10 ustvarjalnih načinov za prihranek denarja med božičem, ne da bi izgubili iskrico | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 ustvarjalnih načinov za prihranek denarja med božičem, ne da bi izgubili iskrico

10 ustvarjalnih načinov za prihranek denarja med božičem, ne da bi izgubili iskrico

Božič je čudovit letni čas - morda najlepši od vseh. To je čas za dajanje in delitev; čas za sočutje, prijaznost, ljubezen, smeh in romantiko.

Ampak Božič je lahko tudi velik odtok na naših financ. Obstajajo darila za nakup, drevesa za dekoriranje in mesta iti. Preden se zaveš, ste porabili malo bogastvo.

To je enostavno za nekoga reči "pač ne preživijo toliko!"

Toda, če želite, da uživajo božič, se počutite, kot da bi ga morali porabiti. Poleg tega, če imate otroke, je pritisk, da bi porabili denar, je še večja.

Torej, kaj storiti, ko božič zavrti okoli in veste, finance so tesno? Namesto naj stres in anksioznost si dol, pa si oglejte na 10 kreativnih načinov, kako lahko prihranite denar v času božiča brez izgube katere koli iskrico.

load...

Prednostno

Če ste vrsto oseba, ki kupi vsakdo darilo, ker si preprosto ne morejo pomagati sami, da je zdaj čas, da prednost.

Ljudje bodo razumeli, če jim ne more dobiti darilo v tem letu. Ne počutim, kot da ste dolžni, da bi vsakdo sanje na božič. Nisi.

Sedi s svojimi prijatelji in družino in razloži svojo situacijo. Potem, odloči, da ste vi, ki boste dobili dobili darila letos in ki bi lahko morda dobili nekaj ročno izdelani, ali pa določiti stroge omejitve cen.

load...

Make Handmade darilo

Mislim, da je ročno izdelana darila zgoraj sem omenil, je zabavna ideja. Če nimaš denarja, da splash ven na trenutno dogaja dol ročno pot ne bo samo shranite vam denarja, ampak bo tudi zagotoviti, da božič ne izgubijo svoje iskrico.

Obstaja veliko stvari, ki jih lahko naredite z vami rokami, od kartic, da se pomešajo trakove. Bodi ustvarjalen. Pokaži malo domišljije. Ne pozabite, da je vedno mislil, da se šteje, ko gre za božična darila. Ko je nekaj, kar prihaja iz vaše lastne strani pa je še bolj posebna.

Pošlji kartice

Ne pozabite, da vsakdo ima rad božično voščilnico. Če si ne morete privoščiti, da kupujejo nekomu darilo v tem letu in ne fancy sebe kot darilo, kavo, lahko pošljete kartice namesto.

Kartice ne stane veliko denarja za nakup, in oni so fantastičen način prikazuje nekoga, ki vam ni vseeno za njih. Poskrbite, da se vključi osebno sporočilo na kartici.

Use Your kuponov in kartic zvestobe

Boni in kartice zvestobe iz trgovin so tam z razlogom - da nagradi svoje zveste meri skozi vse leto, z nekaj "zastonj" denarja.

Na žalost, veliko preveč od nas pozabili uporabiti naše bonov in kartic zvestobe, in kot taka ne izkoristijo njih. Ampak za vse veš, bi lahko imeli okoli 30 $ čakajo, da bodo preživel s tabo.

In 30 $ v božičnem času, ko ste poskušali prihranite nekaj denarja, je pravzaprav precej čarobno. Lahko jo uporabite za nakup hrane in pijače, ali bi lahko kupili nekaj okraskov za hišo.

Naredi seznam

Eden od razlogov je naša poraba dobi tako izpod nadzora za božič, ker nismo naredili seznam. Brez seznamu, smo na milost in nemilost bogov. Vstopimo supermarketi in trgovine, ne da bi zares vedel, kaj bomo kupili, in vedno se prepustite impulzno nakupovanje.

Do takrat, ko smo opravili, traja štiri kabine, da bi dobili vse, kar doma.

To je neverjetna možganov na svoje finance. Predlagam, da napišete seznam vse, kar potrebujete za nakup, pred dajanjem prednosti. Je še kaj tukaj, da bi lahko storili, ne da bi to leto?

Tudi, pustite nekaj dolarjev več iz svojega proračuna, da si malo majejo prostora za takrat, ko ne dobijo mika, da bi kupil nekaj, kar ni bilo načrtovano.

Uporabljati eBay

Nikoli ne uporablja eBay prej? Nikoli si nisem mislil o njegovi uporabi za božična darila? Get tam! Resno, obstaja toliko neverjetno darila kakovosti na eBay za nizke cene, da ne boste verjeli svojo srečo. To je polno velikih, domiselnih kupčij.

Trgovina Somewhere Else

Ali imate, da nakupovanje v istem supermarket čez božič? Kaj pa, če obstaja cenejša alternativa?

Možnosti so, da obstaja cenejša alternativa, in da čaka na vas, da obiščete preko praznikov.

Naselitve na božični hrane lahko drago poslovanje. Vse samo zdi, da stane več, pa vendar se znajdete kupiti trojno količino hrane, ki jo običajno nakup.

Predlagam, nakupovanje na spletu, tako da lahko primerjate cene in vrečko sami najcenejša ponudba. To bo dobro vredno dodatnega časa.

Preizkusite nove dejavnosti To leto

Kaj vi in ​​vaši prijatelji in družina storiti v božičnem času? Če si kaj podobnega večino družin, boste jedli iz nekajkrat, pojdite v kino, ujeti športne igre, in morda celo oditi za nekaj dni.

Vse te stvari so zabavne in praznično, ampak oni so tudi drago. Letos, zakaj ne kažejo, da fantje dobijo malo bolj ustvarjalni o tem, kako preživeti nekaj časa s seboj? Na primer, lahko igrate družabne igre ali pa sankanje skupaj!

Zmanjšati na alkohol

Vem, vem. Božič ne bi bilo isto brez alkohola. To je del tega, kar naredi sezono zabavo praznično za nas odrasle, in mnogi od nas veselijo, da uživajo nekaj kozarcev vina čez praznike.

Če ste resni o varčevanju denarja za božič, vendar ne želite izgubiti koli od iskrico, je verjetno dobra ideja za uporabo denarja, ki ga grejo porabiti za alkohol na nekaj malo bolj prazničen, kot so vaši okraski in luči.

Ni vam treba iti brez alkohola v celoti, vendar je malo smiselno o tem, koliko ste kupili.

Začetek kmalu

Kmalu se začne, je vedno dobra ideja, saj veš, kje si in koliko denarja imaš. Poleg tega, pa tudi pušča prostor za nekaj dodatnih daril ali okraski kasneje v mesecu, če ste uspeli rešiti malo.

Kakšne so vaše najboljše varčevanje božič denar nasveti?

load...