10 razlogov, zakaj bi morali vsakdo potovati samostojno vsaj enkrat v življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 razlogov, zakaj bi morali vsakdo potovati samostojno vsaj enkrat v življenju

10 razlogov, zakaj bi morali vsakdo potovati samostojno vsaj enkrat v življenju

Za nekatere od nas, lahko potujejo sami zdi kot zastrašujoče ideja. Preveč strahovi in ​​vprašanja držite nas nazaj. Kaj pa, če se izgubimo? Kaj pa, če se počutimo osamljeni? Kaj pa, če bomo dobili dolgčas?

To so vsi negativni vprašanja, ki nas motijo ​​od točke, ki lahko potujejo solo prinese s seboj veliko plodnih in življenjsko povečanje nagrad. Potujejo sami lahko odprejo oči, ne samo za nove svetove, temveč tudi nove načine življenja. To je lahko duhovna izkušnja, in je lahko potovanje odkrivanja samega sebe.

Torej, da bi ugotovili, zakaj je stopanje na letalu vse sami nekaj, kar bi morali narediti vsaj enkrat v življenju, pa si oglejte na 10 razlogov, zakaj bi morali potovati solo.

load...

1. Vaš bo Razširite svoje miselnosti

Mnogi od nas živi v mehurček pričakovanja, predvidljivo, nikoli ne zapusti naše cone udobja. Vse, kar vemo o življenju v tem mehurček obstaja. Za nekatere od nas, vse, kar smo lahko kdaj želeli vedeti o življenju v tem mehurček obstaja. Zaradi tega nikoli ne pusti. Če ostanemo notri, srečni in zadovoljni s tem, kdo smo in kaj vemo.

Z potovanja solo, boste razširiti svoj način razmišljanja in svojo dušo. Videli boste, da obstajajo različni načini, da živijo, in še veliko več čudovitih stvari, da razišče. Vaši predsodki se bodo testirali, vaše dojemanje spremenilo.

2. Ti si sam svoj šef

"Hočem, da danes iti tukaj."

"No, ne vem. Rad bi šel tu namesto tega. "

"V redu! Naj bo po tvoje!"

Zveni znano? Ko potujete z nekom, nimate dovolj časa za vse, kar želite narediti. Moraš kompromis. To je samo narava zveri. In tako pogrešaš tiste starodavne ruševine, da nikoli ne boste kdaj spet videti.

load...

Potovanje solo pomeni edina stvar, pred vami počne vse, kar si želite, je čas. In ponavadi, da imate ves čas na svetu.

3. Boste dobili priložnost, da odraste

Včasih potrebujemo izziv, da bi nam pomagali odrasti in zrel. Za veliko ljudi, bi to lahko izziv tudi potovali solo. Naenkrat, si dal v neznanem kraju, kjer si ne more storiti ničesar, ampak raste navzgor. Nisi več doma s svojimi starši in prijatelji; si nekam čudno in novo, na svoje. To je čudovita priložnost, da se naučijo novih spretnosti in izvedeli več o sebi kot osebi.

4. Boste dosegli svobode

Svoboda je težko najti, ko si bomo obtičali za naše mize cel teden. Težko je najti v svetu kulturnih in družbenih norm in pričakovanj. Vsak dan, morate to in to naredil. Ti si udaril, ujet. Nisi zastonj.

Ko potujete solo, imaš svobodo. Svet odpira za vas in boste lahko to, kar želite, pojdite, kamor želite, in videli, koga hočeš. Nič več mize, ni več monotonija! Juhu!

5. You Get Nekateri me čas

Me čas je pomemben. Vse, kar potrebujete. Včasih smo morali "pobegniti od vsega," za nekaj dni / tednov. Kaj je boljši način za to, kot preko potujete solo? To je samo ti, nekaj stvari in odprta cesta. Ne Facebook, brez stresnih sestankov, nobenih rokov za izpolnitev, in ne ljudje, prosim. Samo čista, neomejenemu mi čas. Ah, kako mirno!

6. Boste morda prihranite nekaj denarja

Vsakič, ko potujejo z drugimi, ste vedno bolj mika, da bi porabili več denarja. Vi in vaši prijatelji odbijajo drug, in si pognalo seboj piti več in jesti več. Moraš kupiti krogih, po delih račune in se prepustite dragih vodnih parkov.

Ko si sam, čeprav nič od tega ne zgodi. Boste porabili način manj, kar pomeni, da lahko imajo daljši dopust in da bo še vedno denar vas čaka, ko se vrnete domov. Dvojna zmaga.

7. You Can Make nove prijatelje

Vaši prijatelji so super. To vemo. Ljubiš jih, in počitnice s svojimi najboljšimi prijatelji pogosto neverjetno. Toda, ko se odpravite na izlet s svojimi prijatelji, lahko dobite malo vključujoče in jo na koncu ne razvejane ven in spoznavanje novih ljudi. Vam vse, kar kot skupina; greš na pijačo kot skupina, kopanje v skupini in hit plaži kot skupina.

Ko ste na svoje, si sami odprejo za pogovore z novimi ljudmi. Srečaš različne obraze in nove prijatelje. Pijete z neznanci in dvigniti kozarec k raznolikosti življenja. To je super!

8. You opazovanje Več

Če potujete s prijatelji, je lahko težko samo ustaviti za nekaj trenutkov in dejansko opazovati življenje. Ne boste dobili priložnost, da se samo ustavili v mestu za trenutkih na koncu, gledal oblaki jadra nad glavo. Ste izpustili na malenkosti.

Ko potujete solo, pa imaš ves čas na svetu, ki vidi vse. Lahko trenutke iz vašega dan samo sedeti, vdihovanje življenje. Opazujete ljudi okoli sebe, odkrivati ​​nove običaje in vpijejo vzdušje. Ko postanete bolj uglašeni na drugačen način življenja in vaše povečuje znanja.

9. Boste razviti intuicijo

V življenju, zaupamo naše znanje več kot naše intuicije. Mi smo odraščali, da je racionalna bitja, ki sprejemajo odločitve, ki temeljijo izključno na logiki in racionalnosti. To je naša naprava, ki nam pomaga, da pridejo na cooly izračunanih odločitev, ki so domnevno "desno".

Če potuješ sam, čeprav, boste morali biti bolj zanašajo na svojo intuicijo. Imate, da bi odločitev ni nujno, da temelji na logiki, ampak na notranji glas, ki pove, da samo "gre za to!« In velika stvar je, ko se vrnete domov, da boste veliko več zaupanja v svojo intuicijo.

10. Ker Home lahko kjerkoli

Mislite, da vaš rojstni kraj je zares doma? Misliš, da ne more živeti kje drugje? Potovanje solo bo odprla svoje ideje, da bi doma lahko dobesedno kjerkoli. To je lahko v drugem mestu, v drugi državi, in tudi v drugi kulturi. Potovanje solo vam omogoča, da odprete svoje srce za druge ljudi, in to vam omogoča povezavo z novih krajev in novih načinov življenja. To vam kaže, da doma ni treba biti tam, kjer je vaš ček plačilo. To je lahko na mestu, ki vas naredi najsrečnejši, ali je to, kjer je sonce komaj kdaj nastavi ali celo v gorah.

Ste že kdaj potoval sam?

load...