10 pomembnih stvari mora vedeti vsak pameten potnik | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 pomembnih stvari mora vedeti vsak pameten potnik

10 pomembnih stvari mora vedeti vsak pameten potnik

Potovanje je potovanje odkritja. Včasih je to potovanje odkrivanja samega sebe, včasih pa je pot odkrivanja kulture in zgodovine.

In čeprav bi mnogi od nas misli, da je potovanje tako enostavno, kot odskočna na ravnino, odskočna off letalo in potepanje po tujem mestu, pametne potniki vedo, da je tako veliko bolj za to, kot je ta.

Potovanje je pravzaprav nekakšen umetnosti, saj obstajajo številne priložnosti, ko boste morali vedeti, kako priti iz neke pritrditi. Iz tega razloga so preproste življenjskih spretnosti, ki jih morate vedeti in se zavedati.

load...

Zato pa si oglejte na 10 najpomembnejših stvari, vsak pameten popotnik je treba vedeti.

1. Vedeti, kako pranje oblačil v umivalnik

Doma imamo razkošje pralni stroj, ki očisti naše obleke za nas, dobili vse umazanije, umazanijo in madeže ven. Ko ste na poti, pa se ne boste vedno imeli to razkošje na voljo za vas.

Namesto tega se bo verjetno priložnosti, ko boste morali hitro umijte oblačila v umivalnik. Zdaj, to ni enostavno in je potrebno nekaj napora prvič okoli. Pametna popotnik, pa bo že vedel, kako to storiti, preden prispe v oddaljenem džungli, kjer je elektrika nikoli obstajal.

load...

2. Vedeti, kako uporabiti iglo in sukanec

Veliko ljudi, ki ne morejo šivati, in to ni nič sramotnega. Toda pametne potniki ne potrebujejo vedeti, kako šivati ​​- ne, če oni pakirani svoj šivalni stroj z njimi.

Namesto tega bi morali vsaj poznati osnove, kako uporabljati iglo in nit. To je zato, ker si nikoli ne veš, kdaj boste morali popraviti nekaj oblačil ali zamenjati gumb. Raztrgano srajco v gozdu je lahko mogočen nadležno, če moraš nositi tako za preostanek svojega potovanja, še posebej, če srečaš nekoga, ki ga fancy.

"Hej, ne moti, mene in mojo raztrgano srajco. To je stil! "

3. Vedeti, kako barantaj

Še eden od pomembnih mednarodnih potovalnih nasvetov je, da se naučijo, kako barantati. Leta 2017, mnogi od nas kupi večino naših izdelkov na spletu. Od obleke do glasbe, smo kliknite nekaj gumbov in voila, izdelek je naša.

To v bistvu pomeni, da smo v generacijo, ki ne vedo, kako barantati, in to lahko postane problem v nekaterih delih sveta, kjer je barantanju način življenja. Ne želite, da se odtrgali za vazo v Maroku? Boste morali naučiti, kako barantati, prijatelj moj!

4. Izgubite zunanje spremembe

Tuji sprememba lahko hitro zgraditi, če niste previdni, in lahko žepe občutek kosovnih in težka. Lahko celo razporek nekaj lukenj v njih!

Da bi se izognili nepotrebnim znesek v tuji spremembe, bi bilo pametno popotnik ve, da je veliko manj draži vsakogar, če ga predali lokalni brezdomca, v nasprotju z Bijesan trgovine mrežo, ki v resnici ne želijo videti vse te spremembe!

5. Napolnite vaše čevlje

Prostor je na premijo, ko potujejo, in pametne potniki vedo, kako se da večino prostora so jih dobili. Namesto da bi skupaj dodatno vrečko za bitov in kosov, so dobili pametno.

To pomeni, da uporabljajo prostore, na primer svoje čevlje na zalogi nekaj stvari. Ti so celo uporabljajo svoje spodnje perilo in svoje nogavice! Hej, to bije zbijanjem okoli dodatno vrečko!

6. To je pomembno za izvedbo Cash

Naslednja eden od koristnih nasvetov potovalnih je, da poskrbite, da imate s seboj gotovine s seboj. Nekateri od nas raje uporabljajo svoje kreditne kartice, ko gre za nakup stvari, in to še posebej velja, ko smo na počitnicah. Namesto spremeniti naš denar za tujega denarja, to je samo lažje potegniti staro kreditno kartico.

Smart potniki, čeprav je treba vedeti, da ponekod ne sprejemajo od kreditne kartice. Torej, namesto da ujamejo kratko, zakaj ne vzemite več kot dovolj denarja z vami? To je veliko lažje in boste lahko bolje voditi pokrov na porabo.

7. Ali posel s taksistom pred odhodom

To je zelo mamljivo, da bi poskušali barantati s taksistom, ko on vas dobil na svoj položaj. Toda v tujih državah, je to lahko zelo nevarno in kabine vozniki niso odprti za spremembo njihovih glavah.

Včasih so dobili zelo jezen.

Namesto, pametne potniki morali tvegati z dogovorom na plačilo, preden ste pobota. In če si premisliš, ko prispejo na destinacijo, ker je bližje, kot si mislil, samo ne pove ničesar. Prosim!

8. Policija se včasih slabi

Ti si v drugi državi zdaj, in včasih lahko svet zdi narobe. To ni nikoli bolj resničen kot takrat, ko gre za pravo.

Oglejte si, v nekaterih državah so policija ni vedno na vaši strani, tudi če ste storili nič narobe. Namesto tega so rutinsko prodajajo svoje storitve najboljšemu ponudniku. Torej, če si želite nekaj sortiranje, boste morda morali jim ponuditi nekaj denarja. Žalostno, ampak velja tudi za mnoge države.

9. Glej, kaj storiti z rokami

Še eden od pomembnih mednarodnih potovalnih nasvetov je, da bodite pozorni na to, kar si naredil z rokami. V vaši državi, lahko pride do nedolžnih ročne geste, ki jih uporabljajo dan za dnem. Misliš, da nič od njih, ker ste jih uporabljali, ker si bil otrok in vsak jih razume brez težav. Ti vključujejo thumbs up in palce navzdol.

Smart potniki morali vedeti, vendar, da ti ročno kretnje pomenijo zelo različne stvari v drugih delih sveta. Iz tega razloga, morate biti zelo previdni s tem, kako jih uporabljati. Pravzaprav, vam priporočamo, da si ne govori z rokami na vse!

10. Ne bodi Negativno O vladi države

Čeprav nikoli ne bi svetoval, da je kdo dovolj Živahen lagati s svojimi zobmi in povedati stvari, kot so, "Bravo za predsednika Zimbabveja! Obožujem ta človek !! ", mi svetuje vrhovni previdni, ko gre za nekaj govori negativno o vladi v državi.

To se morda sliši neumno, ampak tajna policija pa še vedno obstajajo v številnih državah, in če kdo overhears ste jezno rekel kaj slabega o svoji vladi, bi lahko znajdete spied naprej. Dramatično, ja, ampak to se zgodi. To je najbolje, da samo napačno na strani previdno in reči ničesar.

Ali veste, druge uporabne pametne nasvete potovanja?

load...