10 zadnja minuta božična darila za prijatelje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 zadnja minuta božična darila za prijatelje

10 zadnja minuta božična darila za prijatelje

Božič nakupovanje je super. To je vse del praznično vzdušje, in božič ne bi bilo isto brez vrveža in nakupovalno središče, in čakalnih vrst, ki se raztezajo na več tisoč kilometrov, medtem ko Nat King Cole blares iz ogromnih zvočnikov.

Toda kaj storiti, ko se preprosto niso imeli časa, da gredo božično nakupovanje v letošnjem letu?

Kar je še huje, niste imeli niti časa za pisanje iz seznama daril! Oh, ne!

Z Big Day hitro približuje, bi bilo super, če bi lahko zanesejo na Santa Claus dostaviti nekaj super darila za vaše prijatelje. Ampak sprijaznimo se, on se ni vsak dan mlajši in si ne morem zanesti na njega več.

load...

(On lani ni podal mojo malo črno Michael Kors torbico!)

Torej, če se čas izteka in da ste še vedno ni kupil vse svoje prijatelje darilo, tukaj je 10 last minute božično darilo idej za vaše prijatelje.

Ročno izdelana božično kartice

Če ste ustvarjalni oseba, ki je dober je, da bi stvari, zakaj letos ne dobijo malo zvita in da vaši prijatelji božično kartico?

load...

Ročno izdelana božična kartica je tako kartico in darilo. To je zelo poseben, ker ga je, in ga lahko prilagodite tako, da je to povezano z njimi.

Na primer, če bi radi pingvine, vključujejo nekaj srčkan pingvinov na kartici.

Uporabite svojo domišljijo, in ne pozabite napisati super sporočilo znotraj kartico!

Blender

Če je ena kuhinjski aparat več ljudi želi imeli, da je mešalnik.

Če se čas izteka in da imaš prijatelja, ki želi, da bi svoje napitke in juhe, naročite mešalnik spletu, preden ga pobral iz trgovine.

Darilni bon

Bon je odlična v zadnjem trenutku darilo. Res, to je tipičen last minute darilo, da mnogi od nas zanesete.

Darilni bon se niso bland prisotni ljudje mislijo, da je. Ok, seveda, ne moreš zaviti v veliki škatli, ki je svojega prijatelja da ga stresete na božični večer in drži, da v bližini svojega ušesa, saj so poskušali uganiti, kaj je to.

Ampak bon je idealna, saj imajo vaši prijatelji brez denarja za nakup, kar hočejo v določenem cenovnem razredu.

In veš, kaj pomeni - če se odpravljate ven na Boxing Day izkoristiti prodaje.

Zbirka Čaji

Če imaš prijatelja, ki absolutno ljubi čaj, zakaj se jih ne obravnava v zbirko čajev iz celega sveta?

Mislim, da je to odlična v zadnjem trenutku darilo dobiti znanca, ki uživa čaj, ki pa morda potrebuje, da bi dobili malo bolj eksperimentalno.

Pogosto vključeni v te zbirke čaji so jasmin čaj, zeleni čaj, ingver čaj, sadni čaj, cimet čaj, kamilični čaj, in še veliko več.

Odprite svoje prijatelje oči v čudoviti svet čaja.

(In ne pozabite, da pop s skodelico sami!)

A Christmas Jumper

Ah, klasični božični skakalec!

Ko sem bil otrok, je edina oseba, ki sem vedel, kdo je nosil božično skakalec je bil moj oče - in ljudje samo zavrne kot ena od njegovih čudnih quirks!

Danes, čeprav, vsakdo se zdi, da se že v prazničnem duhu, ki ga krasijo tudi Xmas skakalec, in če ste res in resnično zaljubljen v zadnji minuti božično darilo ideja, vse, kar morate storiti je, da hodi v vaši lokalni trgovini in dvigni snežak skakalec. Vaš prijatelj bo všeč.

Naročnina na storitev

Kaj je vaš prijatelj rad? Ne glede na to je, da ljubim, da bi revije, Amazon, ali kave, kupuje dvanajst mesečno naročnino je preprosto, vendar super last minute Božič prisotne, da bo všeč.

Pravzaprav sem lani kupil moj prijatelj letno naročnino na družbo kave, in je rekla, da je to najlepše darilo ona kdaj prejeli. To je fantastičen darilo, saj dobesedno ne ustavi daje do naslednjih Božič!

Prebrskaj Online

Nimaš časa ali energije, da glavo v Grozničav mesto in boj skozi množico, da bi našli kaj vaši prijatelji bi radi? Potem pop spletu!

Delam veliko mojega božičnega nakupovanja na spletu v teh dneh. Ti pa res ne more iti narobe s trgovinami, kot so Amazon in eBay - je dobesedno za vsakogar nekaj.

Brskanje po spletu je lahko tudi zamudno, ampak vsaj ne bi bilo treba zapustiti hišo. Lahko zaprtih brskate s skodelico vroče čokolade!

Poleg tega, boste tudi dobili, da si ogledate priporočila na podlagi vaših iskanj, tako da vam nikoli ne zatakne za idejo. Lahko primerjate cene z drugih trgovin, preveč.

Bombonjero 

Ali lahko res kaj narobe s škatlo čokolade? Lahko - ker vsakdo okusi tako različni. Če kupite prijatelja, ki ljubi mlečna čokolada polje temne čokolade, oni verjetno, da bo lahko povem, da je bil njihov božično darilo rezultat zelo pozno pomišljaj.

Vendar pa, tako dolgo, kot veste, svojega prijatelja in kaj jim je všeč, škatla čokoladnih bonbonov omogoča odlično božično darilo, ki bodo zagotovo cenili.

Trgovina Late

Če se nikakor ne more priti ven iz dela narediti nekaj last minute božičnih nakupih, in če se ideja spletnega nakupovanja res ni pritožba na vas, bi lahko namesto izkoristite pozno ponoči nakupovanje, da večina mest in krajev ponujajo v obdobju Božič.

Veliki trgovin zlasti ostanejo odprti pozno čez božič - nekateri šele 10pm. Medtem ko je ta popolnoma zanič za osebje, to je dobra novica za vas, če niti ne more priti brez dela čez dan, želijo izogniti vse hiti, se zdrobi in manična kupce!

Steklenica vina

V naglici, da bi dobili od trgovin, preden se stvari preveč zaseden? Zakaj ne poberem steklenico vina za prijatelja, da gredo skupaj z vašim živil?

Odlično vino je odlično last minute darilo. Če imate srečo, bi lahko celo prihrani kozarec.

Na zdravje!

Katere so vaše najljubše božične darilo idej za prijatelje?

load...