9 zabavnih in edinstvenih božičnih tradicij iz celega sveta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

9 zabavnih in edinstvenih božičnih tradicij iz celega sveta

9 zabavnih in edinstvenih božičnih tradicij iz celega sveta

Božič je čas za pridobivanje skupaj s svojimi najdražjimi, jesti purana, odpiranje daril - in vile dali darila namesto dobrega starega Santa.

No, to je, če mislite, da je v nekaterih od številnih edinstvenih tradicij po vsem svetu, ki je!

Za mnoge od nas, božič ne bi bil božič brez običajnih stvari: Naša družina in prijatelji, naši nogavice napolnjena s presenečenji, krekerji, liker in omele.

Vendar pa obstajajo številne države na tem svetu, kar pomeni, da obstaja veliko čudaški tradicije.

Če imate občutek, v prazničnem duhu in se želijo naučiti nekaj več o tem, kako različne kulture praznovali najbolj čudovit čas v letu, pa si oglejte 9 zabavno in edinstveno božičnih tradicij z vsega sveta!

load...

Božično škripcih

Škripcih tradicija Božič je mislil, toče bodisi iz Nemčije in Španije, in je lahko eden od najbolj nenavadnemu božičnih tradicij sem naletel.

V bistvu, obstaja zelo velika božično drevo v notranjosti nekoga hišo. In znotraj drevesa - skrita med vsemi baubles in bleščicami - je škripcih.

Ja, škripcih.

Cilj "igre" je za goste, da preizkusite in izslediti to škripcih. Kdor ga najde prva zmaga dodatno darilo.

Upajmo, da darilo ni škripcih.

Deskanje Božiček

Ni dvoma, da ste odraščali z osupljivo zgodbo Božička stiskali niz vaš-sut obarvajo dimnik, pred dampingom nekaj daril pod drevo in plezanje nazaj gor po dimniku znova.

load...

Verjetno je zgodba nikoli ne vprašaj kot otrok, kljub temu, da je ta grozljiv način, da starec je treba zdraviti. Kdo na svetu bi želeli ponižanju o vstopu in izstopu iz hiše z dimnikom? In če rečeš, da me "je, da nihče ne bi videla", no, kaj pa vse stokanje je naredi kot on naredi svojo pot navzdol dimnik ?? Kaj pa vseh časov je škrbine svoj prst na opeko?

V Avstraliji, vedo, da je vstop in izstop iz hiše skupaj logistična nočna mora, zaradi česar je njihov Božiček skalah gor na plaži na desko.

Od kdaj Božiček dobili tako kul ??

Naj Skate k maši!

To je tradicionalna v mnogih državah za svoje državljane, da gredo v cerkev pozno na božični večer / zgodnje božično jutro, da se zahvalimo Gospodu.

Prav tako je tradicionalno za vsakogar, da tam hodijo kot normalni ljudje.

Vendar pa je v Venezueli, domačini ne hodi v cerkev - so skate tam !!

Ja, od decembra 16 do 24, na ulicah Caracasa so zaprli pred 8h, tako da lahko goreči verski folk drsati v cerkev en masse. To mora biti zelo na mestu !!

Avstrijska je prestrašiti otroci!

Božič je čas, da bi bila srečna. To je čas za ljubezen, smeh in romantiko.

Razen, nihče ni rekel, da bi se to avstrijsko-jev.

Glej, čez v deželi ob zvokih glasbe, to je tradicija, da se mladi fantje, da obleko gor, kot demoni imenuje Krampus, pred hojo po ulicah s kravjimi zvonci in palice.

Zakaj? Preprosto prestrašiti meščane.

To je v redu, če ste popolnoma zavedajo te tradicije kot avstrijski. Predstavljajte si, da turist početje malo božično nakupovanje OMG.

Pajčevine... 

Ok, pajčevine so bruto. Torej, kaj so dobili storiti z božič ??

No, očitno je, da več kot v Ukrajini, ljudje dobijo malo razburjen o pajki trakov, ko božič prihaja okoli.

Glej, Ukrajinci radi spin ljudsko zgodbo ali dve, in eden od njih le zgodi, da gre pajki.

Če slaba družina zbudi na božično jutro in ugotovi, da je njihova drevo (ki je popolnoma golo, ker so si tako slabo) krasi svilnate pajčevine, to pomeni, da lahko pričakujejo finančno uspešno leto.

Poznavanje mojo srečo, najbolj, da bi se zgodilo je, da sem se zbudil s pajkom na obrazu !!

Scary Danski Vilini

Danec je ljubezen dobra ljudska pravljica. In Upam, da je to predvsem eden je ljudska pravljica in dejansko ni pravi...

Kaj se zgodi na Danskem je, da je ta mali škrat fant poklical Nisse. Na žalost, je to malo nagajiv in je pogosto do ni dobro.

V božičnem času, morajo družine mu pustiti skledo kaša ali riževega pudinga ponoči za njega, da bi jedli. Če so pozabili, da je velika verjetnost, da bo ukradel nekaj daril. Oh, ne!

Pull The keks

Vlečenje keks je božična tradicija v moji domovini, v Veliki Britaniji. Prepričan sem, da je to precej običajna v drugih narodov, preveč. Ampak samo v primeru, da se ne zavedajo tega čudovito Božič tradicijo, kar se zgodi, je, da dve osebi traja en konec keks in potegnite. Kreker gre bang! in plastike za muhe ven iz enega konca, medtem ko se papir kapo na voljo na drugi strani.

Kot ste verjetno že uganili, vzameš kar darilo boste prejeli na svoj konec.

Tam je ponavadi vedno šala vključena nekje v keks preveč. To je vedno res zapravil šala, ampak je dovolj, da stranka dogaja !!

Get Your Shoes Out Za francoski

Francija se zdi kot civilizirane, postopno državi. Toda, ko božič pride okoli, lahko dobijo prav tako čudaški, kot vsi ostali.

Starši povedati svoje otroke, da jim bo Božiček zapustijo le, darilo, če vzlet svoje čevlje in jih pustimo ob kaminu pred spanjem na božični večer.

Potem, ponoči, Santa skoči dol po dimniku in pusti darilo ali dva v čevlje. Blagoslovi.

Jesti ocvrt piščanec

Od kdaj smo povezana ocvrtega piščanca z božičem? Hm, saj KFC. Duh!

Čeprav je tradicija v Ameriki in Veliki Britaniji, da razdelijo največ purana za božič, drugi narodi stvari malo drugače. Poljaki uživajo ribe, medtem ko Japonci so res začeli uživati ​​pečenega piščanca vseh stvari.

Nisem prepričan, da ko se je začela ta "tradicija", ampak nekje po liniji pameten marketing ekipa ustvarila povezavo med pečenega piščanca in božič, in Japonci so bile prodane.

load...