10 prijetnih in zabavnih receptov za pijače, ki jih boste želeli | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 prijetnih in zabavnih receptov za pijače, ki jih boste želeli

10 prijetnih in zabavnih receptov za pijače, ki jih boste želeli

Božič je tik za vogalom, in veste, kaj to pomeni - praznuje milost, čas s svojo družino, darilna, tople, udobne noči pred ognjem, snežene kepe bojev, smeh, romantiko...

Ok, to pomeni pitje.

Ja, Božič je čas za veliko stvari, vendar je ena od mojih najljubših stvari o prazniki so posebne praznične pijače, da ne bomo dobili piti kadarkoli v letu.

Ko sem bila še deklica, je bilo vedno liker, da smo se veseli. Moja mama je imela svoj lasten recept in, če bi že kdaj poskusili svojo liker, sem precej prepričan, da bi se strinjate, da je najbolj božansko doslej.

load...

Pozabite na darila, sem vse o liker!

V zadnjem času so se ljudje dobili veliko bolj ustvarjalni pri svojih božičnih pijače, tako da je zdaj veliko več na izbiro. Torej, ali delate pijačo za prijatelje, družino ali vaš partner med počitnicami, pa si oglejte v 10 udobnih božič praznik pijačo recepti si lahko zamislite, da se segreje duhove vsakogar (in trebuh) v letošnjem letu.

Liker in Baileys

Začnimo s klasiko. Bodite liker in ga zmešamo z Baileys za najpomembnejšega sezonske pijače.

Chocolate Peppermint Stick

Ali ni ta zvok čudovito !?

Ta koktajl okus precej, kot ste pričakovali, glede na njeno ime. Peppermint prevladuje okus, toda čokolada je igra dobro podporno vlogo.

V bistvu, če ste kdaj poskusili z poprove mete palico, ki prihaja s čokolado trakom oviti okrog njega, da je tisto, kar ta božični koktajl okus!

To je pravzaprav zelo močna, tako da samo eden (oh naprej, potem, dva!), Bo dovolj, zato bi morali tudi zavedati, da je požirek počasi, tako da boste uživali, kot je bilo mišljeno, da je treba uživati.

load...

Da bi ga, bi pol kanček belega creme de cacao, kanček kreme in kanček poprove žganja, preden tudi tresenje z ledom. Nato jih odcedimo v ohlajen kozarcev (po možnosti martini očala, če jih imajo), preden Sestavljena z sladkarije trsa.

Božični piškot Cocktail

Božično Cookie koktajl je prepričan praznično ime, in je prepričan, je udoben zimski pijačo. Toda resnica je, da se to lahko uživate kadarkoli v letu (čeprav bi predlagal, da ga pridrži za posebne priložnosti).

Tako kot tisti zgoraj, božični piškot koktajl je precej močan, in paketi zajetne alkoholno udarec. Kot tak, je najbolje, da ne pije preveč, če si dejansko želijo, da se spomnimo svoj božični tokrat!

Ima poprove mete strel do nje, in me spominja na poprove latte. Da si privoščite eno od njih po dolgem dnevu božično nakupovanje, bo kanček poprove žganje in ga zmešamo v koktajl saker z unčo Kahlua, unčo irske smetane in nekaj ledu. Nato pretresite, pred napenjanje v pitno posodo po vašem izboru.

Seznanite se z nekaj piškotov in ste vse urejeno!

Toplo Bourbon Jabolčni

Ta je zagotovljeno, da vas ogreje na teh ledenih hladnih večerih to božič. Warm up cimet, muškatni orešček, ingver in jabolčnik v stockpot pred dodajanjem viski.

Potem, dobili udobno pred buči ogenj.

Mint bela čokolada

Jaz preprosto ne bi mogel napisati ta članek brez vključno z vročo čokolado recept!

Tale je malo bolj dekadentni, da običajni vročo čokolado (mleka + čokolada) in ima obilico poprove mete.

Top z krofe in si v nebesih.

Ginch

Ginch zveni nekako tako, kot Grinch je ukradel Božič (IKR ?!). In smo računati tudi nesrečna Grinch bi radi Ginch, ker, kot večina drugih počitniških pijače, ima precej sivo in zelo un-Razmetljiv ime.

Zahvaljujoč limoninega soka, Midori in sirupa, ima nedvomno kiselkasti melona okus do nje. To je sladko, in enostaven za pijačo. To je kot nalašč za tiste mrzlih večerih v času praznikov, ko si želite, da se sprostite v vroči kopeli mehurček s koktajlom in zadnji izvod revije Vogue.

Deluje lahko tudi kot odlično zgodaj zvečer pobiranje me-up po dolgem o poti domov z dela v snegu (EDN).

Če želite Ginch, vse, kar morate storiti, je, da dve unč od Midori in jih združiti v cocktail shaker s pol unčo limoninega soka in eno samo žličko sirupa. Dodajte led, pretresite, nato pa seva v svoj kozarec.

Lahko bi tudi povrh s češnje. Ljubko!

Obogatenih kokosovo Vanilla soparnik

Za ta Penina koktajl, bo začinjeno rum, vanilije fižol, kokosovo ekstrakt in kokosovo mleko pred Sestavljena z opečeni kokosa.

OMG kajne?

Božiček Shot

Santa Shot pijača izgleda praznovanje v kozarec, zaradi njene rdeče in zelene barve. Prav tako okus kot praznovanje in diši po praznovanju, preveč.

To je fantastično za božič stranke, in lahko deluje tudi kot toast. Če želite, da boste morali, da pour Grenadine v tretjine shot kozarec, preden polnjenje druga tretjina pa z zeleno creme de menthe. Potem, top off z poprove žganja pred peko Božička in Downing.

Oh, in ne pozabite, da zapustijo en out za bradatega starega kolega, preveč...

Blood Orange Moscow Mule

Praznujte Božič kot Rusi z združevanjem ingver pivo z apnom soka in krvi pomarančnega sirupa.

YUM.

Čokolada malina Martini 

Če imate radi čokolade, maline in martini, potem je to božič napitek, ki bo letos verjamete v Božička. Lahko prilagodite ta, kako ti je všeč, tako, da je bodisi brezbarvna ali pokanja z barvo. To je res do svoje razpoloženje dodati v pijačo.

Pri različici smo iskali na tu, morate dodati ledene kocke v cocktail shaker pred dodajanjem v unčo maline soka, za enkrat temno creme de kakava, unčo smetane, in unčo Tia Maria.

Potem, pretresite pred napenjanje v kozarec po vašem izboru.

load...