10 potovalnih nasvetov za pakiranje, ki jih mora vsaka punca vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 potovalnih nasvetov za pakiranje, ki jih mora vsaka punca vedeti

10 potovalnih nasvetov za pakiranje, ki jih mora vsaka punca vedeti

Poletje je tu in da je čas za potovanja, ampak kaj paket? Preveč in ste prenašanje težke vreče, napolnjene do roba s stvarmi, ki jih ne bo treba, ampak paket premalo in boste našli teče v lokalni trgovini za nakup bistvene za katere veste, da imate doma. To ni samo tisto, kar paket, ki zadevah, čeprav, to je, kako jo paket! Torej, tukaj so top deset nasvetov o najboljšem načinu za paket, ko potujete:

1. Zaustavite last minute pakiranje panike, tako da seznam za potovanje pakiranje

Eden od najbolj očitnih nasvetov potovanje embalaže, ki obstajajo in še najbolj pogosto pozabljenih je - da seznam za potovanje pakiranje. No, preden odpotujete, vzemi si čas, da se usedem in naredite seznam vsega, kar boste potrebovali. Nato sedite spet, in čez vse stvari off, da ne boste res potrebujejo! Izdelavo seznama bo poskrbela, da ne boste pozabili na stvar in se ustavi last minute pakiranje paniko.

2. Roll svoje obleke, jih ne krat

Vsak začinjeno popotnik vam bo povedal, da boste dobili veliko več v kovčku, če dobro roll obleko, namesto krat. Tudi če je težji, en kovček je lažje izpeljati priseljevanja, kot tri, kajne ?!

load...

3. Nikoli ne dragocenosti v check in prtljage

Še eden od velikih nasvetov potovanje pakiranje je to - vedno bistvene elemente, kot so denar, potni list in ključev v vašem ročne prtljage in nikoli jih v svoj preveriti prtljage. Poleg potencialne nepoštenosti nekaterih prtljago v obtoku, na milijone kosov prtljage, po vsem svetu, preprosto izginejo v skrivnostno prtljage črno luknjo, ki ni prtljago kdaj zdi, da se ponovno pojavijo od!

4. Vedno preverite nadomestila za letalske družbe za prtljago in politike

Naslednja dobra potovanje pakiranje tip je - preveri natančno, kaj bo letalska družba dovoli, da se na krovu, kot prtljago. Če greš čez dodatka letalske družbe prtljage, je lahko zelo drago, tako da ne dobijo ujetih ven.

5. Ne pozabite, da lahko opere oblačila, ko ste zunaj.

Če se odpravljate na daljše potovanje, potem ne pozabite, da lahko dejansko pranje oblačil, medtem ko ste zunaj, vam ni treba, da paket čisto spremembo oblačil za vsak dan. Vsi hoteli dostojno imajo pralnico, ali bi lahko pranje oblačil sami.

load...

6. Razširite svoje stvari med družinskimi člani ali prijatelji

Še eden od velikih nasvetov potovanje embalaže je za širjenje svoje stvari. Zdi se logično, da paket svoje obleke in stvari v en kovček za vsako osebo, kajne? Ampak, potem, ko dobi prtljage ena oseba izgubila, da oseba, ki je brez vsakršne obleke nositi. Bolje je, da delijo obleko med ljudi, ki potujejo, naj bi na ta način vsakdo vsaj nekaj čisto nositi na počitnicah!

7. Ne vzemite mesec vredno kremo

Še eden od dragocenih nasvetov potovanje pakiranje je to - to je vredno nakupa majhne zabojnike za osebno nego, kot kremo, šampon in podobno. Nobenega smisla nima pri izvajanju dodatne teže velikih steklenic in kozarcev kozmetike okrog z vami, in jih nato spet prinaša nazaj domov.

8. Ne več kot paket ročne prtljage

Omejite svoje ročne prtljage do dragocenih predmetov in potrebščin za samo boj. To je neprijetno za vas, ko se vaša prtljaga ne bo vklopil v nadzemnih omarice na letalo, in to je nadležno za ostale potnike, medtem ko morajo stati na otoku in gledam poskusite.

9. Ne zaklenite svoj preveriti v prtljagi

Na žalost, če bo nekdo ukradel svoje stvari, nato pa zaklepanje na kovček ne bo, da jih ustaviti. To je pravzaprav bolje, ne zaklepanje prtljage, ali, če je izbrana torbo za naključno preverjanje varnosti, bodo zlomil ključavnico za ogled notranjosti vseeno.

10. Ne pozabite na varnostne preglede

Naslednja dobra potovanje pakiranje tip je to - ne pozabite, da tudi najbolj neškodljive postavk lahko sproži varnostno opozorilo, tako da mislim o varnostnih pregledih, ko Pack, še posebej, če pakiranje svojo ročno prtljago. Ostri pilice za nohte, vžigalniki, celo nekatere vrste spominkov, ki jih prinašajo s seboj domov, vam lahko prinese veliko več pozornosti na letališču, kot si je želel.

Kakšne so vaše top nasvetov potovanje pakiranje? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...