10 stvari, ki jih bodo razumeli samo tisti, ki potujejo sami | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 stvari, ki jih bodo razumeli samo tisti, ki potujejo sami

10 stvari, ki jih bodo razumeli samo tisti, ki potujejo sami

Družinske počitnice, romantične getaways čez vikend... Smo vsi bili tam in večina od nas so preveč zadovoljni s tem, da poskusite nekaj novega - potovanja solo. Toda tisti, ki so si upali iti preko družinske počitnice ali pa so nekako morali, za pomanjkanje družine, da gredo na počitnice z, vam lahko povem, presenetljive stvari, ki bodo potujejo sami zelo privlačna. Tukaj je deset od teh:

1. Svoboda

Lahko greš v muzeje in znamenitosti, ki si jih želite ogledati, ne čakati na soglasje, da je treba doseči s celotno skupino. Ali lahko samo pozabi znamenitosti in se sprehodili po mestu in nimate sami razložiti nikomur.

load...

2. Tišina

Ne moreš niti začeti zavedati stalno okolja s hrupom, ki smo obstajajo, dokler greš nekam tiho, na svoje. Biti sam s samo nekaj lepo pokrajino in svoje misli za podjetje lahko veliko protistresno terapijo, torej najmanj.

3. Nove ljudi

Solo popotniki pravijo, da je veliko lažje spoznati nove ljudi, ko ste sami, in ne pomeni, romantična srečanja posebej. To je pravzaprav razumljivo - ko si sam in brez, da bi svoje odločitve za čas trajanja svojega potovanja, jo lahko izkoristimo vsako priložnost, da stopijo v stik z lokalno kulturo, vključno z ljudmi.

load...

4. Izziv

Potujejo sami, še posebej, če to počnete prvič, je izziv, bolj tako za ženske - še vedno obstajajo kraji na Zemlji, ko bi ženska potuje sama dvig obrvi ali prisilni komentarje. Toda ta izziv lahko delajo čudeže za vašo samozavest, in to vam lahko pomaga rasti.

5. Mir

Ko potujete v skupini, ki je zavezana, da bo argumenti, saj različni ljudje vedno želijo različne stvari. Ko ste na poti na svoje, ni nihče trditi z, brez drame, in ne napeti živci.

6. Self-odkritje

Ko si sam za daljše odsek časa, boste dobili bolj introspektivno ker tam nič ne zmoti. Introspekcija lahko privede do ugotovitev, stvari o tebi, da si ni niti osumljenec, in to je vsekakor zanimiva stvar.

7. Nova prijateljstva

Spoznavanje novih ljudi, je ena stvar. Prijateljstvo z nekaterimi od njih je še, da je en korak naprej. V našem povezanem svetu, odnosi na dolge razdalje, so nekaj, kar je že običajno, tako da boste lahko uživali v družbi drug drugega. Ne bomo šli v romantičnih vodah, ampak to je tudi možnost.

8. Zdravilni učinek

Potem ko je bral o miru in odkrivanja samega sebe, da je solo potujejo povzroči, da boš težko biti presenečeni, da se naučijo, da ima pozitiven učinek na ljudi, ki trpijo zaradi blage depresije. Smešno, kot se sliši, preživljam čas sama lahko celo vas ščiti pred depresijo.

9. Ponudba

Potujejo sami kaže, da je cenejši od potujete z družino ali v skupini. No, ja, v primeru družinske počitnice, ki je enostavno uganiti, ampak tudi s skupino prijateljev, ste nagnjeni, da bi porabili več, kot če bi bili sami. To je zato, ker teh soglasij znova.

10. Udobje

Ko potujete solo, to je veliko lažje za rezervacijo vstopnic in mize - gledališča in restavracije lahko veliko lažje sprejme eno samo osebo, kot za celotno skupino. Plus, to je tudi hitrejši od check-in letališča do hotela nastanitev.

Solo potovanje ne zdi, da imajo vse slabosti. Kaj misliš?

load...