Nasveti za potovanje: top 10 krajev za obisk v Londonu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

Nasveti za potovanje: top 10 krajev za obisk v Londonu

Nasveti za potovanje: top 10 krajev za obisk v Londonu

London, glavno mesto Združenega kraljestva, uradni dom Njenega veličanstva kraljice Anglije in največje in najbogatejše mesto v Evropi, ima veliko za ponuditi sodoben turist. Zgodovinske stavbe, fantastično nakupovanje in eden izmed najbolj svetovljanskih mest, ki obstaja, tukaj so samo deset neverjetno mestih obstajajo za obisk v Londonu:

1. London Eye

London Eye, ali gum tisočletja, kot je včasih znano, je super za začetek ogled Londona. Ob jasnem vremenu lahko dobite panoramski pogled na London in videli, do 25 kilometrov. To je čudovit izkušnje in čudovit način za ogled 55 najbolj znanih znamenitosti v Londonu, vse v enem, trideset minut potovanje!

2. Britanski muzej

Britanski muzej je eden izmed najbolj priljubljenih londonskih turističnih atrakcij in več kot šest milijonov ljudi ga obišče vsako leto. Muzej je prost vstop, čeprav se lahko pojavijo stroški za posebne eksponatov, in je na ogled ene izmed najboljših zbirk na svetu, vključno z znanimi frnikole Elgin in Rosetta kamen.

load...

3. Madame Tussauds

Priljubljena atrakcija v Londonu, je svetovno znani Madame Tussauds, kjer lahko pridejo iz oči v oči z vsemi od William Shakespeare One Direction. Tudi Njenega veličanstva kraljice je tam. Kaj fotografijo priložnost!

4. Buckinghamska palača

Ne moremo obljubiti, da boste spoznali kraljico. Vendar boste dobili za prikaz nekaterih delov, kjer živi. Buckinghamska palača je zdaj odprta za obiskovalce v poletnih mesecih, boste lahko videli državne sobe, kraljeve kočije in vrtove. Vsakdo, ki ima interes za britanske kraljeve družine naj bi obisk Buckinghamske palače.

5. Tower of London

Obiščite Tower of London in Maloposjednik na garde, ali Beefeaters, saj so bolj znani, bo vam voden ogled ene svet najbolj znanih stavb. Lahko spoznajo 900 let kraljeve zgodovine na stolp in ogled čudovite kronski dragulji.

load...

6. Katedrala St Pauls

Stolnica svetega Pavla, je ena izmed najbolj ikoničnih stavb na London Skyline in ga še vedno ni zasenčila modernih nebotičnikov, ki jo zdaj obdajajo. Lahko ogled notranjosti katedrale in izvedeli več o svoji zgodovini, in obiskali znamenito šepeta ladijsko kuhinjo in doživite svojo neverjetno akustiko.

7. Westminster Abbey

Spletna stran kraljeve poroke stoletja in nazadnje, poroka princa Williama in Kate Middleton, Westminster Abbey je bila osrednja točka za proslave in žalostno priložnostih po vsej britanske zgodovine. Mora videti lokacijo za vse obisk v London.

8. Nacionalna galerija

Nahaja se v Trafalgar Square in prezrte Nelsons stolpcu, Narodna galerija je dom za tisoče znanih umetniških del iz 13. Stoletja pa vse do 19. Stoletja. Splošno vstop je prost in boste lahko videli dela umetnikov, kot so Da Vinci, Turner, Rembrandta in Van Gogh.

9. Tower Bridge

Tower Bridge je ikona most v Londonu, ki se dvigne, da bi visoke ladje skozi v to, kar je bilo pristanišče v Londonu. Če želite videti postavljeno most, moraš ga ujeti pravi čas, da preverite na spletni strani Tower Bridge za datume, ali če želite izvedeti več o zgodovini mostu je z obiskom razstave Tower Bridge.

10. Skok na avtobusa

Eden od najboljših načinov za ogled znamenitosti Londona, je, da se eden od mnogih odprtih top turističnimi avtobusi. So veliko vrednost za denar, kot je vaša vstopnica traja ves dan in dobiš in izklop, če vam je všeč, in dobiš teče komentar, kot ste na poti preveč.

Katere druge kraje v Londonu bi priporočili za nove obiskovalce.

Vas prosimo, da delite svoje misli in Ravel nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...