10 prepričljivih razlogov za obisk singapore vsaj enkrat | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 prepričljivih razlogov za obisk singapore vsaj enkrat

10 prepričljivih razlogov za obisk singapore vsaj enkrat

Suverena mestna država Singapur je izbral Lonely Planet kot svetovni vrh destinacijo za obisk v letu 2017, in obstaja veliko razlogov, zakaj. Singapur je čista, zelena in varna in ima plaže, veliko nakupovanje in odlično hrano preveč. Če iščete eksotične počitniške destinacije za leta 2017, nato pa si oglejte na teh deset razlogov, zakaj naj bi Singapore biti na vrhu seznama krajev za obisk.

1. Odlično nakupovanje

Singapur je Varovanec raj. Nakupovalni scene v Singapurju je eksplodiral v zadnjih letih, in se ne bodo omejene le na centrih za Orchard Road, čeprav bi lahko, da je sam, da si zaseden dni naenkrat. Trenutno je tudi veliko majhnih butiki in trgi, ki so zrasle, kjer lahko najdete nekaj veliko kupčij.

2. Fantastično hrano

Hrana v Singapurju je neverjetna fuzija indijskih, kitajskih, Indonezije in Malezije, kot tudi zahodnih stilov kuhanje preveč. Ne glede na vaš proračun, bo nekaj novega kulinarični užitek za vas, da odkrijete in živilskih trgi gibljejo od celebrity chef restavracije na neverjetno vrednost za prodajalce denarja ulice.

load...

3. Potovanje je enostavno

Singapur je ena izmed najbolj sodobnih in učinkovitih javnih prometnih sistemov na svetu, tako da boste imeli nobenih težav pri pridobivanju okoli. To je preveč poceni, lahko kupite turistični EZ točno za okoli 7 $ na dan in da vam bo dala neomejeno potovanje v Singapur tranzitnih sistemov in avtobuse.

4. Lahko se vožnja na Singapore Flyer

Lahko dobite čudovit pogled na mesto na vrhu enega največjih Ferris kolesa v besedi, Singapore Flyer. To je ogromen opazovanje kolo, ki je visok 165 metrov in vam resnično spektakularen pogled na mesto ponoči pred enim od svojih klimatiziranih kapsul.

5. 2017 bo ena velika zabava v Singapurju

Singapur praznuje 50. Obletnico svoje neodvisnosti leta 2017, tako da bo veliko dogajalo letos. Največji dogodek bo Dan državnosti parada na 9. Avgusta, vendar pa bo nekaj dogaja, skozi vse leto, kot je Singapur praznuje zlato obletnico.

load...

6. Singapur je zeleno, čisto in varno

Mnogi ljudje menijo, Singapore, da je najvarnejše mesto na planetu, in si gotovo ne more dobiti veliko čistejši. To je tudi eden od najbolj zelenih mest na svetu, ima strogo ureditev, kako se veliko motornih vozil dovoljeno na otoku in vsak si je treba prizadevati, da bo mesto čisto. Bodite opozorjeni, čeprav je prepoved pljuvanje, kajenje in kopičenjem odpadkov na javnih mestih zelo dosledno izvajati.

7. Velika hoteli

Nove, šopirjenje hoteli so ves čas odpiranja v Singapurju in država je znana po svoji gostoljubnosti. Razkošje in razkošje najboljših hotelov so iz tega sveta in celo proračun hoteli so neverjetno. Eden izmed najbolj znanih hotelov v Singapurju je Marina Bay Sands Hotel, ki ima 55 nadstropij čistega luksuza.

8. Igralnice

Če bi radi undulacija, potem boste ljubezen Singapur, ker je zdaj po mnenju mnogih, da je drugo največje igralniško središče na svetu. Nekaj ​​večjih casino naselja so bila zgrajena v zadnjih letih in Singapur je hitro postaja Las Vegas Azije.

9. Umetnosti in kulture

Če igre na srečo ni vaša scena, Singapur ima tudi cvetoč sektor v umetnosti in zabave. Mesto je dosegla velike naložbe v muzejih, galerijah in drugih umetniških prizorišč in je opremljena s številnimi festivali in dogodki.

10. Vsakdo govori angleško

Ne boste imeli nobenih težav z jezikom v Singapurju, če ste angleški govorec. Vlada Singapur dejansko spodbuja svoje državljane, da govorijo dobro angleško in vsi prometni znaki so v angleščini preveč; Samo en razlog več, zakaj Singapur je zagotovo kraj, da bi moral vsak obiskati vsaj enkrat v življenju.

Ali imate druge razloge za obisk Singapur?

load...