20 najbolj priljubljenih novih letnih resolucij | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

20 najbolj priljubljenih novih letnih resolucij

20 najbolj priljubljenih novih letnih resolucij

Kljub temu, da ima zrak dokončnosti o tem, mnogi od nas se veselim novega leta.

"Boste videli nov me naslednje leto!" Ponosno pohvali z našimi prijatelji, preden zbujam z najhujšo svetovno doslej mačka na Novo leto.

Ja, tak nov nas!

Toda za resnično, novo leto pogosto predstavlja priložnost za nas za izboljšanje na tem, kar smo naredili v zadnjih dvanajstih mesecih, da se spreminja, ali pa preprosto začnete znova. To je priložnost za ponovno rojstvo in da bi neke vrste pozitivne spremembe v naših življenjih.

load...

In to je glavni razlog, zakaj smo planet, ki imajo radi, da bi sklepe o New Years.

Prepričan sem, da vsi vi berete to pravico sedaj narejen resolucijo na neki točki (Prav tako sem prepričan, da ste zdrobljen nekaj, preveč!). Smo jih vsi, ki. Imam, medtem ko je moj najboljši prijatelj naredi približno sto vsako leto. Toda tisto, kar so nekateri najbolj pogosti? Oglejmo si oglejte!

Izgubiti težo

Izguba teže je verjetno prišlo do novoletne zaobljube, saj Caveman času, ko jama žensk odločil, da je potrebno, da izgleda dobro, če bi bili, da imajo na svojih hunky cavemen.

load...

Leta 2017, je še vedno eden izmed najbolj priljubljenih resolucij New Years.

Smo planet obseden z našo težo, ter zaradi povečanja primerov sladkorne bolezni in bolezni srca, smo postali še bolj zaskrbljen višini funtov na naše telo je.

Novo leto je vedno zdi, kot da je najboljši čas za odredbo za vsakogar, ki bo poslušal, da bomo, da izgubijo težo. Na žalost, hujšanje je tudi eden od najtežjih resolucij, držijo.

Mimo piščanca...

Porabijo manj časa za socialno Media

Sprijaznimo se. Vsi smo odvisni od socialnih medijev. Tudi moja babica zasvojen, in ona je 78. Ona nima pojma, zakaj ljudje vedno ji dodal na Facebooku, a ona ga ljubiti.

Ampak smo porabili preveč časa na socialnih medijev?

Jasno je, kot je ob digitalni detox danes ena izmed najbolj priljubljenih resolucij New Years.

Ni vam treba iti do skrajnosti, in pravijo, da boš nehal Facebook za vedno, vendar porabi manj časa na socialnih medijih vam bo zagotovo dal več časa, da se osredotoči na druge stvari.

Nehaj kaditi

Kdor kadi ve, da je kajenje ni dobro za njihovo zdravje. Vsi so že videli opozorila o pljučnega raka z napisom na zavojčkih cigaret, in vedo, da lahko tobak povzroči rumene zobe, raka ustne votline in težko dihanje... Ni odnehala je prav tako težko!

Dejstvo je, da je tako težko, da je od kadilcev, ki omogočajo sklep, da prenehati s kajenjem na New Years, bo le okoli 10% dejansko trajala dlje kot šest mesecev.

To je pravzaprav precej depresivno statistika, vendar pa ne sme izgubiti upanja. Opustili kajenje, je še vedno zelo pohvalno ločljivost.

Quit Pitna

To je enostavno, da se zbudiš v New Years zjutraj s strašnim mačkom in zaobljubo, da bi "nikoli več piti!"

Mi pa pravimo, da je nas imel vsak vikend, ko Stephanie na posnetkih, saj 6pm!

Torej, kaj predlaga, da se bomo držali tega sklepa New Years? Ni veliko, če sem iskren!

Končanje pitje je izbira življenja, zato boste morali pretehtati prednosti in slabosti, preden se usede na tej resoluciji. Ali je res treba prenehati s pitno v celoti, ali pa si je treba zmanjšati? Poleg tega si ne bi malo nerealno? Konec koncev, so socialni življenja mnogih ljudstev osredotočena na pitje, in ga je mogoče enostavno počutijo odrezana, če daš gor Vino.

Get Up Prejšnja

Zgodnje vstajanje je težko. Toda, če želite, da bi dobili že prej eno od svojih novih resolucij let, se moraš vprašati, zakaj se zdi, da je težko priti do prej.

