10 uporabnih nasvetov za lete na dolge razdalje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 uporabnih nasvetov za lete na dolge razdalje

10 uporabnih nasvetov za lete na dolge razdalje

Oseba, ki je nekoč dejal, da je njihova pot bolj pomembna od okolici je precej očitno ni nikoli imel prenašati dvanajst ur letenja na avtobusni razredu! Utesnjen mišice, dehidracija in pomanjkanje spanja so le nekatere od stvari, ki ste se vrže v brezplačno na ekonomski razred dolge razdalje let za, in kaj je sploh ne govorimo o toaletnih prostorov. Če se odpravljate ven, da nekaj eksotično destinacijo za vaš dopust, lahko naredite tudi za branje teh deset treba vedeti nasveti za poletih na dolge razdalje.

1. Nosite udobna oblačila

Pozabite poskuša pogledati ultra-glamurozno za let, udobje je ključnega pomena za letalski promet preživetje. Nositi oblačila, ki imajo malo odsek v njih, tako da ne bo zmanjšal v vas med letom in nositi udobne ravne čevlje, ki jih lahko zlahka zdrsne in izklop znova.

2. Ne jemljite preveč ročne prtljage na krovu

Tukaj je še ena izmed koristnih nasvetov za poletih na dolge razdalje: samo vzeti tisto, kar boste potrebovali za polet v vašem ročne prtljage. Nobenega smisla nima, sploh ob deset knjig, ki jih ne boste prebrali, tri spremembe oblačil in dovolj za osebno higieno, da odprejo svoj kozmetični trgovini na letalu. Boste imeli le nosijo vrečke vse okoli letališča in na ravnini; boste morda na koncu z prtljago da bi šel pod sedež in ob nastopu nekatere vaše noge.

load...

3. Prinesite nekaj toplega za nošenje

Odeje, ki ponujajo letalske družbe so preveč tanka, da lahko katero koli dejanski uporabi, tako tista, ki jo je treba vzeti na krov, je nekaj, kar vas toplo med letom. Pack pulover v torbi, ali majhno dodatno odejo. Še eden od urejenimi nasvetov za poletih na dolge razdalje je nositi širok šal, ki lahko nato dvojno kot odejo v letu.

4. Vstani in premikanje

To je zelo resna točka, da se spomnimo, saj lahko sedi na enem mestu predolgo povzročilo globoko vensko trombozo, ki so lahko smrtno nevarne. Vstani in se na sprehod okoli, ali stojijo na zadnji ravnini za deset minut, bo dobil kri kroži in se boste počutili veliko manj trd, ko ste dosegli svoj cilj.

5. Bodite ušesne svečke in oči masko

Nekateri ljudje so srečni; lahko samo spusti naravnost spat na letalu. Za preostali del nas, čeprav, ušesne svečke in oči masko so najboljši način, da se naspi. Vedno se nekaj dogaja v letalski kabini, ki bo moti vaš spanec in to je tak preprost način blokirati hrup in svetlobo.

load...

6. Bodite napihljivo blazino vratu

Drug problem pri plujejo trenerja je, da je tako težko najti udoben položaj za spanje v. Sedeži nikoli ne gredo nazaj za dovolj in blazine so preveč tanek in šibek zagotoviti prave podpore za glavo. Ob z vami napihljivo blazino vratu je ena izmed najboljših nasvetov za poletih na dolge razdalje. Podpiral bo svojo glavo med spanjem, in ne boste zbudili, da bi našli svojo glavo na ramo tujca na sedežu poleg vas.

7. Ne bojte se širijo, če lahko

Če ste dovolj srečni, da je na letalu, ki ni v celoti, ne bojte se, da pogledam okoli in videli, če lahko najdete vrstico, ki ima nekaj več prostora. Če ste res srečo, boste morda celo našli celo vrsto sedežev, ki bi lahko raztezajo in uležejo na. Samo ne pozabite, da dajo na varnostni pas na temu, ali pa se bo prebudila kabinsko osebje.

8. Vzemi svojo zabavo

Še eden od velikih nasvetov za poletih na dolge razdalje je, da nikoli ne zanašajte samo na inflight zabavo za vas zasedena. V zabavnih sistemov na ravninah pogosto razčleniti in, odvisno od letalskega prevoznika, ki ga pluje s, morda nimajo druge izbire, kaj gledate na TV zaslonih. Bodite dobro knjigo, ali svojo napravo in slušalke, tako da ne boste dobili ostalo nič storiti za dvanajst ur.

9. Ne pozabite, bistvenih za osebno nego

Pack osnove, ki jih boste potrebovali za udobno bivanje na letalu in osvežiti tik preden pristanejo. Običajni seznam za let, vlažilno, kapljice za oči, balzam za ustnice, zobno ščetko in zobno pasto, in megle obraza. Vaš največji sovražnik na dolgem poletu je suh zrak, ki vas bo dehidriral, zato ne pozabite piti veliko vode preveč.

10. Get nadgradnjo!

Če boste na dolge razdalje let, potem je zdaj pravi čas za uporabo teh pogoste flyer milj, ki jih imate, in gre za nadgradnjo. Če to ni mogoče, da bi lahko samo ga prosi za nadgradnjo. Pojdi na letališču malo zgodaj in vprašal lepo, če boste imeli srečo, boste morda dobili poskočil v poslovnem razredu.

Kateri so vaši najboljši nasveti za poletih na dolge razdalje?

load...