10 potovalnih pakiranj, ki jih morate poznati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 potovalnih pakiranj, ki jih morate poznati

10 potovalnih pakiranj, ki jih morate poznati

Nekaj ​​od nas radi paket pred praznikom. To je verjetno najbolj pomemben del koncert, ampak vsakdo je najmanj priljubljena. Mnogi od nas pusti pakiranje svoje kovčke, dokler noč poprej, nato pa se pod stresom, ko se zavedamo, da ne moremo stisniti vse, kar želite v naše vreče.

Ali ste se odločili za malo črno obleko in pustite lepo cvetličnih poletno obleko doma, ali obratno?

Druga pomembna vprašanja se pojavljajo, na primer, kjer je v pekel naše sonce tan losjon in zakaj ne moremo najti svoje nogavice! Oh, ne!

Toda poleg priprave za pakiranje, obstajajo tudi druge embalaže nočne levi čaka na vas, ko ste prišli v vašem hotelu in razpakirati prtljago: zamenjaj šampon steklenice so obložene svoje bistvene s tekočino, medtem ko je vaš nakit spremenila v zapleten nered.

load...

Ja, si star trik opolnoči v noči pred letom: Si polnjene vse v svoj kovček brez skrbi za posledice! Hej, je bilo prepozno in ste bili v naglici!

Če si bolan in naveličani vaše počitnice sestopu na slab začetek, ker vaše pakirnega bonton, pa si oglejte v top 10 potovanje pakiranje žaga, kar morate vedeti o.

Roll vaših oblačil, da shranite na vesolje

Morda je največji problem, ko gre za pakiranje je pravi pomanjkanje prostora. Če imaš samo eno ali dve kovčke, boste borijo za strpati v vse, kar bi res radi.

load...

To pomeni, da gredo skozi omaro in odloči, kateri od vaših oblačil pustiti doma. Naloga ni samospoštovanje fashionista želi storiti.

Vi veste, da boste obžalovali, ko ste prišli na plaži brez belih bikini. Drat.

Ustvarjanje malo več prostora za prtljago je preprosto, vendar; potrebujete le zavihajte obleke! To ne bo le ustvariti več prostora, ampak bo tudi preprečiti svoje obleke iz mečkanja.

Kako, da obdržite svoj Ogrlice Ločen

Vemo, kako to gre: Ste pripravlja na paket vaše ogrlice, ko tvoj fant vstopi v sobo in ti pove, da se ustavi.

"Se ne spomniš, kaj se je zgodilo zadnjič? Smo preživeli čas težaven, da jih vse razplet. Stvari imam tako slabo, sem moral vprašati zvonec fanta za pomoč. "

Vi vzdih in priznati poraz. Ti bodo morali zapustiti svoje najljubše ogrlice doma.

Obstaja rešitev tega problema: Pack toliko slamice, kot ste ogrlice in porinil svoj nakit v slamic. To jim bo še naprej vse sef - in ločiti!

Pin Uhani gumbov

Vsi smo bili tam: Obupno lov določitvi par uhanov, kopanje svoje kremplje v samem dnu naših kovčkov, ampak na koncu najti ničesar.

Kje za vraga je šel?

Medtem, tvoj fant preveri njegovo uro. On je res želi zadeti plaže.

Da bi to preprečili z vedno znova dogaja, poskusite svojo kramp: Pack toliko gumbov, kot ste uhani (enoposteljne uhani, ne parov) in pin svoje uhane na gumb.

Na ta način, vse, ki ste jih moraš storiti je, da se je znašel sam dol gumbe - ki bo zelo enostavno, še posebej, če se to ne bo svetlejša barvita!

Stlačiti svoje čevlje 

Če iščete nekaj dodatnega prostora, vendar so na točki priznali poraz, morda je čas, da se malo bolj ustvarjalni.

Čevlji, na primer, nudijo dodaten prostor. Ti imaš ogromno luknjo v njih, ki je prosila, da se napolni z stvari!

Trik je, da izpolnite vaše čevlje s predmeti, ki ne širijo ali počil.

Kako Vodoodporna torbi

Tudi če ste odleteli na domnevno sončni okolici, da ne more zagotoviti, da je vreme se bo lepo in suho, ko stopiš ven iz letališča.

In če dežuje, svoje torbe se bo zmočil. Kar pomeni, da je njihova vsebina se bo zmočil, preveč.

Da bi zagotovili, da vaša oblačila ostanejo lepo in suho, poravnajte svoj kovček z vodoodpornimi predmetov; na primer, bi si dal par Wellington škornji na vrhu in vaš vodotesno plašč na dnu.

Prinesite Tissue Paper

Ne, ne mislim, da boste potrebovali dodatne ljudi tkiva v primeru, da ste ujeti v strašne bolezni v počitniško destinacijo. Kaj sem rekel je, da morate zaviti tissue papirja okoli vaših oblačil.

Zakaj? Ker pa je zagotovljena način vodenja gube na zaliv.

Sprijaznimo se, gube se zgodi, ko se stvari obleke v kovček. Spomnim se kot otrok na počitnicah na Portugalskem; je 18:00 v poznih popoldanskih urah in moja mama je likanje naše večerne obleke. To ni nekaj, kar želite narediti na počitnice!

Bring Your Očala tako tudi z vami

Nosim očala, ampak ne morem vam povedati, zadnjič, ko sem zagledal mojega očala primeru - dokler moj prijatelj mi je povedal veliko potovanje pakirni kramp, da je.

Medtem ko nosiš očala, je vaš primer samo brca svoje pete neukrepanja.

Ampak pomislite: Ta primer predstavlja odličen prostor za shranjevanje. Ko greste na dopust, ga lahko uporabite za shranjevanje pomembnih kablov, kot je vaš telefon polnilnik ali celo slušalke.

Lahko jih nikoli ne bomo založiti, ker boste vedeli, kje so.

Razen, če je tvoj fant preveč pijan in jih zdrsne v kozarcu piva ali kaj podobnega.

Ob Milo? Poskusite to …

Ni vsakdo pakete milo za počitnice - ampak jaz, in vem, da veliko drugih, ki ne.

Problem s pakiranje mila - še posebej tistega, ki je bil odprt - je, da je res težko trgovini.

Poleg tega je pakiranje z drugimi predmeti pomeni njen vonj zdrgne na vse ostalo.

Torej kaj počneš? Ti krat ga v pranje krpo, seveda! D'oh!

Kako preprečiti slušalke Od zapletanje

Večina nas paket par slušalk za svoje počitnice v teh dneh, vendar je večina od nas vedno pritožujejo, da zapletla res enostavno.

Da bi preprečili slušalke iz zapletanje, jih ovijte okoli posnetek veziva.

Enostavno, vendar tako učinkovita.

Lasje posnetki Safe

Toliko, kot je nadležno, ko se uhani izginile v globinah svoj kovček, je prav tako neprijetno, ko se vaši lasje posnetke izgubil v prepad.

Zagotoviti, da to nikoli več ne zgodi, lahko shranite svoje lase posnetke v stari posodi Tic Tac.

Dih v svoji preprostosti. Stavim, da si želiš, da bi si mislil o tem prej!

load...