Za veliko ljudi, da je zaradi pomanjkanja pogon ali motivacije. Karkoli se tam čakati, da se ne more premagati svoje snuggly toplo posteljo.

Iskanje nekaj, kar vas bo prisilila, da vstanem, prej bo to veliko lažje, da se držijo tega sklepa.

Najti nove zaposlitve

Po grozno leto zaljubljen delaš delo smo sovražim, mnogi od nas razglasi, da se naslednje leto bomo zagotovo šlo za iskanje novega.

Ta resolucija New Years velja za veliko ljudi. Če vprašate večina ljudi, če so zadovoljni s svojimi delovnimi mesti, bodo verjetno rekli, "ni res".

Ampak, kdo ima motivacijo in voziti, da gredo ven in najti novo službo?

Na žalost, čas ni vedno na naši strani, in smo vedno ostanejo v isti poklic za naslednjih dvanajst mesecev pred dokončno grozi, da nas bo ubil, če ne bomo držali resolucije naslednjič.

Preberi več

Branje je ugleden zabavo, in mnogi od nas želi beremo več. Iz tega razloga, da je skupna novoletne zaobljube.

Na žalost, kljub vse naše navdušenje, kot smo kupili naš prvi knjige v januarju, smo vedno še vedno na strani 12, ki jih čas poletnih nihanj na okoli. Ne samo, da se ne spomnim katerega koli od znakov, ne moremo niti spomniti nakup knjige.

Get Out Of Dolg

Denar skrbi so strašljivo, vendar na žalost oni skupni del življenja mnogih ljudstev.

Ni važno, če ste mladi ali stari, veliko ljudi, ki imajo dolgove. Najhuje je, da omejujejo, kaj lahko preživijo in narediti. Morda boste želeli uporabiti del svoje plače, da si privoščite počitnice, a veste, da morate najprej poravnati dolg.

Ali res želimo iti še eno leto živi, ​​kot je ta, brez svobode? Ne!

Zmanjšanje dolga je zelo osvobajajoče. Če ste dovolj določena, lahko to storite. To bo veliko odločnosti in predanosti.

Izziv napačne

Veliko nas ima napačne predstave o svetu, in to lahko vpliva na naše mnenje o stvari, da nas obsoja, in nas ustavi raste in se spreminja.

Vsakdo, ki se zaveda, da so prehitro soditi in se zanašajo na avtomatskih odgovorov ves čas, ki se pogosto uporabljajo v novo leto kot priložnost za začetek izziv svoje napačne predstave o svetu.

To je pravzaprav res intelektualni resolucijo, ki je precej enostavno obdržati.

Prihranite denar

Tired of dobili do konca drugega leta, s samo 200 $ na vaš bančni račun, dokler plač? Mnogi od nas, zato smo se odpravili, da prihranite denar v naslednjem letu.

Ta New Years resolucije je bil pravzaprav moj pred dvema letoma. Sem popolnoma uspelo, in do konca novembra sem imel 47 $ prihrankov. Niti šali.

To me depresivni toliko, da sem spet na isto resolucijo - samo ta čas sem bil bolj odločen, da jo vidi skozi. In veste kaj? Do začetka naslednjega decembra, sem imel prihranke v višini več kot 1.500 $. Se mu je zdelo super.

Kaj sem spoznal, je bil, da nisem nikoli želel leto končalo s tako malo prihrankov znova. Torej sem si, kaj bi se počutili, kot da imajo veliko prihrankov. Se mu je zdelo dobro, in to me je odpeljal na držijo mojo novo resolucijo let.

Postanite Vegetarijanska

Obstaja nekaj militantnih vegani in vegetarijanci, ki vam bo povedal, da je ni težko na vse, da postane vegetarijanec.

"Nisi vegetarijanec, ker si pač ne skrbi dovolj," pa bi lahko rekli.

Ampak to je dejansko res težko za običajno meso jedec, da bi stikalo.

Veliko ljudi, ki zagotavljajo, da je resolucija novega leta, da postane vegetarijanec to zato, ker želijo, da bi jedli bolj etično. Te skrbi za dobro počutje živali, in želijo prenehati jesti mrtve živali.

To je vsekakor zelo pohvalno resolucije, vendar to ni lahka naloga, da sledite s pomočjo. To je nekaj, kar se je treba lotiti postopoma, in bi morali Ween sami off mesa v celotnem letu.

Naučite se novih spretnosti

Zaradi neznanega razloga, New Years nas pozove, da se želijo naučiti novih spretnosti. Moj oče je enkrat odločil, je želel, da se naučijo, kako posekali drevesa, ko sem enkrat imel prijatelja, ki je odločil, je bil tekoč, da se naučijo, kako se jadra.

