10 zabavnih stvari, ki jih lahko storite na novo leto | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 zabavnih stvari, ki jih lahko storite na novo leto

10 zabavnih stvari, ki jih lahko storite na novo leto

Tired of počne isto staro stvar na Silvestrovo? Oglejte si naše top 10 predlogov izmed najbolj zabavnih stvari, ki jih lahko storite, hkrati pa je pozdravil v novem letu.

Silvestrovo je tradicionalno čas za druženja s prijatelji in družino, zabava, ples, ki ima smeh, kar norčave resolucije - in, če bomo imeli srečo, ukradel poljub.

V mojih dvajsetih letih, sem preživel večino mojega novega leta večer je bodisi v barih ali na hišnih strank. Bil sem v odlični družbi, in vsi smo imeli pišu. Vsi smo plesali noč, zaradi česar sklepe, da sva se razšla 10 ur kasneje.

load...

Ampak veš kaj? Kljub vsem kupe zabave sem imel (in sem imel veliko zabave), sem na koncu zrasel dolgčas počne točno isto stvar za Silvestrovo.

Morda ste v podobni zadregi. Želite imeti nekaj zabave in dobrodošli v novem letu v stilu, vendar ne narediti iste stare stvari you'v vedno narediti. Življenje je kratko, in si želijo poskusiti nekaj drugega v tem letu. Hočeš spomin, ki izstopa zaradi da bi bilo novega in drugačnega.

Imamo si pokril. Tukaj je 10 zabavne stvari, ki jih lahko storite na Silvestrovo.

Biti zdrav

"Kaj? Hočeš biti zdrav na Silvestrovo in ga imenujemo FUN? Ali si nor ?? "

Pred petimi leti, jaz osebno bi vprašal te zelo ugodnih vprašanja, če bi nekdo mi je svetoval, da poskusite in iti zdravo za Silvestrovo. Ampak veš kaj? Jaz jih ne bi vprašal več.

load...

Glej, Silvestrovo ni nujno, da se vse vrti okoli vina, koktajli in grozečih mačka. Ni nujno, da je približno kamen od bara do bara, pred padcem v taksi na 5 zjutraj z maskaro zamazan in levi manjka čevelj. To je lahko zdrava, namesto.

Preživite dan jedo veliko hrane, jogo, telovaditi, tek, plavanje, kolesarjenje... Narediti nekaj drugačnega, vendar to stori s prijateljem in da bo zabavno!

Imajo Movie maraton

Ta je morda zdi dolgočasno, da nekatere od vas, ampak za vsakogar, ki ne dobijo veliko časa odsotnosti z dela, ne dobi, da vidim svoje prijatelje, vse, ki pogosto in tudi ne pije, film maraton s svojimi bestiče zveni kot ace način preživljanja Silvestrovanje z mano.

Dobili nekaj prigrizke, vročo čokolado in filmski kviz in si vse urejeno za top noč.

Biti s svojo družino

Jaz nimam nobenih obžaluje, in jaz ne bi obrniti uro nazaj in preživeti več časa s svojo družino na Silvestrovo, kot sem v resnici storil. Ne razumite me narobe, jaz imam svojo družino. Ampak moja dvajseta so bili zelo za zabave s prijatelji in videli, kdo bi piščanec iz Ring of Fire.

Zdaj, ko sem v svojih tridesetih letih, sem spoznala, da ni nič narobe s porabo Silvestrovanje s svojo družino. Dejstvo je, da je tako pomembno in zabavno.

Gre za obrok, igrajo družabne igre, imajo ples... Je smeh lahko imate s svojo družino so edinstveni. Tam je Tetkica ki pije preveč, oče, ki nevede govori napačne stvari, in stric, ki pade. To je tako zabavno!

Dine Out

Dobili svoje prijatelje skupaj, jih nihče kuhanja povedati letos - ste vsi naslovom ven namesto.

To sem storil pred dvema letoma s prijatelji. Vsi smo šli ven za tapas - Dvaindvajset (ali tako) nas.

Bilo je neverjetno. Vzdušje je bilo električno in restavracija imel živo glasbeno dejanje, ki gojijo nas zabavali polnoči.

Za odštevanje, vsi v restavraciji pridružil.

Po obroku, uživajte nekaj koktejlov, da stranko dogaja.

Dobra hrana, pijača in dobra družba. Kaj več bi si želeli?

Prostovoljno delo

Prostovoljstva na Silvestrovo je zabavno (resno, boste imeli veliko smeh). Ampak to je tudi nagrajevanje in boste spoznali veliko kul novih ljudi.

Pojdi na drugo mesto

Ne sedeti razmišljal o tem enega več, če je bilo na seznamu želja za nekaj časa - tako presneto darn iti in to storiti.

Bodisi s prijateljem ali partnerjem, izberite mesto ali mesto ste si vedno želeli, da praznujejo Silvestrovo v, rezerviraj, kupiti karto in GO. Ne bo vam žal.

Bodite Glamorous

Fed do porabe Silvestrovanje ples na lepljive tla in se obrnil pijane slobs? Potem gredo glamurozno letos. Zaslužiš si!

Resno mislim. Vprašajte svojega partnerja ali prijatelje, da gredo z vami. Zdrs v svoj najbolj elegantno in postaja obleko, in glavo v gledališče, na gala ali fancy žogo. Dobrodošli novo leto s kozarcem šampanjca, medtem ko se pogovarjam z odlično družbo. To je zabavno in se boste počutili kot milijon dolarjev. Še bolje bo, da nastavite ton za preostali del leta.

Preživite It V brunarici

Glavo ven v gozd, letos in se udobno s svojim partnerjem v brunarici. Ne pozabite na prigrizke, pijačo, za družabne igre in strašne filmov (to je v redu - on vas bo ščitil!).

Pojdi na koncert

Iz neznanega razloga, ko smo razmišljati o stvari za početi na Silvestrovo, smo vedno razmišljati o hišnih strank, bari in klubi... Ampak redko razmišljamo o gredo na koncert.

In zakaj ne? Vsa večja mesta v svetu, bodo imeli neke vrste živa glasba dogodek dogaja. In kdo ve? Vaš najljubši bend bi igral!

Koncerti na Silvestrovo so vedno malo bolj poseben kot ponavadi, in jih bomo živeli dlje v spominu. Potem, bi lahko celo glavo v klub.

Pojdi na izlete 

Ko ljudje mislijo o Silvestrovo, avtomatično pomislite na noč. Kaj pa danes?

Zabaven način, da preživijo Silvestrovanje je na planinski poti čez dan, preden polnjenje na hrano v gostilni države pozneje. Super.

load...