10 razlogov za obisk Filipinih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 razlogov za obisk Filipinih

10 razlogov za obisk Filipinih

Če še niste rezervirali počitnice še, potem imamo nekaj zelo dobrih razlogov, zakaj bi na Filipinih na vašem seznamu možnih destinacij. Sonce, morje, pesek in lokalnih ljudi, ki vas bodo sprejeli z odprtimi rokami, so le nekateri od razlogov, zakaj bi morali biti razmišljate o potovanju v ta čudoviti tropski raj. Večina ljudi, ki obiščejo Filipine, vedno iti nazaj za več, zato berite naprej, in vam bo dala deset prepričljivih razlogov, zakaj naj bi na Filipinih biti na seznamu vsakogar počitniških destinacij.

1. Neverjetno plaž

Če menite, da ste videli lepe plaže, počakajte, da boste videli, kaj lahko ponudijo na Filipinih, saj imajo te čudovite otoke nekatere od najboljših plaž na svetu. Prašek bel pesek in vodo, tako modro, da ga ne boste verjeli. Obstaja nekaj krajev na svetu, ki se lahko pohvali tako lepe plaže.

2. Ljudje

Topla dobrodošlica in širokih nasmehov boste prejeli, ko boste obiskali Filipine se bo si želiš, da nikoli ni bilo treba iti spet doma. Prebivalci Filipinov vedno zdi zadovoljen, obiskovalce in imajo spoštljiv radovednost o ljudeh iz drugih držav. Prav radi plešejo in pojejo preveč, zato počitnice na Filipinih počuti jezeru eno dolgo praznovanje.

load...

3. Nakupovanje

Nakupovanje na Filipinih je neverjetno! Imajo popolnoma ogromno nakupovalnih centrov, ki so trgovine, ki prodajajo vse, kar bi lahko zamislite. Če iščete nekaj malo drugačen, država je tudi dobro vedel, po svojih številnih lokalnih obrtnih trgovinah preveč. Tukaj je nekaj za vse okuse in za vsak žep na Filipinih.

4. Velika hrana

Lokalna hrana je neverjetno preveč, in boste našli nekaj najboljših morskih sadežev na planetu. Bodite prepričani, da poskusite nekaj domačih dobrot, kot Lechon, ki je cela pražena prašič, in Kare-Kare, ki je okusna bikovog repici obara z arašidovo omako. Če se počutite res pustolovski, lahko poskusite slavni Balut, ki je kuhana, 17-letni raca jajce vsebuje razvit zarodek!

5. Vreme

Najboljši čas v letu, da gredo na Filipinih je med novembrom in majem. Vreme v tem letnem času, je ravno prav. To je tropska, vendar ne tako vroče, da postane neznosna, tako da lahko določijo našo ves dan na plaži in še vedno počutim udobno. To je najbolje, da bi se izognili obdobje med junijem in oktobrom, saj da je monsunski sezoni in stvari se lahko dobijo malo mokro in vetrovno! Tudi takrat, čeprav še vedno ostaja vroča, tako da je vse, kar ni tako slabo.

load...

6. Poceni pijače

Saj ne bo brizganja ven obogatel od alkoholnih pijač na Filipinih; pijače so tako poceni. Morate biti previdni, o tem, koliko pijače imate, ker so premešamo, da so zelo močna tam. Če vprašate za rum in sok, boste verjetno dobili več ruma, kot ti za sok!

7. Ne jezikovni problem

Si res ne bi smeli izbrati počitnice, ki temelji na dejstvu, da so domačini govorijo angleško, vendar bodimo pošteni, da ne bi stvari lažje. Samo približno vsi na Filipinih govori angleško in je angleščina uradni jezik vlade preveč. Obstajajo tudi kupe angleških knjig, revij in časopisov, ki so naprodaj, tako da boste vedno imeli kaj brati na plaži.

8. Narava

Ko se naveličate plaže, tam je veliko za videti in narediti celinski kot tudi. Filipini je dom neverjetno paleto divjih živali, vključno Philippine Tarsier, ki je najmanjša, in precej verjetno srčkan, opica na svetu. Obstaja tudi več kot 600 različnih vrst ptic, da vidijo, in na stotine različnih sesalcev in plazilcev preveč.

9. To je brezplačna težav

Eden od hassles dobite v vsakem turističnem letovišču po vsem svetu se ljudje poskušajo prodati vam lepljive, precenjeno spominki in ljudi, ki se trudijo, da vas con iz svojega denarja. Zaradi neznanega razloga, ne boste dobili veliko tem na Filipinih. Lepo je, da lahko hodi okoli in ni treba nenehno hassled za denar.

10. Potapljanje

Če imate radi potapljanje in potapljanje, potem vam bo všeč Filipine. Država ima nekatere najbolj neverjetne potapljaških lokacij na svetu, vključno z znanih mestih, kot Apo greben in Monadom Shoal. Če se počutite še posebej pogumen, lahko greste tudi potapljanje z morskimi psi off Malapascua Island. Vode na Filipinih so kot nalašč za potapljanje s kristalno čisto vodo, lepih koralnih grebenov in neverjetno morskega življenja.

load...