Moj nasvet tukaj je, da so stvari preproste, in izberite spretnost, ki ga poznate, ki bi jih našli koristne.

Biti bolj organiziran

Ok, ta je SO jaz, in mislim, da sem na to resolucijo vsako leto.

Boljša organizacija in čas upravljanje je ključ do večje produktivnosti. Bolj kot ste organizirani, hitreje boste dobili stvari narediti.

Če ste kot jaz in ne vem, kje je kaj, ne boš, da je zelo učinkovit. Vi boste izgubili toliko časa samo poskušam najti nekaj.

Kako organizirana morda ne zdi tako velika, kot je hujšanje, vendar če ste resno neorganiziran oseba, bo to izboljšalo vaše življenje bistveno.

Bodite več nevarnosti

Včasih smo na koncu eno leto z obžalovanjem ugotavlja, da smo samo ni sprejela dovolj tveganj skozi preteklih dvanajstih mesecih. Igrali smo preveč varno, ostal v našem območja udobja, in kot taki niso zares na nobenega napredka. Medtem ko je naš najboljši prijatelj spakirali in se preselil v Avstralijo, smo razpakirati pico in se preselil na kavč.

To je razburljivo ločljivost. To ni nekaj, kar nekako ne veselim, kot je uveljavljanje ali izgubi teže. To je pravzaprav nekaj super.

Seveda, lahko stvari nas ovira pri tem tveganja, kot so denar. Ampak včasih boste morali, da se potopite. Živiš samo enkrat.

Delo na naše poslovanje Idea

Zdi se, da imajo poslovno idejo, iz brivec do svojega moža vsi. Zakaj? Ker vemo, da vodenje naše poslovanje nam daje malo več svobode, kot jo imamo, ko si bomo obtičali v 9 - 5 delovnih mest.

Lahko samo slika prizor: To je 01:00 na New Years Eve, in ste clinking očala s prijateljem, ki govori o tem, kako neverjetno se bo v letošnjem letu, ker boste končno začeti svoje podjetje in bi obogatel.

Stop odlašanje 

Ljudje so bili verjetno odlašanje tisočletja. Ti mi ne more povedati, da ne bi bil Platon na Facebooku, ko je bil naj bi pisanje Republiki če bi bil živ še danes. To je v človeški naravi, da odlašajo.

Zavlačevanje postane problem, ko se začne resno vplivajo na vaše življenje do točke, kjer ste ga zadaj na roki in čutijo poudaril. Če to zveni kot si ti lani, boste morda želeli, da bi eno od najbolj priljubljenih resolucij New Years.

Razen, če boš odlašajo o izdelavo svoje sklepe, preveč!

"Jih bom naredil naslednje leto."

Prostovoljec

Ko se ozremo na to, kako smo preživeli leto, nekateri od nas so obtičali s tem, kako malo smo pomagali drugim. Smo porabili veliko časa za skrbi številka ena, vendar se ni dal nič nazaj.

Božič je čas za sočutje, prijaznost in daje, in tem bolj dobrodelnost je pogosto priljubljen novoletne zaobljube.

Potovanje Več

Mnogi od nas dobili napako potovanje v novem letu, verjetno zato, ker smo bolni in naveličani zime in ne more čakati, da se do spomladi. Kot taka, smo zaobljubo, da bomo vzlet naslednje leto, nehal svoje delo in pogled na svet.

To je razburljivo novoletne zaobljube, ki resnično dvigne naše duhove in nam daje nekaj, da se veselim. Po nekaj dneh, pa Realty zore na nas in smo se usede za en teden proč v Španiji. Huh.

Potovanje je malo drago razkošje, razen če si res lahko privoščite, da chuck svoje prihranke na pogled na svet. Vendar pa je zabavno ločljivost, in tisti, ki je lepo, da se na novo leto.

Get fanta / Dekle

Utrujeni, da so samski? Veliko ljudi, njihova nesreča se pogosto potiska v središču pozornosti na New Years, ko vidijo njihovi prijatelji dobrodošlico v drugem letu s svojim partnerjem.

Veliko samskih res nimajo možnosti za samostojno sooča še eno leto, in to je težko razumeti, zakaj je to še posebej resolucija je tako priljubljen.

In nikoli ne veš, tako, da to odločno resolucijo, morda le našli ljubezen svojega življenja v naslednjem letu.

load...