10 uporabnih germanskih potovalnih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 uporabnih germanskih potovalnih nasvetov

10 uporabnih germanskih potovalnih nasvetov

Nemčija je znana po svojih živahnih mestih, kot so Hamburg in Berlin, Izvaljen pokrajine Bavarske, lepih gradov in fantastično festivalih. Država je ena izmed najbolj priljubljenih evropskih turističnih destinacij, tako da če bo letos potujejo v Nemčijo, tukaj je nekaj koristnih nasvetov, ki bi jih morali vedeti, medtem ko potujejo v Nemčiji:

1. Poskrbite, da imate denar z vami

Ko greš v Nemčiji, omogoča, da boste vzeli denar s seboj, saj je veliko restavracij in trgovin ne bo kartic.

2. Vedno pravočasno

Še eden od pomembnih Nemčija potovalnih nasvetov je - poskušajo biti vedno pravočasno. Kaj ste že slišali za nemško točnost ni povsem mit. To velja za zelo nevljudno, da je pozno v Nemčiji, tako da vedno poskrbite, da boste obrniti na čas. Če ste se sestali z nemškimi prijatelji, in veste, da bo prišel z zamudo, nato pa jih poklical, da jim vedeti.

load...

3. Nemčija lahko zebe

Tukaj je še ena od uporabnih Nemčija potovalnih nasvetov - paket nekaj toplih oblačil za vaš obisk v Nemčiji, še posebej, če potujete med oktobrom in aprilom, potem morate prepričajte, da imate plašči, šali in kape v vašem kovčku.

4. Rokujemo, ko srečaš ljudi

To je normalno, da se rokoval z ljudmi, ki so jih sprejele, da bi v Nemčiji, vključno z ženskami in otroki. To velja za zelo nevljudno, da ne.

5. Ne zamudite Oktoberfest!

Eden od najbolj emblematične nemških tradicij je svetovno znan letni festival piva, Oktoberfest. Glavni festival je potekal v Münchnu, vendar pa so praznovanja potekala v celotnem Bavarskem. Več kot šest milijonov ljudi na leto obiščejo Bavarsko za festival, kjer so uživali godbe na pihala, hrano in, seveda, pivo.

load...

6. Prevoz

Nemški sistem javnega prevoza, je eden najboljših, da obstaja v Evropi, tako da boste imeli nobenih težav pri pridobivanju okoli. Če potujete z vlakom, čeprav se zaveda, da lahko vlaki za visoke hitrosti, je precej drago in da si verjetno lahko potovali ceneje z nakupom vozovnice za počasnejši vlak.

7. Tipping bonton

V nemških restavracijah, boste na splošno menijo, da služba je bila dodana v vaš račun. To je še vedno v navadi, čeprav dodati namig, približno 5% do 10%, ki ga zaokroži znesek, do celotnega evrskega zneska.

8. Ne prečkati cesto na rdečo luč

Naslednja Nemčija potovanje nasvet je, da spoštujejo vse signale pešce pri prečkanju ceste. Če greš čez, ko se rdeča lučka kaže, ne samo, da boste dobili neodobravanje izgleda in pripombe domačinov, ste verjetno, da bi dobili globo tudi.

9. Poskusite ulično hrano

Še eden od dobrih Nemčija potovalnih nasvetov je, da poskusite ulice hrano. Boste našli veliko uličnih prodajalcev v Nemčiji in hrana je okusna in poceni. Si je vsekakor treba poskusiti nekaj nemško klobaso, ko ste tam, in ga lahko najdete tudi nekaj fantastičnega prodajalci hrane bližnjevzhodnih in Turčije, kot dobro.

10. Naučite se nekaj jezika

Številni Nemci so tekoče govori angleško, vendar je le vljudno, da se naučijo nekaj nemških stavkov, vsaj prosim in hvala. Dve drugi stavki, ki so koristne in vljuden za uporabo so: "Guten Tag", kar pomeni "zdravo" in "Guten tek", kar pomeni "dober tek", je dejal pred obrok.

Katere so vaše najljubše Nemčija nasveti za potovanje?

load...