10 potovalnih nasvetov, ki vam lahko prihranijo veliko časa in živcev | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 potovalnih nasvetov, ki vam lahko prihranijo veliko časa in živcev

10 potovalnih nasvetov, ki vam lahko prihranijo veliko časa in živcev

Številni letalski prevozniki so zdaj zmanjšale omejitve teže prtljage, tako da ne samo, da bo preveč prtljage vzrok bolečin v hrbtu, prav tako bo stalo denarja. Če ste eden izmed tistih ljudi, ki so paketi vse, bar na pomivalno korito, in še vedno pozablja nekaj pomembnega, potem berite teh deset osnovnih nasvetov potovanje pakiranje, ki vam bo prihranilo veliko časa in stresa:

1. Pripravite seznam vsebine

Eden od najbolj uporabnih nasvetov potovanje embalaže je pripraviti seznam vsebine. Ne pusti do zadnje minute, da paket, nato pa stvari ničesar, da pa v kovček; načrtujejo vnaprej. Izdelava seznam potrebščin, tudi pred potovanjem, se prepričajte, da ste ne pozabi ničesar, in to vam bo dala čas za nakup vse, kar potrebujete.

2. Poskrbite, da boste vedeli, kaj je vaša prtljaga je

Vi se lahko zaračuna veliko denarja za dodatne prtljage v teh dneh, zato se prepričajte, da ste razumeli, koliko prtljage ste dovoljeno vzeti na letalo. Preverite tudi, kaj je dopustno, da se na krovu, ročne prtljage, saj lahko varnostni predpisi razlikujejo od letalskega prevoznika, za letalskega prevoznika.

load...

3. Naj vse bistvene in pomembne elemente z vami

Letalske prtljage ne izgubijo in, žal, ni vse prtljage viličarji so iskreni, kot bi morale biti. Torej naš naslednji eden od koristnih nasvetov potovanje embalaže je vedno dragocene predmete z vami, kot tudi bistvene dokumente in, seveda, denar in kreditne kartice.

4. Zato paket za podnebje

Ali preverite, kaj je verjetno, da bo tako kot na cilj in nato ustrezno paket podnebje. Manj ko paket, cenejši bo in lažje bo za izvedbo. Potovanje kot lahka, kot si lahko in ne čutijo, da morate paket oblačil za vse vremenske možnost. Če najhujše pride do najhujšega, lahko vedno kupite nekaj toplejših oblačil, če se stvari postanejo nepričakovano hladno.

5. Love večplastna pogled

Če potujete v okrožju, kjer lahko vreme spremenljivo, nato pa paket oblačil, ki jih lahko nosijo v plasteh, namesto kosovnih, zimskih oblačil. Na ta način lahko isti nabor oblačil se oblečejo v hladnih dneh, kot tudi toplo, samo povečanje in zmanjšanje števila plasti, ki jih nosijo.

load...

6. Roll oblačila, jih ne krat

Tukaj je še ena od velikih nasvetov potovanje pakiranje: roll obleko namesto prepogiba. Večina ljudi se strinjajo, da je vozni oblačila zavzame veliko manj prostora kot zlaganje. Oblačila so tudi manj verjetno, da se zmečka, če so zaviti in, če ne dobijo nagubana, bo večina hotelov vam posojajo železa, tako da vam ni treba spakirati eno od tistih, ki ne.

7. Izkoristite vse razpoložljive prostor

Naj bo število vaših vrečk na minimum z uporabo ves prostor, ki ga imate. Nogavice, na primer, lahko polnjene notranjost čevljev in tam je skoraj vedno nekaj prostora za majhne predmete v kotih kovček.

8. Odcediti toaletni

Tukaj je še eden od koristnih in praktičnih nasvetov potovanje pakiranje: Pretočite osebno nego, kot so losjoni, šampon in balzam od svojih velikih, težkih steklenic v majhne plastične steklenice, ki bo imajo ravno dovolj za svoje potovanje. Shranite lahko tudi prostor z nakupom nekaterih velikost vzorca steklenic kozmetiko in toaletne potrebščine.

9. Nakup praktično prtljage

Če ste še vedno nosi približno istem kovček, ki ga je imel pred desetimi leti, potem je verjetno čas za spremembo. Bolj moderno prtljage je močnejši, lažji in bo verjetno imela več žepi in predali, da bi pakiranje lažje. Drug pomemben prtljage nasvet je, da ne bo kupil drage oblikovalec prtljago. To je lahko videti dobro, vendar pa tudi pove, potencialni tat, da bi svoje vrečke vsebujejo nekaj dragocenega.

10. Bodite pripravljeni na zamude

Pri odločanju o tem, kaj bo v ročno prtljago, preuči možnost zamud, pa tudi tisto, kar bi potrebovali za polet. Nekaj ​​za branje in nekaj toaletni osvežiti so vedno dobra ideja, da imajo pri roki, ko letijo.

Ali imate druge potovalne embalaže nasvetov za skupno rabo?

load...