavraciji ob 11.50 ali počakati kosilo ure je konec.

9. Sladice so drage

To pomeni, da vrhunsko kakovost, scrumptious stvaritve svetovno znanih francoskih sladic genijev so drage. Ampak oni so vredno. Obstaja nekaj krajev v Parizu, kjer jih lahko poskusite to, v primeru, da imate sladek zob. Kraji, kot so La Patisserie des rêves ali Christophe Michalak, ki jo lahko raziskav na spletu, preden bo na letalu, kot del vašega načrtovanja.

10. Reci "Hi" v pekarni

Biti vljuden s sladko dama, ki ovija svoje 100% prvotne Paris francoske štruce s šunko in masla ni samo lepo vedenje, to je tradicija tukaj in ne stane nič, tako da bi bilo lepo. Tudi za te prvotne francoske štruce, poskrbite, da je znak na oknu pravi BOULANGERIE - to so le mesta, ki prodajajo sveže pekarne narejene v hiši.

Ali imate Paris potovanja nasvete svoje?

load...