10 potnih nasvetov o parisu, ki jih morate poznati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 potnih nasvetov o parisu, ki jih morate poznati

10 potnih nasvetov o parisu, ki jih morate poznati

Pariz je lepo mesto za obisk, vendar so Parižani imajo malo slab ugled, ko gre za njihovo zdravljenje turistov. Barmanov, ki bodo nočejo govoriti angleško, tudi če potem, in starejša generacija Parižani, da se včasih zdi, da se gleda svoje nosove na obiskovalce so vsi del mita, ki bi nakazoval, da je Pariz ni zelo gostoljubni mesto. Realnost je, čeprav, če si prizadeva za umestitev v in poskusite ne užaliti domačini, boste dobili skupaj globe, in tukaj je deset nasvetov, s katerimi bo vaše bivanje v Parizu čudovito doživetje.

Potovalni nasvet 1: Potrudi se, da govorijo francosko

To ne drgnite nekatere francoske ljudi gor v napačno smer, ko turisti le domnevati, da ves svet govori angleško. Saj ni treba, da postane tekoče francoski govornik pred obiskom Pariza, ampak nekaj stavkov vam bo prikupil več domačinov, čeprav je to le "parlez-vous angleški rog?"

Potovalni nasvet 2: France deluje na različnih napetosti v nekaterih drugih državah

Francija teče na 220 voltov električne energije, tako da, če potujete iz ZDA, boste potrebovali pretvornik napetosti, kot tudi vtičnice adapter. Računalniki so v redu, če pa bi sušilcem za lase brez pretvornik napetosti, boste zalege vaš sušilcem za lase! Francija ni edina država, kot je ta; Napetost se razlikujejo po vsem svetu, zato vedno preverite, preden odpotujete.

load...

Potovalni nasvet 3: Ne pričakujte, hiter servis v restavraciji

Seveda Paris ima svoj delež fast food sklepov, če pa kosilo francosko restavracijo, potem ne postanejo nestrpni, če ne boste dobili bliskovito hiter servis. Francozi radi vzamejo čas prehranjevanja, zato storitev lahko zdi malo lagodno. To ni slaba služba, to je samo način, da to storite.

Potovalni nasvet 4: Kava bonton

Kava ni pijan z obrokom v Franciji, je pijan na samem koncu, tako da če bi na kavo, da gredo s svojim obrokom boste dobili nekaj precej čudno in zanemarljiva izgleda. Tudi, Če naročiš kavarno, potem boste dobili nekaj po vzoru za espresso strel. Če želite mlečno kavo, nato pa zaprositi za "café au lait" ali "café à la crème fraîche".

load...

Potovalni nasvet 5: Reci "zdravo" in "zbogom" v trgovinah, avtobusih in restavracijah

Ko stopiš v malem trgovino ali butik v Parizu, vedno rečem "Bonjour", da skladiščnik. To je storil, kar v Franciji in boste nagrajeni s toplo dobrodošlico in veliko več pomoči, če jo potrebujete. In ne pozabi reči hvala, "Merci", na poti ven preveč.

Potovalni nasvet 6: Casual v Parizu pomeni, Smart Casual

Če ne želite, da se počutijo iz kraja v Parizu, potem ne nosijo stare superge in Kritična kavbojke! Francozi so zloglasne za presojanje ljudi, ki svoja oblačila in v Parizu, pri čemer moda glavno mesto Francije, so vsi videti dobro, ves čas.

Potovalni nasvet 7: bagete ne le francoske štruce

Če želite pravi okus pravi francoski francoske štruce, nato odredi "tradicijo" ni navadna francoske štruce. "Baguette de tradicija française" je prava stvar in njegove sestavine so po francoskem pravu dejansko pod nadzorom.

Potovalni nasvet 8: Ne biti užaljen, če ljudje gledajo na vas

Francoska ljubezen, da preverite, kaj nosiš ali kaj počnete, da je vse del francoskega poti. Ne bodi užaljen, da niso kar izziv, ki obožujejo modo in ljudje gledajo.

Potovalni nasvet 9: Taksiji so drage v Parizu

Metro v Parizu, je obsežna in boste dobili nikjer da morate iti, da bi se izognili taksiji, še posebej ponoči, ker so zelo drage. Tudi majhen izlet po cesti bo stalo malo sreče, da bi se izognili skušnjavi, da skoči v kabini, ko lahko hodiš.

Potovalni nasvet 10: Vzemi dežnik

Ne glede na letni čas, da obiščete Pariz je vedno dobra ideja, da paket majhen, zložljiv dežnik. Vreme v Parizu je lahko zelo nepredvidljiv, zato bi bilo škoda, da uniči svoj obisk z namakanjem z dežjem.

Ste že kdaj bili v Pariz? Katere so vaše najljubše Pariz nasveti za potovanje?

Vas prosimo, da delite svoje misli in potovalne nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...