Če imate radi hrano, pojdite na teh 10 mest | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

Če imate radi hrano, pojdite na teh 10 mest

Če imate radi hrano, pojdite na teh 10 mest

Sem bedak za dobro hrano. Bom poskusil vse, ki je drugačen, in ki vznemirja moje brbončice. Bom jedel grške solate, vietnamske rezanci, japonsko juho, ameriški pomfrit... Karkoli in vse, kar je!

Poleg hrane, en velik moja strast je potovati. Če delite te twin strasti, ki jih je krajev, ki jih morate obiskati za hrano.

Vem, da je potovanje lahko dobite drago. Drugič, to tudi ni enostavno priti čas odsotnosti z dela. Tretjič, zakaj obiskati Grčijo za solato, ko si lahko samo, da eno doma? Hm, to ni isto.

load...

Eden od razlogov, zakaj sem se radi obiščejo države za svoje kuhinje je, da bi dobili okus za pravo stvar. To je način, kako so domačini pripravili hrano, ki jo poznajo tako dobro, da si je tako posebnega. So ga pripravili z ljubeznijo in občutkom - in vedo, kako narediti bolje kot naši nas!

Ampak to je tudi vzdušje in nastavitve, ki naredi na obisku države za njihovo hrano tako velika. Sedi poleg umiriti, azurno morje, medtem ko ste vroči pristno grško feta solato s rojen na majhnem grškem otoku, medtem ko je sredi dopoldneva sonce sije dol na vas? To je tisto, kar življenje je vse okoli!

Poleg tega so države na tem seznamu tudi veliko ponuditi poleg hrane: Imajo svojo edinstveno kulturo, znamenitosti in zanimivosti, in še veliko več poleg.

Ampak sprijaznimo se, hrano, ki je glavni razlog, da ste tukaj. Če imate radi hrano, tukaj je 10 mest, da izberejo za vaš naslednji cilj!

Grčija

Za mnoge ljudi, dobra kuhinja se začne z grško hrano. Tu v Grčiji, tam so dejansko številne jedi, ki jih lahko poskusite, od vročih tisti v teh razvpitih solate.

load...

Toda ključni del grške kuhinje so njihove sladkarije in juhe, preveč.

Karkoli že je, grška hrana je vedno tako bogati, in tako prizanesljiv. Ob istem času, lahko pa tudi zelo poceni.

Ampak to je vedno tradicionalno.

Morda najbolj znana Grčije jed je souvlaki. To je vrsta hitre hrane, da bi morali biti sposobni najti skoraj povsod - bari, kavarne, trgovine in tudi na ulicah. To je povsod, tudi pri hišnih strank.

Oh, pa tudi ne pozabite, da imajo musako. Nihče ne naredi svoje jed boljša od grške je sami.

Puran 

Karkoli bomo vsi lahko zamislite Otomanskega cesarstva, ni nobenega dvoma, da so ti fantje vedeli, kako kuhati. Večina današnjih najbolj priljubljenih turških jedi so bile ustvarjene z otomanski je, čeprav je tudi evropski vpliv. Oljčno olje je ključnega pomena, medtem ko so najbolj znane jedi so tukaj kofte in, seveda, kebab.

Če vam je všeč vaše hrane pikantno, Turčija je tudi vredno preverjanje ven.

Italija

Italija! Seveda je Italija bo na tem seznamu. Pica, testenine in omake... Ga ne more premagati.

In verjemite mi, nikoli nisi imel zares veliko pico, dokler ne greš v Italijo.

Italijanska je želel, da bi njihova hrana videti njihove zastave - rdeča, zelena in bela. Pomislite na to takole: Imaš svoje zelenice (špinača), imaš svoje rdeče (paradižnik) in imaš svoje beljakov (sir). Vse, kar je ostalo je tvoje rumeno, ki običajno prihaja v obliki testenin in pic.

Italijanski je zelo ponosni na pripravo svoje hrane. Pojdi na pristno italijansko restavracijo za FAB večerje.

ZDA

Seveda, lahko dobite palačinke, vaflji, krofi in kave doma. Ampak tam je čisto nič všeč vse savouring v pristnem midwestern ameriški restavraciji z veliko tovornjakarjev.

Ameriška hrana ni nujno zdrava - vendar je okus povsem neverjetno. Sedim tukaj salivating samo razmišljanje o tem.

Kje je moj hamburger...

Pakistan

Kaj mi je všeč pri pakistanskem hrane je, kako drugačen je, da vse, kar sem postal navajeni. Biti islamske države, ki jih običajno spregledamo svinjina, kar pomeni meso je običajno piščanec ali govedina. Vendar pa so njihove jedi tudi napolnjena z zdravo zelenjavo, ki arome pridejo v obliki ingver, curry, čili v prahu, papriko, česen, cimet in koriander.

Najboljše pakistanskih jedi so piščanca tandoori, dhal in raita, pogosto postrežejo z domačim kruhom imenuje roti.

Japan

Želite poskusiti suši v deželi suši? Nato obisk na Japonskem!

Japonska je super kraj za obisk, vendar morda stvar, ki jo vsi radi o deželi vzhajajočega sonca je njena kuhinja. Kuhani riž, ribe na žaru in japonski solata so le del veliko užitkov z ljubeznijo pripravljenih tukaj.

Vietnam 

Sem bil v Vietnamu dvakrat doslej. Tako kot vse države na tem seznamu, to je kraj, ki ga lahko obiščete iz več razlogov - hrana je le bonus.

Zelo dober bonus!

Vietnamski ne bi običajno kuhati, kaj bi rekli "krepke jedi", vendar so njihove jedi so zelo zdravi. Na splošno, kuhajo z baziliko, kozice pasta, zelišč, ribje omake, sadje za veg in, seveda, riža.

Vietnam izstopa od večine drugih azijskih držav na podlagi dejstva, da je hrana tukaj tako zdrava.

Oh, in vietnamske palačinke so samo iz tega sveta. Njam!

Indija

Indijski Ljubimo svojo hrano, in imajo radi kuhati. Kaj domačini jedo običajno odvisna od njihove vere. Če nimate versko pripadnost, da si same izberejo kar hočeš. Ponoreti!

(Čeprav morda ne boste želeli iti preveč nor - stvari, ki ne dobijo vroče !!)

Tajska

Če imate radi riž, boste ljubezen tajsko hrano. Tukajšnji domačini dodamo riž, da precej vsak jed - ki ni ravno slaba stvar, mimogrede.

Dejstvo je, prevedeno dobesedno, beseda "hrana" dejansko pomeni "jesti riž"!

Vendar pa to ne pomeni, da je tajska hrana vse v bistvu enaka. Dejstvo je, tajski riž ima vsaj pet različnih glavnih okuse. Pet okusi so:

  • Začinjeni ribje omake
  • Sladkost
  • Sol
  • Hot chili
  • Kislo apno

Top jedi morate poskusiti na Tajskem vključuje juha Tom Yam Goong, pikanten zeleno solato imenovano Som Tam, in na osnovi testenin jed imenovano Pad Thai.

Mehiška

Donald Trump je lahko ali pa tudi ne radi mehiško hrano. Ampak, če ste poskusili mehiško hrano in ga imajo radi, da obiščete to čutno državo, je tudi vredno.

Ne pozabite, da jesti huevos rancheros če ste hungover - to je najboljše zdravilo!

load...